TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een kok gemaakt van parels, kleurrijke tetrisblokken en boekenmeisje maakt een schommelpaard.
«
»
06:05 Bumba
Bumbina speelt eerst met een bal samen met Babaki. Daarna gaan ze muziek maken met de ukulele.
«
»
06:10 Dimitri
De vrienden nodigen Dimitri uit om te kijken hoe Anansi zijn trucs met het spinnenweb uitvoert. Zijn humor valt echter niet bij iedereen in goede aarde: de kleintjes zouden zelfs onder de indruk kunnen zijn.
«
»
06:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is kwaad omdat hij niet goed kan voetballen wanneer het waait. Kaatje probeert hem op te vrolijken, maar dat lukt niet goed. Tot kameraadjes Jade en Hanne tonen dat je heerlijk kunt vliegeren op het strand wanneer er veel wind staat.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Eddie is moe en heeft geen energie. Monty wordt lui en wil nooit meer ergens heen lopen. Lulu wil als een baby gedragen worden. Sam besluit dat ze allemaal fitter moeten worden met Gabriella als hun persoonlijke trainer.
«
»
06:45 Odo
Odo vindt een plastic fles. Hij probeert hem weg te gooien, maar de fles veroorzaakt problemen voor de kampeerders. Dan vindt Odo een goed gebruik voor een weggegooid voorwerp.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Phoebe is groot fan van stripboeken over superhelden en besluit er zelf ook eentje te worden, Fabel Phoebe. Ze knutselt samen met Helpende Hand zelfs een paar supermanchetten. Helaas blijkt ze minder behulpzaam te zijn dan ze zelf denkt.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Om te ontsnappen aan de bemoeizuchtige Chrissy, vraagt Cory zijn ouders of hij eindelijk een eigen kamer mag krijgen. Maar als hij die eindelijk krijgt, voelt het toch niet helemaal goed.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Appie vindt een prachtige veer en is daar heel blij mee. Dan ontdekt hij tot zijn schrik dat hij zijn sjaal verloren is. Wanneer hij naar zijn sjaal zoekt, vindt hij echter een knuffeltje in plaats van zijn sjaal.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie wil meer humor in hun show. Er moet meer gelachen worden. Daarom zal ze in het vervolg tussen de liedjes door grapjes vertellen. Echte stand-upcomedy. Maar Samson begrijpt de grappen niet.
«
»
07:30 Nog één keer..
Videoreeks waarin Ketnet-wrapper Gloria Monserez een inkijk geeft in haar laatste weken bij Ketnet.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
Freddy en Ivan zakken voor hun examen, en moeten de herkansing succesvol zien te halen. Zakken ze weer, mogen ze niet naar het concert. Hun studiesessies leiden echter tot gevaarlijke situaties.
«
»
08:00 #LikeMe
Camille is terug van Japan, met een succesverhaal, maar botst op Emma haar nuchterheid. Caro wil dat ze overeen komen. Yemi wil alles uit hun laatste jaar SAS halen.
«
»
08:30 Casper en Emma maken theater
Op een dag gaan Casper en Emma met de opvoeders naar het theater. Het wordt voor de twee kinderen een opwindende kennismaking met theaterpoppen. Ze besluiten hun eigen theatervoorstelling te maken.
«
»
09:50 De Smurfen
Grote Smurf is zenuwachtig, want de nieuwe Moeder Natuur komt bij hem op bezoek.
«
»
10:00 Molang
Molang en Piu Piu vinden een ei op de binnenplaats van hun boerderij. Ze leggen het terug in het nest van de kip, maar als er een draak uit komt, adopteert de kip het onmiddellijk.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Sharko breekt de porseleinen dolfijn van Poseidon en geeft Zig de schuld. De Zeekoning straft en sluit Zig op in een hanger, maar Marina en Bernie besluiten hem te redden. Sharko doet alsof hij hen helpt maar verijdelt hun plannen stiekem.
«
»
10:20 De WieWats
Raouls vader laat hem geen videospelletjes spelen. De MiniWhats vervelen zich. Ollie tekent wat stokken voor hen, waarvan ze al snel doorhebben dat het magische toverstokken zijn.
«
»
10:30 De Smurfen
Alle Smurfen hebben een eigen identiteit. Alleen Smurf Zonder Naam is nog op zoek naar zijn roeping.
«
»
10:40 De Smurfen
Nadat Wilde Smurf zijn enkel heeft verstuikt, verblijft hij Grote Smurfs huis om te herstellen.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Nicolas en zijn vrienden wachten tot hun vader hen meeneemt naar Île des Embruns. Helaas valt dit op de dag van de uitzending van de Tour de France, en noch vader noch meneer Lanterneau zijn bereid om met hen te gaan zeilen.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Papa geeft Nicolas een wiskunde-opgave over het aantal bomen in het bos van Bains-Les-Mers. Wanneer zijn vrienden Nicolas komen ophalen om te gaan spelen, verbiedt papa hem om weg te gaan totdat hij het probleem heeft opgelost.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Zig ontdekt dat Sharko doodsbang is voor clowns. De hyena vermomt zich als clown en nodigt Marina uit om grappen met haar uit te halen, zodat ze haar kan benaderen en oppeuzelen. Sharko moet zijn angst overwinnen om de zeemeermin te beschermen.
«
»
11:20 Coop Troep
Wanneer Flo de controle verliest over de op afstand bestuurbare auto die ze heeft uitgevonden om Fred te achtervolgen. De anderen proberen de oorzaak van de storing met Flo's afstandsbediening te achterhalen.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Magoo is geselecteerd om mee te doen aan zijn favoriete tv-spelshow. Jammer dat Fizz op hetzelfde moment zijn nieuwe uitvinding, de IntelliFizz, aan het testen is op Wiesel.
«
»
11:40 Ninja Express
Een meisje bestelt een beatboxleraar na het zien van een professionele beatboxer in het park. De Ninja's moeten echter eerst uitzoeken wat beatboxen nou eigenlijk is.
«
»
11:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
Zayn heeft er altijd van gedroomd om een Imago te bezitten. Zijn droom wordt werkelijkheid op de dag dat Agoji hem het verhaal vertelt van Azrohk, een legendarische Imago.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Dude en Luce hebben hun eerste afspraakje, terwijl Auron Sid vertelt waarom hij niet naar huis komt.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Martin en Chris Kratt onderzoeken het leven van roofdieren en prooien op de arctische toendra.
«
»
13:05 Kosmoo
De nieuwe geschiedenislerares van Robbe en Ellis gaat in het spookhuis van Zeezicht wonen. Zij is er van overtuigd dat spoken niet bestaan. Wanneer ze mysterieus verdwijnt, gaan Robbe, Ellis en Kosmoo naar haar op zoek.
«
»
13:30 Lucas en zo
De Goossens zijn aan zee, maar ze zijn een tas met waardevolle spullen kwijtgeraakt. Om de tas te vinden, moeten ze erachter komen wie hem het laatst heeft gehad.
«
»
13:40 De Hoppers
Esra wil striptekenaar worden. Ze tekent een stripverhaal met Daria in de hoofdrol. Esra kan echter niet tekenen. Daria vreest dat iedereen Esra zal uitlachen.
«
»
13:55 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
14:00 De Faker
Nidal ontmoet het gezin Verbiest en net vandaag is de peter ook op bezoek. Terwijl Thomas en Nidal meekijken vanuit de bus, mag Nidal zwemmen, karaoke zingen en pizza's eten. Hopelijk vergeet hij niet om ook de faker te ontmaskeren.
«
»
14:15 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
14:25 GameKeepers
Mats en Sari worden in het spel uitgezonden om een wetenschapster te redden. In een zoektocht naar nieuwe grondstoffen stuitte zij met haar team op een gevaarlijke, eeuwenoude alien. Wie of wat hun tegenstander precies is, is maar de vraag.
«
»
14:50 Wannabe's
Wanneer de livestream van Fix met Trix per ongeluk blijft doorlopen, trekt een kuisende en zingende Lisette plots heel veel kijkers. Mike ziet in Lisette een nieuw popidool: Lady Lizzy. Hij wil clipjes met haar opnemen en nog veel meer.
«
»
15:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
15:15 Coop Troep
Bertha belt de troep als ze Britney en Christina ruzie ziet maken over een belletje. Het team vindt het moeilijk om een manier te vinden om de dingen glad te strijken tussen de twee beste vriendinnen.
«
»
15:25 Plankgas naar de Spelen: clipjes Ketnet
Lynn gaat langs bij Sybe, een ontzettend straffe jonge roeier.
«
»
15:30 Helden
In deze aflevering bouwen de helden een reuzenglijbaan.
«
»
15:40 Hoodie: compilatie
Pieter wil voorkomen dat Doriens herinneringen terugkomen. Net wanneer hij denkt de oplossing te hebben gevonden, komen Kenza en Basim met slecht nieuws over de Copyket. Pieter wil Hoodie's reputatie zuiveren.
«
»
16:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
16:30 Competitiebeesten
Dylan gaat een weddenschap aan met zijn broer. Laurens speelt een wedstrijd. Het gaat fout voor snowboarder Jules.
«
»
16:55 Nog één keer..
Videoreeks waarin Ketnet-wrapper Gloria Monserez een inkijk geeft in haar laatste weken bij Ketnet.
«
»
17:05 Spring
Xavier en Axel krijgen het hard te verduren nadat hun bedrog ontdekt is. Maggy legt Xavier enkele zware straffen op en daar is hij niet blij mee.
«
»
17:30 Spring
David en Katrijn zitten opgesloten door de smerige streek van Marie France. Katrijn komt te laat op de auditie en Chantal heeft haar goed vervangen.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht op een speelplaats. Daar worden ze uitgedaagd om drie levensgevaarlijke schoolspelletjes te spelen: hinkelen, touwtjespringen en tikkertje. Wanneer een duivelse versie van Lizzy opduikt, dreigt het fout af te lopen.
«
»
18:30 De camping
De dwazen komen naar de camping, maar het eindigt allemaal in een kinderachtige ruzie.
«
»
18:40 Silverpoint
De leden van de Libelle groep verlaten het kamp, maar waar is Kaz? Fisher heeft een voorstel voor Louis.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Nog één keer..
Videoreeks waarin Ketnet-wrapper Gloria Monserez een inkijk geeft in haar laatste weken bij Ketnet.
«
»
19:20 Zig & Sharko
Marina maakt Sharko graag aan het lachen met haar tapdansende pop. Bedwelmd door zijn komische talent, stoort ze hem voortdurend tijdens zijn bezigheden. De haai vindt het vervelend maar durft het zijn vriend niet te vertellen.
«
»
19:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
19:30 Find Me in Paris
De uitvoering van 'De Notenkraker' staat op het punt te beginnen, maar Ines, Jeff en Isaac zitten nog steeds vast in 1905. Lena, Henri en Frank zijn inmiddels weer in het heden, maar zitten vol met vragen over hun pas verworven status als erfgenamen.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, bezoekt de Inca citadel Machu Picchu in Peru.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers