TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Marrying Millions
Nadat Bri's moeder een grote ruzie met Bill's ex-vrouw heeft veroorzaakt, blijft Bri worstelen om de kloof tussen de twee families te herstellen. De 23-jarige Erica bereidt zich voor op een confrontatie tussen haar vader en haar vriend.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Achter gesloten deuren
Liesbeth heeft niet lang meer te leven maar verzwijgt dit voor haar (nieuwe) partner, met wie ze binnenkort op wereldreis vertrekt.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:55 Familie Gillis: massa is kassa
In Dubai reizen Peter Gillis en Wendy met Mieke en Johnny naar de woestijn om sterren te kijken. Een ritje op een plaatselijk vervoermiddel loopt voor Peter helemaal verkeerd. Mark en Ruud doen hun best om Peter te verrassen op camping Blauwe Meer.
«
»
13:45 Identity Thief
Sandy Patterson komt erachter dat ene Diana zijn identiteit heeft gestolen en met zijn geld haar levensstijl financiert. Hij gaat zelf achter haar aan.
«
»
15:40 24 Hours in A&E
De vijftigjarige Graham wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht na een zwaar motorongeluk. Dokters vrezen dat hij ernstige verwondingen aan zijn nek en rug heeft opgelopen. Joyce, 76, heeft na een val moeite met ademhalen.
«
»
16:30 Achter gesloten deuren
Berend en Lucille denken hun alcoholverslaving onder controle te hebben. Wanneer Berend hervalt, durft hij zijn vrouw echter niet op de hoogte te brengen uit angst dat zij zich dood zal drinken.
«
»
17:15 Help, Mijn Man Is Klusser
Peters prioriteit ligt niet bij zijn huis, maar bij zijn fitnessruimte en dat drijft zijn vrouw Monique tot wanhoop. Al jaren moet het gezin zich omkleden en wassen achter een plastic zeil. Ook de de grote slaapkamer is letterlijk een ravage.
«
»
18:10 Home and Away
Felicity maakt haar standpunt over gezinsuitbreiding duidelijk aan Tane: het is geen kwestie van timing, ze zal gewoon nooit kinderen willen. Dana en Harper hopen op een snelle update over hun zaak.
«
»
18:40 UEFA Champions League
Verslag van de wedstrijd Slavia Praag - Union Sint-Gillis, gespeeld in de kwalificatie voor de UEFA Champions League.
«
»
21:10 Mechanic: Resurrection
De voormalige huurmoordenaar Arthur Bishop moet terug in actie schieten wanneer zijn geliefde wordt ontvoerd door zijn aartsvijand. Hij heeft drie doelwitten: een gevangen genomen Afrikaanse krijgsheer, een mensenhandelaar en een wapendealer.
«
»
23:00 Jarhead
Kersverse marinier Anthony Swofford wordt geconfronteerd met de `saaie' realiteit van het oorlogvoeren, wanneer hij, tijdens de Golfoorlog, uitgezonden wordt naar Saudi-Arabië. Een overweging van het hightech gevecht op het onzichtbare slagveld.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers