TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:15 Kabouter Plop
De videoclip van het liedje 'Klus heeft het gedaan'.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Plop leest een spannend verhaal over kabouters, die heel ver in het kabouterbos wonen. Zijn vrienden zijn vooral gefascineerd door de prenten. Zulke bruine kabouters hebben ze nog nooit gezien.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Kabouter Plop houdt van het maken van Plopmelk en Plopkoeken en woont in de Plops melkherberg, die in een paddenstoel gebouwd is. Plop vertelt over de belevenissen van de dag en vertrekt daarna naar `Kabouterdromenland'.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Plop gaat oliebollen bakken voor zijn vrienden. Klus vindt dat hijzelf de beste oliebollenbakker van het dorp is en hij besluit om een kijkje te nemen in de keuken.
«
»
06:40 Super Monsters
Als Spike naar school gaat, vertelt hij trots dat hij een paar dagen geleden heeft besloten niet meer in bad te gaan. En ook iemand anders wil niet gewassen worden: GrrBus de schoolbus.
«
»
06:50 Nils Holgersson
Nils en Martin doen een gave stunt en alle ganzen, behalve Akka, zijn onder de indruk. Nils lijkt met de eer te gaan strijken en door een misverstand denkt Martin dat hij aanpapt met Donsveertje.
«
»
07:00 Super Monsters
De supermonsters kunnen niet wachten om eindelijk de groenten uit hun tuin te oogsten. Maar dan ontdekken ze dat er aan het meeste fruit is geknabbeld. Dus gaan ze op zoek naar de knabbelaar.
«
»
07:10 Maya de Bij
Flip is moe en wil een slokje perensap, want daar knapt hij van op. Maar Maya en Willy kunnen niet door de schil van de peer heen bijten. Dankzij een plan van Maya maken de wespen een gat in de peer.
«
»
07:25 De avonturen van Lolly Lolbroek
«
»
07:35 Hallo K3
Als Josje terug komt uit de Verenigde Staten, blijkt ze verloofd te zijn. Haar geliefde zal binnen een paar dagen naar België komen om met haar te trouwen. Er barst een strijd los tussen Karen en Kristel om de titel van getuige te bemachtigen.
«
»
08:00 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Obi en Aziz worden tijdens hun patrouille opgeroepen voor de verdwijning van een kat. Ze ondervinden al snel dat het geen gemakkelijke opdracht wordt om de kat terug te vinden. Intussen wordt de buurt al een tijdje geterroriseerd door een jeugdbende.
«
»
08:25 Wizards: Tales of Arcadia
Douxie, Claire, Steve en Jim ontmoeten de legendarische koning Arthur en zijn zus Morgana in het middeleeuwse Camelot, waar je de doodstraf zou kunnen krijgen als je een trol bent.
«
»
08:45 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
09:00 Moominvalley
De terugreis van Snufkin wordt verstoord door een overdreven vriendelijk bosdiertje. Snufkin zal zich moeten haasten om zijn vriend Moomintroll te zien.
«
»
09:20 K3 Kan Het!
Samen met 3C gaat Kristel hun saaie klasje tot een pareltje omtoveren, terwijl Karen en Amélie bij frituuruitbater Jo frietjes leren bakken. En Josje vervult Amelie's droom door samen met haar en Miguel Wiels, 'Mama Sé' te zingen.
«
»
09:45 De keuken van Sofie
Sofie kookt met Tanja Dexters op grootmoeders wijze ossentong in Madeirasaus met kroketten.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Border Security: Australia's Front Line
Agenten houden een vrouw uit Canada aan als ze vermoeden dat haar redenen om in het land te zijn een leugen zijn. Het onderzoek naar haar bedoelingen blijkt al snel een van de meest uitgebreide verhullingen te zijn die de agenten hebben gezien.
«
»
12:25 De kotmadam
Jef maakt Jeanne wijs dat hij verlof heeft genomen om een zieke collega uit de nood te helpen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Familie
Mieke is niet van plan om zich door Mathias onder druk te laten zetten. Rudi vindt 's nachts nauwelijks nog slaap en grijpt meer en meer naar slaappillen.
«
»
14:10 Medisch Centrum West
Sander besluit om Ingrid een baantje aan te bieden als racecoureur. Daniël probeert documenten te vinden met de naam van zijn vader erop na de begrafenis van zijn moeder. Eric wil Elsje helpen met haar ontsnapping.
«
»
15:10 White Collar
Neal organiseert een uitgebreide zwendel om de moordenaar van Kate eindelijk onder ogen te komen. Mozzie kraakt ondertussen de code die in de muziekdoos verborgen zat.
«
»
16:05 Verschoten & zoon
René heeft een nieuw lucratief handeltje op het oog: occasiebanden van bedenkelijke kwaliteit verkopen voor nieuwe. Om de autobanden te kunnen stockeren, moet hij zijn garage uitbreiden.
«
»
16:40 Verschoten & zoon
Sven heeft aan zijn vriendinnetje Saskia een cabrio beloofd. Zoals altijd is hij echter blut en het is hem een raadsel hoe hij aan het geld moet raken.
«
»
17:10 Met vier in bed
Veerle en Peter runnen in Verrebroek bij Beveren het moderne Trust Hotel. In dit piekfijne hotel in haventhema krijgen de gasten het vertrouwen om alleen in te checken.
«
»
17:55 Border Security: Australia's Front Line
Agenten zien een ongewoon grote hoeveelheid bagage wanneer ze een pasgetrouwd stel aanhouden.
«
»
18:20 De kotmadam
Jeanne wil koste wat het kost afvallen, maar stuit op verzet van Jef. Hij vindt haar prima zoals ze is. De kotmadam krijgt steun van Odilon en samen plannen ze een liposuctie.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 B&B zoekt Lief
In Nederland voelt Peter zich steeds meer thuis bij Katy, maar daar kan snel verandering in komen.
«
»
20:35 Met vier in bed
Carine en Guido leren elkaar kennen op het werk en de vonk slaat over. Ze realiseren samen Carine's droom om een B&B te openen in Zwalm.
«
»
21:20 Het Jachtseizoen
Jeroen Verdick en Jens Dendoncker slaan op de vlucht en proberen uit de handen te blijven van jagers Jamie-Lee Six, Laura Tesoro en Maarten Cop.
«
»
22:20 Telefacts Zomer
Sneakers zijn veel meer geworden dan wat ze vroeger waren: sportschoenen. Er zijn mensen die ze verzamelen en zelfs resellers zoals George, een jongen van zeventien.
«
»
23:20 Code 37
Hannah beslist om Iris Nys op te zoeken en haar relatie met Erwin Struelens te bespreken. De Zedensectie moet in de tussentijd afrekenen met een nieuwe klacht. Lotte beweert dat haar zus Eva seksueel wordt geïntimideerd op de bouwwerf waar ze werkt.
«
»
00:20 B&B zoekt Lief
In Nederland voelt Peter zich steeds meer thuis bij Katy, maar daar kan snel verandering in komen.
«
»
00:50 White Collar
Neal organiseert een uitgebreide zwendel om de moordenaar van Kate eindelijk onder ogen te komen. Mozzie kraakt ondertussen de code die in de muziekdoos verborgen zat.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers