TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 Stargate Atlantis
De stad Atlantis wordt overgenomen door de geesten van de Replicators zonder lichaam, die worden geleid door een oude bekende van het team.
«
»
15:05 Stargate Atlantis
Rodney McKay lijdt aan een ziekte van de Pegasus Galaxy, die lijkt op de ziekte van Alzheimer. Hierdoor krijgt Mckay het gedrag van een klein kind en wordt zijn geheugen met de dag slechter.
«
»
16:05 Married ... With Children
Steve en Marcy huren Madame Olga, een toekomstvoorspelster, in om hun bedrijfsfeestje op te vrolijken. Iedereen behalve Marcy krijgt een positieve toekomst voorspeld, ze gaat niet akkoord met haar voorspelde toekomst.
«
»
16:30 Married ... With Children
Al is geschokt als hij te horen krijgt dat zijn vertrouwde kapper, Tony, overleden is. Omdat niemand zijn haar kan knippen zoals Tony dat deed, weigert hij resoluut een nieuwe kapper te zoeken.
«
»
17:05 Stargate Atlantis
Een team van Atlantis vindt een grot waarin Michael experimenten heeft uitgevoerd. Sheppard en Mckay helpen bij het onderzoek. Verderop vinden ze ook een dorp, maar dat lijkt verlaten te zijn.
«
»
18:00 Caught on Dashcam
Van epische crashes tot schandalige oplichters, verkeerde inschattingen en koppige voetgangers.
«
»
19:00 Parking Wars
In Detroit maken Michele en Courtney kennis met de agressieve kant van een restaurantuitbater. In Providence wordt Charles verbaal aangevallen wanneer hij de busstrook vrij probeert te krijgen.
«
»
19:30 Rescue Cam
Twee vliegtuigen botsen in volle vlucht. Omstanders helpen een voertuig op te tillen dat betrokken is geweest bij een ongeluk. Mensen zitten vast onder het puin nadat een terras is ingestort.
«
»
20:00 Rude Tube
Met deze keer: een oma die houdt van exhibitionisme, een grappenmaker die opgewonden geraakt van een knipbeurt bij de kapper en een man die windjes laat op honden.
«
»
20:35 Back to the Future
Marty McFly kan dankzij de omgebouwde auto van wetenschapper Doc Brown terugreizen in de tijd. Hij reist terug naar de jaren vijftig. Hij ontmoet de jongere versies van zijn ouders en moet ervoor zorgen dat ze op elkaar verliefd worden.
«
»
22:45 De nachtbrigade
Frontlijnagenten reageren op uitdagende incidenten, storten zich in het onbekende en nemen levensreddende beslissingen. Tijd doorbrengen in het stadscentrum is een meedogenloze en ondankbare taak voor de politie.
«
»
23:50 Undercover: Fighting the Fraudsters
Paul onderzoekt oplichtingspraktijken in de wereld van de autoverzekeringen. Hij verdiept zich in de term 'crash for cash' en praat met oplichters die opzettelijk auto-ongelukken veroorzaken om verzekeringsgeld te kunnen innen.
«
»
00:45 Caught on Dashcam
Van epische crashes tot schandalige oplichters, verkeerde inschattingen en koppige voetgangers.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers