TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Sturm der Liebe
Op het laatste moment kan Philipp voorkomen dat zijn affaire met Zoe aan het licht komt. Ana hoort ook van Vincent dat hij de boer verlopen medicijnen heeft gegeven, zodat ze hun zieke koeien tijdig konden behandelen.
«
»
11:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:10 Sweet Home Alabama
De modeontwerpster Melanie Carmichael is plotseling verloofd met de meest begeerde vrijgezel van New York. Melanie heeft echter wat geheimen uit haar verleden, zoals Jake, een redneck-ex, waarmee ze in haar schooltijd trouwde.
«
»
16:15 Parks and Recreation
Leslie en ben worden bekritiseerd vanwege hun deelname aan een traditioneel gebruik uit Pawnee. Tegelijkertijd ondernemen April en Ron een speurtocht.
«
»
16:45 Crossing Jordan
Wanneer Jordan een vermoedelijke moord in een plaatselijke herenclub onderzoekt, wordt ze omringd door strippers en Russische gangsters.
«
»
17:35 Superstore
Jeff verlaat Cloud 9 om aan het werk te gaan bij Target. Garrett laat Glenn geloven dat hij andere werknemers vraagt met hem mee te gaan. Glenn probeert daarop werknemers van Target te stelen. Amy gaat op een dubbele date met Dina.
«
»
18:10 The Goldbergs
Dave Kim wil een groot feest geven. Pops heeft een plan om Adam cool voor de dag te laten komen. Intussen is Beverly 'beroemd' door haar kookboek. De roem stijgt haar echter naar het hoofd.
«
»
18:40 Parks and Recreation
Het is tijd voor de laatste aflevering van Andy's televisieshow. Leslie neemt een deel van de productie over en heeft een speciale verrassing voor Andy in petto.
«
»
19:10 The Simpsons
Marge maakt weer contact met een hechte groep moeders met wie ze vroeger bevriend was. Bart ontmoet hiermee zijn oude vrienden, maar als blijkt dat hij de andere kinderen eigenlijk niet mag probeert hij de groep uit elkaar te halen.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Mumford keert terug naar zijn werk en onderzoekt een vijftien jaar oude cold case die een persoonlijke connectie heeft en leidt tot de ontdekking van een gevaarlijke drugs bende. Hondo is huiverig voor Leroy's motieven.
«
»
20:35 The Good Doctor
Shaun moet opnieuw leren samenwerken met dokter Kalu. Ondertussen gebruikt hij een risicovolle procedure om een tiener te behandelen die kampt met van neurologische problemen.
«
»
21:25 The Good Doctor
Wanneer een patiënt binnenkomt met aanhoudende en aanhoudende COVID-symptomen, ontdekt het team dat ze misschien te maken heeft met iets dat moeilijker te behandelen is. Andrews en Villanueva hebben te kampen met hun hiërarchie in het ziekenhuis.
«
»
22:20 The Good Doctor
Andrews en Lim zijn het oneens over een patiënt die bijna in tweeën is gesplitst. Ondertussen geeft Glassman vaderlijk advies aan Shaun, terwijl ze wachten op nieuws over Glassmans recente tests.
«
»
23:10 Condor
Joe ontsnapt Joubert en Deacon en roept Bob Partridge om hem binnen te brengen. Sam Barber worstelt met zijn verraad aan Joe, waardoor zijn partners twijfelen aan zijn loyaliteit.
«
»
00:15 S.W.A.T.
Mumford keert terug naar zijn werk en onderzoekt een vijftien jaar oude cold case die een persoonlijke connectie heeft en leidt tot de ontdekking van een gevaarlijke drugs bende. Hondo is huiverig voor Leroy's motieven.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers