TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 B&B zoekt Lief NL
Walter voert in zijn tempel gesprekken met zijn drie dames. Een van hen zal haar spullen moeten pakken. In de Belgische Ardennen hebben Thalia en Leendert iets op te biechten. Bij Petri en de praatgrage Hans in Frankrijk lopen de gemoederen hoog op.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 Achter gesloten deuren
Daphne heeft voor het eerst in haar leven een serieuze, liefdevolle relatie. Maar wat haar nieuwe vriend niet weet is dat Daphne een seksverslaving heeft waar ze geen weerstand aan kan bieden.
«
»
10:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Renovate Don't Relocate
Een echtpaar uit Fareham heeft wat hulp nodig om hun huisje gastvrijer te maken voor de gasten. Sarah heeft een radicaal plan om het potentieel van het prachtige huis ten volste te benutten.
«
»
13:00 MasterChef Australië
Voor de eerste van twee eliminatieproeven krijgen de chefs 45 minuten de tijd om een gerecht te bereiden waarbij ze enkel gebruik mogen maken van een sandwich toaster.
«
»
14:30 Sun, Sea and Selling Houses
In Alicante helpt de familie Rodriguez twee stellen bij het vinden van hun perfecte vakantiehuis. Marilyn en Gary willen een huis met veel ruimte. Linda en Keith willen een lichte en luchtige villa.
«
»
15:35 Achter gesloten deuren
Jaco lijkt gelukkig samen met zijn vriendinnetje Merel, maar is stiekem verliefd op iemand anders. Een jongen. En niet zomaar een jongen, maar zijn beste vriend.
«
»
16:35 B&B zoekt Lief NL
Joy en Babette maken een knus plekje voor de gezinsuitbreiding die ze te wachten staat. In Portugal wordt Marian overrompeld door nieuwkomer Ed. In Frankrijk vindt er bij Petri een wel heel ongemakkelijk afscheid plaats.
«
»
17:45 Help, Mijn Man Is Klusser
Irene woont met haar gezin in een uit elkaar vallend hotel. Haar man is timmerman maar timmert niet.
«
»
19:00 Home and Away
Irene panikeert nu haar hoorzitting morgen al gepland staat. Ze beseft dat ze al die tijd haar kop in het zand heeft gestoken. Tane krijgt het gevoel dat Felicity en Mackenzie iets voor hem verbergen.
«
»
19:30 Blind Getrouwd UK
Nog vier vrijgezellen doen mee aan het experiment, voor nog twee magische bruiloften. Het ene blijkt een lastige aangelegenheid, maar het andere keer heeft de bruid een sprookjesachtige start van het huwelijksleven.
«
»
20:35 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees en zijn team ontdekken dat er een motordiefstal op handen is in Utrecht en schakelen de politie in. Het lukt om de diefstal op camera vast te leggen. Er volgt een wilde achtervolging.
«
»
21:35 Steenrijk, Straatarm
De 25-jarige Frankie en zijn verloofde Amber wonen in een riante villa in het Belgische Meerle. Het extravagante stel ruilt een week van leven met Michael, Samantha en hun vier kinderen Jaco, Jason, Jamilla en Jichelle uit het Brabantse Rijen.
«
»
22:35 Meiden die rijden
Vuilnisvrouw Vivi haalt grofvuil op in Rotterdam, Anneke maakt van alles mee terwijl ze Zweden doorkruist en we maken kennis met truckergirl Fabienne, die ook meedoet aan een missverkiezing.
«
»
23:35 Horrorhuurders & Huisjesmelkers
Overzicht van de meest memorabele conflicten van het programma.
«
»
00:40 Blind Getrouwd UK
Nog vier vrijgezellen doen mee aan het experiment, voor nog twee magische bruiloften. Het ene blijkt een lastige aangelegenheid, maar het andere keer heeft de bruid een sprookjesachtige start van het huwelijksleven.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers