TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een voedselmozaïek van een fietser verkennen. Milleke Mol is in zijn werkplaats. Boekenjongen maakt een poppenkast met magie.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Simon
Simon en Gaspard spelen Super Konijn en Kapitein Konijn, maar de Kapitein heeft moeite het bij te houden. Misschien is een super bananen smoothie de perfecte toverdrank om zijn batterijen op te laden.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Wanneer Kaatje niet kan slapen, probeert Kamiel haar te helpen maar ze blijft klaarwakker. Kameraadje Amadala heeft een goed trucje om snel in slaap te vallen.
«
»
06:30 Odo
Na veel graafwerk toont de kampleider de kampeerders een tijdcapsule gevuld met verbazingwekkende dingen die kampeerders van lang geleden hebben achtergelaten. Nu wil Odo iets begraven voor de vogels van de toekomst.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Gus raakt van streek wanneer hij zijn raket niet kan afmaken zoals hij had gepland.
«
»
06:40 Monty & Co
Lulu speelt piraatje. Eddie en Monty doen met haar mee om te zien of ze een schatkist in huis kunnen vinden. Ze ontdekken al snel dat een schat niet per se goud hoeft te zijn, maar ook uit leuke momenten kan bestaan.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
De kinderen ontdekken een oude doos met daarin oude zaden. Lucy besluit ze te planten, maar Edmond vindt het moeilijker om zich te ontdoen van deze zaden en wil ze houden als een relikwie.
«
»
07:00 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
De moeder van Freddie geeft iedereen een spannende rondleiding door de brandweerkazerne. Maar als er een noodgeval uitbreekt, brengt Cory's gedrag iedereen in gevaar.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Een meisje komt met kapotte boemerang naar de Repair Shop. Saïd en Anna willen ook een boemerang en gaan op zoek naar voorwerpen in de vorm van een boemerang, maar komen alle voorwerpen ook terug?
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson is ziek maar wil geen medicijn innemen, want dat smaakt heel slecht. Marie doet veel moeite.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik wil graag eens in de plaats van Marie in het ijssalon staan, want dan kan hij de nieuwe pet van Marie opzetten. Hij doet alsof hij zijn benen heeft gebroken en vraagt Marie om hem te vervangen als turnjuf.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Ella mag een dagje voor Boris de hond zorgen, maar ze is ook al aan de late kant met haar huiswerkproject. Ze combineert beide en neemt de hond mee naar Venus. Maar dat had ze misschien beter niet kunnen doen.
«
»
07:45 De Smurfen nieuw
Potige Smurf en Smurfstorm nemen het tegen elkaar op in de eerste gemengde pompoenenrace.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Een vreemde gast checkt in, de gasten denken dat hij een vampier is. Vince gaat op onderzoek uit.
«
»
08:10 Idefix en de onverzettelijken
Een familie duiven zit gevangen onder een Romeins standbeeld dat door Anglaigus op de top van de Grand Colombier is geplaatst. Ze moeten gered worden.
«
»
08:20 Shaun het schaap
Een ongewone gast landt op de boerderij en Shaun en Bitzer doen hun best om de gast zich welkom te laten voelen. Ze weten echter niet wat daar precies voor nodig is.
«
»
08:30 Zotte dieren
Sommige beestjes zijn dol op hun buikje laten kietelen. Alice de chinchilla doet gezellig mee.
«
»
08:35 Zotte dieren
Ga mee met Gary op zoek naar de grappigste staart-achtervolgende, ballon-knallende huisdieren.
«
»
08:40 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
08:45 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
08:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
09:00 Tik Tak
Er wordt gekeken naar dansende uien in de tuinserre. Er is een klei-animatie konijntje. Boekenmeisje speelt een computerspel door middel van magie.
«
»
09:05 Bumba
Bumba en Bumbina spelen met ballen bovenop hun hoofd. Suzu en Bumba doen een act met ballen. Een pinguin springt op een ijsschots. Bumba maakt een papieren vliegtuigje in de wind. Zazati tovert ondertussen een zonnebloem.
«
»
09:10 Simon
Simon en Gaspard halen een grap uit met hun grootvader Als ze hem later weer bellen, gelooft hij het niet en komt niet meer.
«
»
09:15 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
09:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel durft niet in bad, omdat hij water te nat vindt. Kaatje vraagt raad aan haar kameraadjes Nathan en Tristan Hauben, zij laten zien dat het heel leuk is om in bad te spelen.
«
»
09:30 Odo
Wanneer Odo's kevertje sterft, weet Doedel niet hoe ze haar vriend kan opbeuren.
«
»
09:35 Lu en de dolle boel minis
Lu's vader merkt dat haar favoriete laarzen haar niet meer passen. Ze wil ze echter niet loslaten.
«
»
09:40 Monty & Co
Monty probeert te werken, dus eist hij stilte. Wanneer de bel van Klok niet werkt, vreest Monty dat hij haar op de een of andere manier schade heeft toegebracht door zijn wens. Gelukkig lost Eddie het probleem van Klok op met een beetje olie.
«
»
09:50 Edmond & Lucy
Nadat 'Het Ding' een kostbare steen ontdekt langs de oever van de rivier en deze aan de groep laat zien, wil iedereen zijn eigen kostbare edelsteen hebben. Iedereen gaat druk op zoek.
«
»
10:00 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
10:05 Toet Toet Cory Carson
Als mama en papa uitgaan, blijven Cory en Chrissy thuis met de oppas. Maar Cory weet zeker dat hij een grote jongen is en helemaal geen babysitter nodig heeft.
«
»
10:15 Aap, Poot, Pies
Aisia heeft vandaag zo'n honger dat ze zelfs de vissen voor de pelikanen zou willen opeten. Gelukkig word ze uitgenodigd voor een noedelsoepje op een Chinees verjaardagspartijtje, maar ze kan eigenlijk niet met stokjes eten.
«
»
10:25 Samson & Marie ijsjestijd
De burgemeester heeft tegen zijn broer Basiel liggen pochen. Basiel, die schipper is, vaart de hele wereld rond en is al overal geweest. De burgemeester heeft verteld dat hij in Australië geweest is. Samson en Marie moeten hem helpen.
«
»
10:30 Tik Tak
Een dissectie puzzel van een poppenkinderwagen, disco dansen in de roaring twenties.
«
»
10:35 Bumba
Bumba en Poppa leren het cijfer zes. Kiwi en de tijger leren samen het woordje 'Bumbalu'. Bumbina speelt met Babaki en een hoedje. Ze leren dat een perzik roze is. Nanadu danst met pomponnen.
«
»
10:40 Simon
Als Simon en Ferdinand een stuk speelgoed van de oudere jongens mogen lenen, zijn 'wees er voorzichtig mee' de woorden die ze meekrijgen. Het is een hoop druk.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Wanneer Viktor ziek is, verzorgt Kaatje heb. Kameraadje Chaimae Essafi laat zien dat je naar de dokter moet als je ziek bent.
«
»
11:00 Odo
Wanneer een trekvogel genaamd Martin per ongeluk wordt gescheiden van zijn zwerm, zorgen Odo en Doedel ervoor dat hij zich thuis voelt in het Boskamp. De kampeerders zijn echter onzeker over deze vreemde nieuwe vogel.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Lu is onder de indruk van de vangkunst van haar moeder en probeert het op school na te doen. Tijdens het spelen met Barnaby en Elodie lukt het Lu meerdere keren niet om de bal met één hand te vangen.
«
»
11:10 Monty & Co
Lulu ziet niet in waarom ze, alleen omdat ze de jongste is, eerder naar bed moet dan de anderen. Ze doet alles wat ze kan om op te blijven.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Lucy is dolblij nu haar boomhut eindelijk af is. Maar net als ze haar vrienden binnen wil verwelkomen voor een sneeuwballengevecht, ontdekt ze dat de boomhut is ingestort tijdens een sneeuwstorm.
«
»
11:30 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Cory kan niet wachten om bij Bibi en Bobbie te gaan logeren. Maar als hij bij de twee aankomt, is alles anders. Ineens voelt hij zich niet meer op zijn gemak en wil hij terug naar thuis.
«
»
11:45 Casper en Emma
Veel kinderen hebben fietsen en rijden daarmee op straat. Ook Casper wil graag een fiets, maar zijn ouders vinden het te gevaarlijk. Casper vindt dit niet terecht. Later in de middag staat Casper en Emma verrassing te wachten.
«
»
11:55 Samson en Marie
Samson heeft een geheime doos gemaakt, met daarin spulletjes die voor hem heel belangrijk zijn. Marie wil dolgraag weten wat er in zit, maar Samson wil het niet vertellen. Dat is een geheim. Marie besluit zelf ook een geheime doos te maken.
«
»
12:00 Molang
Molang en Piu Piu stoppen voor een vogelaar, en komen een vreemde papegaai tegen. De papegaai begint een deuntje te zingen, waarna Molang en Piu Piu zich afvragen wat er zou gebeuren als zij zelf een liedje zouden schrijven.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Ella heeft haar been gebroken en moet het dus even rustig aan doen. Daar is ze alleen niet zo goed in en voor ze het weet belandt ze met haar been in ijslava op Ceres.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Ella en Slippy oefenen voor een grote klim. Nou ja, Slippy oefent, Ella doet het met haar raketlaarzen. Maar eenmaal in de krater gaat het mis en dan moeten ze alles op alles zetten om toch weer omhoog te komen.
«
»
12:30 De Smurfen nieuw
Knutselsmurf tovert Robotsmurf om tot zijn perfecte assistent, maar de robot slaat op tilt.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Turbine ontmoet Lavadonis, een Egyptische hond, en wordt onmiddellijk verliefd op hem. Wanneer een ontmoeting tussen de twee is gepland, komen de Romeinen erachter en proberen de geliefden tegen te houden. Maar de onverzettelijken helpen hen.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Marina's nagels zijn vies. Bernie biedt haar een manicure aan, maar Marina weigert. Sharko is erg geïnteresseerd en laat zijn nagels doen. Sharko is een fan van zijn manicure, maar is bang dat hij hem beschadigt. Zig maakt van deze angst gebruik.
«
»
13:00 Mega Mindy
Een krankzinnige professor gebruikt een klein meisje om winkels te beroven. De commissaris wil de zaak graag oplossen, maar hij wordt betrapt, en raakt daarbij in gevaar. Tijd voor Mega Mindy om hem te redden en de professor te vinden.
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Zouk
Het feest dat georganiseerd is door Zouks ouders lijkt de buurman niet te bevallen, die hen beveelt met die rituelen te stoppen. De kleine heks, met toestemming van haar ouders, nodigt de buurvrouw thuis uit.
«
»
13:40 Presto's magische school
Nica kan onzichtbaar worden nadat ze een truc vindt in Truman. Terwijl ze incognito door het landhuis loopt, komt ze erachter dat haar vrienden problemen hebben. Ze besluit hen te helpen zonder dat ze zich hiervan bewust zijn.
«
»
13:50 Coop Troep
De eigenaar van Albert wil dat hij gewicht verliest door te oefenen op zijn hamsterwiel, dus Billy en Jo besluiten om het wiel gemakkelijker te gebruiken te maken. Hierdoor schiet Albert echter door het raam.
«
»
14:00 Nachtwacht
Er is iets vreemd aan de hand met Helena: haar reflectie heeft geen gezicht meer. Daarnaast gedraagt ze zich ook anders. De drie helden ontdekken dat er nog meer mensen zijn met hetzelfde probleem.
«
»
14:25 Zotte dieren
Een puppy laat zien hoe hij op een zak met lekkers kan passen, terwijl een baby kiekeboe speelt.
«
»
14:30 Zotte dieren
Ontmoet een corgi puppy met een ongebruikelijke blaf en bekijk de finale van het kitty verspringen.
«
»
14:40 De Smurfen nieuw
Smulsmurf speelt vals tijdens een wedstrijd wafels eten waardoor hij wint. Het dorp juicht hem toe.
«
»
14:50 Rox
De Afrikaanse president komt op bezoek om het verdrag omtrent de ivoorhandel te verlengen. Wanneer het staatshoofd op mysterieuze wijze verdwijnt vermoedt het team vuil spel.
«
»
15:15 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
15:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya ontdekt dat Oggy een geheime tuin heeft waar hij relaxt. Ze vindt het geweldig en is vastbesloten er in te gaan met de kakkerlakken, die een paar mooie kersen hebben gespot: Oggy's kleine hoekje van het paradijs dreigt te worden vernield.
«
»
15:30 Wannabe's
Het is de laatste dag van Olly's sterrencontract en hij is helaas nog steeds geen superster geworden. Olly organiseert daarom een afscheidsfeest. Hij doet er toch nog alles aan om een superster te zijn tegen het einde van zijn werkdag.
«
»
15:50 Molang
Molang en Piu Piu bevinden zich op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan, waar ze op het punt staan een film op te nemen. De hoofdrolspeler stelt nogal wat eisen aan Molang en Piu Piu.
«
»
15:55 Zouk
Door een spreuk van Zouk keert Merlijn terug naar zijn slechte versie. Zijn doel is om zijn krachten terug te krijgen zodat hij alle tovenaars kan elimineren.
«
»
16:05 Abraca
Abraca probeert te bewijzen dat ze voor Hildegarde kan zorgen, de kip met de gouden eieren.
«
»
16:30 Presto's magische school
Om indruk te maken op Lorenzo, lokt Vincent Lisa in de val en chanteert hij haar. Of hij meldt dat ze de regels gebroken heeft, of ze is zijn assistent voor een week. Lisa accepteert zijn voorstel, maar Vincent maakt misbruik van de situatie.
«
»
16:45 Coop Troep
Er zit een monster in de riolen. Terwijl Billy en Clive een plek zoeken om Cornelius onder te brengen, proberen Flo, Maggie en John op het monster te jagen.
«
»
16:55 Shaun het schaap
Wanneer er een nieuwe hond op het terrein aankomt, is Bitzer aanvankelijk gecharmeerd. Maar wanneer de nieuwkomer hem in de problemen begint te brengen, besluit Shaun dat hij hem een lesje zal leren.
«
»
17:05 Spring
Xavier valt door de mand met zijn schilderij. Het komt tot een ruzie tussen David en Katrijn en ook tussen Chantal en Bas gaat het niet goed. Roxanne maakt een verkeerde beslissing.
«
»
17:25 Spring
Christian wordt overgebracht naar België. Chantal is kwaad op haar moeder omdat die aan haar reputatie denkt in plaats van aan haar vader. Roxanne brengt Xavier en François in de problemen.
«
»
17:50 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 De Faker
Sander probeert te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Cnudde. Deze gezellige familie met opa uit Sint-Pieters-Leeuw gaat het Sander niet gemakkelijk maken. Gloria en Sarah kijken vanuit de Fakerbus mee met de zoektocht van Sander.
«
»
18:20 Nachtwacht
Tarantula is in Schemermeer beland. Alleen klopt er iets niet. Er gebeuren allerlei dingen die doen vermoeden dat ze op het slechte pad is beland. Onze drie helden gaan uitzoeken wat er aan de hand is met Tarantula.
«
»
18:45 De Raad van Soekie
De verkiezingsstrijd wordt hard gespeeld. Pedro hackt het digitale dagboek van Soekie. Hij zoekt zaken die ze fout heeft gedaan in het verleden. Die wil hij naar buiten brengen om haar imago te schaden. Soekie weigert om hetzelfde te doen met Pedro.
«
»
19:00 De Hoppers
Arno baalt dat hij weer moet studeren. Hij zou zo graag rijk zijn, dan hoeft hij nooit meer naar school. Als hij op een ochtend wakker wordt, hebben Jackie en Geert goed nieuws: Arno heeft de lotto gewonnen. Zijn grote droom is eindelijk uitgekomen.
«
»
19:15 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
19:20 Phoenix Rise
Darcy ontdekt hoe slecht Billy ervoor staat - maar zal hij het juiste doen?
«
»
19:45 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:55 2 kleine vogels
De vogels kijken toe hoe de vrolijke roodborstjes in een hol in de boomkruin kruipen. De vrienden proberen er ook in te komen, maar dat lukt alleen als ze zich als roodborstjes hebben vermomd.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Dertigers
Ada ontdekt een verdacht zakje in Rubens kamer. Jonas doet er alles aan om het vertrouwen van Laura terug te winnen. Maar dan krijgt hij een vreemd vervolgverzoek op Instagram. Marvin staat niet te springen om bij Nele in te trekken.
«
»
21:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers