TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 Sturm der Liebe
Noah kan maar niet geloven wat Vincent hem net heeft verteld. Ana probeert Noah duidelijk te maken dat Vincent geen reden heeft om te liegen. Philipp komt onder druk te staan wanneer zijn oudtante eerder aankomt dan gepland.
«
»
12:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:45 The Sorcerer's Apprentice
Meestertovenaar Balthazar Blake moet New York verdedigen tegen zijn kwaadaardige aartsvijand Maxim Horvath, die van plan is om de stad te vernietigen.
«
»
16:35 Parks and Recreation
Leslie raakt in de war nadat ze de terugroepverkiezing heeft verloren, de rest van het kantoor zet een Haunted House op en Tom wendt zich tot Ron en een lokale online trendsetter om Rent-a-Swag te helpen redden.
«
»
17:00 Las Vegas
Jillian wil dat Ed overweegt om met pensioen te gaan, maar hij wil wellicht het Montecito te kopen. Sam erft een fortuin, maar daar komt ook veel belasting bij kijken.
«
»
17:45 Superstore
Amy en Glenn hebben goede bedoelingen als ze besmet raken met het valentijnsdagvirus, maar ze komen er al gauw achter wat er gebeurt als je de liefde probeert af te dwingen.
«
»
18:10 The Goldbergs
Adam is als de dood wanneer hij en zijn vrienden worden geselecteerd voor het schoolhonkbalteam, maar hij past zich snel aan. Intussen bemoeit Geoffs vader zich met diens relatie met Erica.
«
»
18:40 Parks and Recreation
Leslie probeert een aantal van haar doelen aan te pakken, zoals het organiseren van een evenement met de Indianapolis Colts en het toevoegen van fluoride aan Pawnee's drinkwater. Chris en Ron bouwen samen wiegjes.
«
»
19:10 The Simpsons
Grampa ontmoet een columnist van de krant die zijn leven beschrijft in de lokale krant. Het veroorzaakt een kloof tussen Homer en zijn vader en Homer vermoedt dat de schrijver een geheim, sinister motief heeft.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Hicks gaat akkoord om een ernstig gewonde hulpsherrif te vervangen tijdens een gijzeling.
«
»
20:30 Angel Eyes
Een agente uit Chicago heeft het moeilijk de draad weer op te pakken na een gewelddadig voorval maar krijgt hulp uit onverwachte hoek.
«
»
22:30 Stumptown
Dex en Grey gaan naar L.A. om een klant te helpen die denkt dat een voormalige klasgenoot haar scenario heeft geplagieerd. Grey laat de Bad Alibi met frisse tegenzin aan Ansel en Tookie over.
«
»
23:20 Clarice
ViCAP krijgt eindelijk groen licht om Alastor Pharmaceuticals binnen te vallen. In een vlaag van woede slaat Clarice een collega, waarna ze haar badge en pistool inlevert. De rest van het team ontdekt de waarheid over de River Murders.
«
»
00:10 S.W.A.T.
Hicks gaat akkoord om een ernstig gewonde hulpsherrif te vervangen tijdens een gijzeling.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers