TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Grantchester
Nu de bruiloft van Amanda en Guy snel naderbij komt, belandt Sidney in een crisis. Hij vraagt zich ondertussen af of een leven als dominee van Grantchester wel echt iets voor hem is.
«
»
03:20 Death in Paradise
Als Richard ziek wordt, zijn Dwayne en Fidel de enigen die beschikbaar zijn, en dus moeten zij de moord op een duiker oplossen. Het onderzoek is flink ingewikkeld, omdat de moord onmogelijk lijkt te zijn.
«
»
04:15 Silent Witness
De eerste zaak voor de nieuwe medewerker Adam is de moord op een zweminstructeur. De sporen voeren het team naar de ex-vriend van het slachtoffer, een voormalig agent. Ondertussen krijgt Jack onverwacht bezoek.
«
»
05:10 Grantchester
Sidney Chambers gaat naar een toespraak van dominee Nathaniel Todd, een mensenrechtenactivist. Tijdens zijn toespraak wordt de zoon van de dominee neergestoken.
«
»
06:00 Ghosts
Robin heeft een openbaring waardoor de ghosts van slag raken en over hun nalatenschap gaan nadenken.
«
»
06:30 Murdoch Mysteries
Murdoch onderzoekt de bizarre moord op een hoogleraar wiskunde. Ondertussen beweert een jongetje dat hij een enorme zilveren ridder door het bos heeft zien dwalen, wat de belangstelling wekt van Terrence Meyers en de Canadese overheid.
«
»
07:20 Father Brown
Er wordt in Kembleford een film genaamd `Demon Brides' geproduceerd. Als de regisseur van de film dood teruggevonden wordt, onderzoekt Father Brown de zaak.
«
»
08:10 Death in Paradise
De gemeenteraadsverkiezingen op Saint-Marie worden bruut onderbroken als een van de kandidaten vermoord wordt terwijl hij in het stemhokje stond. Detective Richard Poole en zijn team onderzoeken de zaak.
«
»
09:00 Midsomer Murders
Het verhaal, dat zich afspeelt op de broeierige Midsomer Golfclub Whiteoaks, gaat over een gierige moeder die nergens voor terugdeinst om haar sociale aspiraties voor haar knappe arbeiderszoon Darren te realiseren.
«
»
09:50 Midsomer Murders
Het verhaal, dat zich afspeelt op de broeierige Midsomer Golfclub Whiteoaks, gaat over een gierige moeder die nergens voor terugdeinst om haar sociale aspiraties voor haar knappe arbeiderszoon Darren te realiseren.
«
»
10:40 Call the Midwife
Het is december 1968 en het aftellen naar Kerstmis is begonnen, net als de lancering van de maanmissie van Apollo 8. Zuster Monica Joan is ervan overtuigd dat dit haar laatste kerst zou kunnen zijn.
«
»
11:30 New Tricks
Twee mensen bekennen een moord te hebben gepleegd, maar het lichaam blijkt meer dan 600 jaar oud te zijn. Het team moet erachter zien te komen of de bekentenissen echt waren, en waar de lichamen zich dan bevinden.
«
»
12:20 Death in Paradise
Een entrepreneur wordt vermoord. Een verdachte komt met een verrassende onthulling waardoor het onderzoek dreigt te ontsporen.
«
»
13:15 Miss Fisher's Murder Mysteries
Een vrouw overlijdt tijdens haar nachtdienst in een fabriek doordat haar haar verstrikt raakt in een machine. De politie gaat uit van een ongeluk, maar Phryne vertrouwt het niet en laat Dot undercover gaan om de waarheid te achterhalen.
«
»
14:10 Miss Fisher's Murder Mysteries
Phryne gaat bij het circus om onderzoek te doen naar een moord die voor de politie moeilijk is op te lossen. Tijdens het onderzoek wordt Phryne geconfronteerd met een duistere periode in haar eigen verleden.
«
»
15:05 Murdoch Mysteries
Rechercheur Murdoch en zijn collega's worden geconfronteerd met een geheel nieuw dilemma wanneer ze een plaatselijke ondernemer, Richard Welch, vinden, vastgebonden aan de top van een telefoonpaal met een door geluid geactiveerde bom op zijn borst.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Als Martin Wroath dood in zijn huis in Midsomer Worthy wordt aangetroffen, vermoedt Barnaby opzet. Hij is er namelijk niet van overtuigd dat Martin op een onnodig ingewikkelde manier zelfmoord heeft gepleegd met zijn eigen geweer.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Na een tweede moord in een plaatselijke kliniek waar Wroath patiënt was, vermoeden de inspecteurs dat er een verband bestaat tussen de twee moordenaars. Al snel daarna vinden de rechercheurs een overvloed aan haat, jaloezie en leugens.
«
»
18:00 Death in Paradise
Als een vriend van detective Camille sterft op een feestboot onder verdachte omstandigheden, moeten zij en detective Poole de zaak op zien te lossen en de moordenaar zien te vinden.
«
»
19:00 Death in Paradise
Een Engelse toerist wordt vermoord, en het doet detective Poole denken aan een vergelijkbare moord die hij in Londen behandeld heeft. Een voormalig collega van Richard Poole komt naar Saint Marie.
«
»
20:00 Grantchester
Kort voor haar overlijden vraagt een gewonde, jonge vrouw naar Sidney Chambers. Als blijkt dat er moord in het spel is en Sidney de vrouw kort voor haar dood nog gesproken heeft, gaan hij en Geordie op onderzoek uit.
«
»
21:00 Peaky Blinders
Tommy probeert zo snel mogelijk Esme te vinden. Ada stelt Jack Nelson voor aan Mosley en Diana. Arthur ontmoet een ex-verslaafde die zijn strijd begrijpt.
«
»
22:00 Peaky Blinders
Tommy is diep geraakt door een nieuw verlies en zint op wraak. Ada wordt persoonlijk geconfronteerd met fascisme. De tuberculosekliniek stuurt een dringend bericht.
«
»
23:10 Miss Scarlet and the Duke
Eliza is op zoek naar een voortvluchtige die beschuldigd wordt van moord. Ze moet de man vinden voordat de politie dat doet, omdat ze anders het risico loopt alles te verliezen, aangezien de voortvluchtige Patrick Nash is.
«
»
00:05 Murdoch Mysteries
Op zijn sterfbed bekent Jeffrey Roundhill dat hij acht jaar eerder zijn vrouw Evelyn heeft vermoord en hij vertelt Murdoch waar haar stoffelijke resten te vinden zijn.
«
»
00:50 The Diplomat
Laura verleent hulp wanneer na een gewelddadige inbraak bij een echtpaar de man ernstig gewond wordt aangetroffen en zijn vrouw wordt vermist. Het onderzoek naar de dood van Jay neemt een andere wending vanwege nieuw bewijsmateriaal.
«
»
01:35 Sanditon
Charlotte keert terug naar Sanditon en neemt een belangrijke beslissing. Georgiana ontmoet ondertussen een intrigerende kunstenaar en Esther Babington heeft een ongewenste ontmoeting met iemand uit haar verleden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers