TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 The Outlaws
De outlaws moeten met twee partijen onderhandelen: een invloedrijke ondernemer en een lid van de landadel. Ze plannen een gewaagde inbraak en een oplichter wordt op hartverscheurende wijze ontmaskerd.
«
»
03:15 Boiling Point
Carly laat de afwasploeg minder werken, wat een desastreuze kettingreactie in gang zet.
«
»
04:15 Silent Witness
Na de vondst van een nieuw moordslachtoffer vraagt het team zich af of een beruchte seriemoordenaar na twintig jaar weer actief is geworden, of dat ze te maken hebben met een copycat.
«
»
05:10 Grantchester
In een verpleeghuis is de hoofdzuster vermoord. Will en Geordie moeten op zoek naar twee vermiste bewoners. Het is de vraag of zij slachtoffers zijn of de daders. Op persoonlijk vlak staan Will en Geordie op een kruispunt in hun liefdesrelaties.
«
»
06:00 Agatha Raisin
Met de komst van een nieuwe, knappe kapelaan worden de zondagsdiensten opeens veel beter bezocht, tot ergernis van Sarah. Maar wanneer Carsely wordt opgeschrikt door een moord, is opeens niet alles meer zo hemels in het dorp.
«
»
06:50 Murdoch Mysteries
Een telefonist die tevens amateurspeurder is, hoort via de telefoonlijn dat een vrouw gewurgd wordt.
«
»
07:40 Father Brown
Wanneer Father Brown en Mallory plotseling verdwijnen, moeten hun vrienden hen zien te vinden en redden van een man die wanhopig graag wraak wil nemen.
«
»
08:30 Death in Paradise
Een blinde actrice is de enige getuige van de moord op haar echtgenoot. Men vraagt zich echter af of ze wel te vertrouwen is.
«
»
09:25 Midsomer Murders
De moord op een journalist is bijna gelijk aan een moord uit een horrorfilm uit de jaren '60. Wanneer de zus van de originele actrice naar Midsomer komt, escaleert de situatie en worden er meer lichamen gevonden.
«
»
10:15 Midsomer Murders
De moord op een journalist is bijna gelijk aan een moord uit een horrorfilm uit de jaren '60. Wanneer de zus van de originele actrice naar Midsomer komt, escaleert de situatie en worden er meer lichamen gevonden.
«
»
11:05 Miss Scarlet and the Duke
Eliza is op zoek naar een oplichter die op de opsporingslijst van Scotland Yard staat en spoort hem op in een hotel in Frankrijk. Ze denkt hem eindelijk te pakken te hebben, maar dan blijkt dat ze niet de enige is die de beloning wil opeisen.
«
»
11:50 The Famous Five
Het leven van George Barnard komt op zijn kop te staan wanneer ze met zijn nicht en twee neven op zoek gaat naar een schat. Ze moeten het opnemen tegen een meedogenloze vijand die de wereld wil veranderen.
«
»
12:35 Death in Paradise
Iemand uit JP's verleden wordt op heterdaad betrapt bij een plaats delict. Jack moet de waarheid achterhalen.
«
»
13:30 Agatha Raisin
Nu Agatha de hoofdverdachte lijkt te zijn voor de moord op Tolly, stellen de amateurspeurneuzen van Carsely alles in het werk om de ware moordenaar te vinden en Agatha's naam te zuiveren.
«
»
14:25 The Madame Blanc Mysteries
Het is Kerstmis in het pittoreske Sainte Victoire. De kerstverlichting brandt en er klinkt koorgezang. Jean verheugt zich op kerst met haar nieuwe vrienden en Dom krijgt zijn oom Patrick te logeren. Maar er hangt onheil in de lucht.
«
»
15:15 Sister Boniface Mysteries
De jaarlijkse pompoenwedstrijd in Great Slaughter vindt weer plaats, en de stad bruist van opwinding. Maar het feest wordt bruut verstoord door de vondst van een skelet in een van de volkstuintjes.
«
»
16:10 Midsomer Murders
Als het lichaam van een jonge man wordt gevonden in een Humber uit de Tweede Wereldoorlog vol uitlaatgassen denkt men eerst aan zelfmoord. Maar Simon Bright was niet alleen, en hij werd op zijn hoofd geslagen voor hij stierf.
«
»
17:05 Midsomer Murders
Als het lichaam van een jonge man wordt gevonden in een Humber uit de Tweede Wereldoorlog vol uitlaatgassen denkt men eerst aan zelfmoord. Maar Simon Bright was niet alleen, en hij werd op zijn hoofd geslagen voor hij stierf.
«
»
18:00 Death in Paradise
Een kleine visgemeenschap is geschokt wanneer hun festivalkoningin onder bizarre omstandigheden wordt vermoord.
«
»
19:00 Death in Paradise
Het team van Honoré reageert verbaasd op een nieuwe moord die verband houdt met de Tiana-zaak. Ze moeten het grootste mysterie ooit oplossen.
«
»
20:00 Grantchester
Er wordt weer een dakloze man dood aangetroffen, netjes geschoren en omgebracht op dezelfde manier als de eerdere slachtoffers. Misschien zit de verkeerde man achter de tralies voor die moorden.
«
»
21:00 The Famous Five
Terwijl de zomer ten einde loopt, sleept George de vijf mee in een nieuw avontuur wanneer ze een goochelaar van een circus beschermen tegen een gewetenloze arts die de krachten van de illusionist in zijn kliniek wil gebruiken.
«
»
22:45 Happy Valley
Rob wordt verhoord over de dood van Joanna en de politie breidt het onderzoek uit vanwege zorgen rond haar drugsgebruik.
«
»
23:45 Silent Witness
Het Lyell-team keert terug naar de plaats delict, waar op dat moment nog iemand gevaar loopt. Familiebanden worden op de proef gesteld wanneer duidelijk wordt welke duistere geheimen tot het instorten van de tunnel leidden.
«
»
00:35 Murdoch Mysteries
Het leven van dokter Ogden wordt bedreigd door een groep inwoners in het gesticht, waaronder Eva Pearce, Mrs. Lynd en Rose Maxwell. Murdoch is in het gesticht om de moord op een verpleegster te onderzoeken.
«
»
01:20 Cheaters
Josh en Fola zijn weer thuis. Het wordt ingewikkeld als Zack, Fola's man, Josh en zijn vriendin Esther uitnodigt voor hun housewarming. Esther heeft er wel zin in, maar Josh schiet in de stress.
«
»
01:55 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek uit wanneer een meisje voor dood is achtergelaten bij een schoolfeest voor jongens.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers