TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 De Sportzomer van Radio 1
Sportprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:10 Dokter Ruben
Gif maakt ziek. Zolang drugs overal in Tijuana beschikbaar zijn, is lichamelijk afkicken niet genoeg. Op het platteland van Punjab woedt een ware kankerepidemie onder boerenfamilies door landbouwgif.
«
»
18:00 Hier en toen
Comète is een Belgische verzetsgroep die tijdens de Tweede Wereldoorlog ontsnappingsroutes naar Engeland opzette om neergeschoten geallieerde piloten via Frankrijk en de Pyreneeën in veiligheid te brengen.
«
»
18:55 Sporza: Parijs 2024
(vanaf 20.10 uur gaat het verslag verder op VRT 1)
«
»
20:15 Onze natuur
Het duurt wel even vooraleer een scheut hout wordt. Met voldoende tijd en rust groeien bomen tot echte reuzen en indien ze talrijk genoeg zijn zelfs tot een bos. De Belgische bossen zijn allemaal aangeplant en relatief jong.
«
»
21:05 History Uncovered
Van Ronald Reagan is ons het rampzalige beeld nagelaten van een incompetente president. Ondanks zijn grote tekortkomingen was hij in staat om het Amerika dat volledig in verval was te herstellen en van zijn presidentschap een blockbuster te maken.
«
»
22:00 The Lunchbox
Een verkeerde levering van Mumbai's beroemde Lunchbox-bezorgsysteem verbindt een jonge huisvrouw met een oude man. Ze bouwen samen een fantasiewereld op door elkaar notities te geven in de lunchbox.
«
»
23:45 My Darling Vivian
Documentaire over Vivian Liberto, de eerste vrouw van Johnny Cash en de moeder van zijn vier dochters. Liberto was een vrouw met een tumultueus leven die gedwongen werd in de schaduw van Cash te leven.
«
»
01:10 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers