TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Plop & Felle
Plop ruimt de melkherberg op, wanneer Felle binnenkomt met een rugbybal.
«
»
06:05 Moominvalley
Sniff logeert bij Moomin. Hij ontdekt enorme voetafdrukken en denkt dat ze van een monster zijn. Dit zou er echter niet moeten zijn. Soms verschijnt er een figuur die een Morra wordt genoemd. Alles wat ze aanraakt, verandert in ijs.
«
»
06:30 De avonturen van Lolly Lolbroek
Lolly gebruikt de Pauzefloepser op haar luie dag. Maar dan zet Hubert Marx op pauze, tot grote ergernis van Kara die met hem gaat eten. Ze wil Marx terug normaal maken, maar laat de Pauzefloepser vallen.
«
»
06:40 De Wereld Van K3
K3 laat zien hoe een gewone, alledaagse fiets omgetoverd wordt in een echte prinsessenfiets met bloemetjes, stickers, rietjes en kaartjes.
«
»
06:55 De avonturen van Lolly Lolbroek
Lolly breekt per ongeluk de vaas voor Leontien. Hubert had deze nog wel gekocht voor hun 40e huwelijksverjaardag. Gelukkig heeft Lex Floepslijm gestuurd. Die werkt echter wat te goed, want Lolly, Kara en Marx plakken aan alles vast.
«
»
07:10 Hallo K3
Als Josje terug komt uit de Verenigde Staten, blijkt ze verloofd te zijn. Haar geliefde zal binnen een paar dagen naar België komen om met haar te trouwen. Er barst een strijd los tussen Karen en Kristel om de titel van getuige te bemachtigen.
«
»
07:35 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen heeft via het internet een paar kledingstukken besteld voor een feestje vanavond. Wanneer hij zijn nieuwe kleren showt aan Tineke en Patrick valt er plots iets uit zijn broekzak.
«
»
08:00 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:15 Tarzan en Jane
Wanneer ze een stroperij-depot in Rio de Janeiro ontdekken, combineren Jane en Tarzan humor en kracht om de dieren uit gevangenschap te bevrijden.
«
»
08:35 Maya de Bij
Wanneer Ursula honger heeft, stuurt ze Coco eropuit om eten te halen. Coco gaat achter Maya, Willy en Ben aan, maar die laten Coco en Ursula bessen eten. Dat bevalt eigenlijk best goed.
«
»
08:45 Trolls: The Beat Goes On!
Poppy realiseert zich dat er één vrije dag op de trollenkalender is en heeft de taak een nieuwe feestdag te kiezen. Poppy bindt het haar van Creek en Knoest bij elkaar, zodat ze zullen leren om vrienden te zijn.
«
»
09:10 De Wereld Van K3
K3 laat zien hoe een gewone, alledaagse fiets omgetoverd wordt in een echte prinsessenfiets met bloemetjes, stickers, rietjes en kaartjes.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Om de week af te sluiten bakken Sofie en Sean D'hondt heerlijke peanut butter cookies.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Familie
Joris kan voorlopig niet in zijn huis. Mieke doet hem een voorstel. Voor Louise herhaalt zich een trauma uit het verleden. Jelle probeert Yoko zijn liefde voor wiskunde uit te leggen maar zij begrijpt er niets van.
«
»
12:20 Milo
No Direction smeekt Milo om te blijven tot aan het toonmoment. Jasmien mag uiteindelijk de beslissing nemen. Liam vraagt Jasmien om backing vocal te zijn tijdens het optreden. Hij probeert ook Johan te overtuigen om het optreden bij te wonen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Mathias' rondleiding in de brouwerij wordt verstoord. Gloria neemt het bij hem en Peter op voor Jan. Jenny nodigt zichzelf uit om vrijdag langs te komen bij Benny en Robyn.
«
»
14:20 Medisch Centrum West
Joys voormalige klasgenote Suzan durft haar vader niet te vertellen dat ze een alleenstaande moeder is. Joy en Nelleke vragen of Robin zich voor wil doen als Suzans vriend. Jan en Ingrid zijn bezorgd vanwege Christiaans operatie.
«
»
15:30 White Collar
Peter probeert Neal en Mozzie te vinden, voor de premiejager dat doet. Hij moet proberen zijn onderzoek voor hem verborgen te houden.
«
»
16:40 Verschoten & zoon
Kevin dreigt in een kettingbrief dat zijn collega's iets ergs zal overkomen als ze hem niet meer genegenheid geven. René wil de werklust van zijn personeel verhogen door een overlevingstocht te organiseren.
«
»
17:20 Pech Onderweg
Christian uit Brussel zet zich al vijf jaar in voor chauffeurs met problemen, zoals een elektricien die ironisch genoeg zijn elektrische wagen niet aan de praat krijgt. Wegenwachter Collin gaat met de bakfiets op pad in regio Brussel-Leuven.
«
»
18:20 Milo
Milo ontwijkt Liam omdat ze teleurgesteld is in zijn gebrek aan vertrouwen. Liam voelt zich schuldig tegenover haar. Lou zorgt voor chaos tijdens het optreden en Sofia krijgt een onverwachte factuur. Alice worstelt met haar beslissing.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Ilja weet de huishoudelijke taakverdeling naar zijn hand te zetten. Hanne vindt Karls kunstwerk een ongewoon cadeau. Zjef kan Karl maar niet uit zijn hoofd zetten. Vanessa probeert zich professioneel te gedragen.
«
»
20:40 Kotmadam Sarafian
De studenten en Barbara leren elkaar steeds beter kennen en dat zorgt voor de eerste frustraties. Ze organiseren een kotvergadering om alles door te praten. Jasper is volop aan het daten en heeft daardoor zijn prioriteiten niet helemaal op orde.
«
»
21:55 Alloo bij de Verkeerspolitie
Twee chauffeurs van dezelfde firma krijgen voor exact dezelfde verkeersinbreuk een boete. Tijdens een ongeval kruipt een fietser door het oog van de naald, terwijl elders een bestuurder de wet van een fietsstraat aan zijn laars lapt.
«
»
23:05 Chicago Med
Wanneer de eerste hulp wordt overspoeld met patiënten na een crash, wordt het hele team ingeschakeld om te helpen. Een arts komt Charles bekend voor en Archer raakt vlak voor zijn niertransplantatie aan het twijfelen.
«
»
00:05 Erfgenaam Gezocht
De zaak van Linda Dehamers brengt Axel naar Oostende, waar hij ontdekt dat Linda twee superettes runde. Linda was diep ongelukkig en besloot uit het leven te stappen. Haar zoon dacht dat ze dit had gedaan vanwege hoge schulden.
«
»
01:20 White Collar
Peter probeert Neal en Mozzie te vinden, voor de premiejager dat doet. Hij moet proberen zijn onderzoek voor hem verborgen te houden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers