TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Agent Andy Doran wordt opgeroepen voor een gestrand voertuig op de pechstrook van de M6.
«
»
15:15 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Chris Swash en Rowan Burt achtervolgen een voertuig waarvan de chauffeur weigert te stoppen.
«
»
16:10 Baywatch
Trevor probeert Jill te overtuigen om samen met hem mee te doen aan een volleybaltoernooi in de buurt. Eddie en Shauni komen in een lastige situatie terecht als ze een kind proberen te redden uit een gepantserde auto.
«
»
17:10 Stargate Atlantis
Ronon wordt herenigd met een groep van Satedanen en wordt gedwongen om te beslissen waar zijn loyaliteit ligt. Zijn oude bondgenoten verbergen een duister geheim, dus het is van groot belang dat Ronon de juiste beslissing neemt.
«
»
18:05 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Jamie Barlow en Amy Hollis gaan op de M6 op zoek naar een vrachtwagen die volgens meldingen gevaarlijke manoeuvres maakt. Op de M56 nabij Cheshire Oaks heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen twee vrachtwagens.
«
»
19:00 Top 20 Funniest
Wees getuige van een huwelijk waar de gasten net iets meer te zien krijgen dan ze hadden verwacht en ontdek wat er gebeurt wanneer een schoonheidskoningin van een praalwagen dondert.
«
»
20:00 De Familie Backeljau
Terwijl de Bomma op het punt staat het wereldrecord dakzitten te verbreken, kwijnt Cois weg. Hij voelt zich waardeloos. Lionel weet raad: Cois zit in een midlifecrisis en hij moet weer het gevoel krijgen dat hij belangrijk is.
«
»
20:30 Captain America: The Winter Soldier
Captain America, Falcon en Black Widow komen tegenover een onverwachte vijand te staan, wanneer zij een diepgaand complot bloot willen leggen dat de wereld in gevaar brengt.
«
»
22:55 Frozen Gold
Ray en zijn team vinden eindelijk goud als het weer in Groenland hen ophoudt.
«
»
23:50 60 Days In
Twee `pod bosses' bedreigen drie deelnemers. Brian wordt constant lastiggevallen.
«
»
00:45 Baywatch
Trevor probeert Jill te overtuigen om samen met hem mee te doen aan een volleybaltoernooi in de buurt. Eddie en Shauni komen in een lastige situatie terecht als ze een kind proberen te redden uit een gepantserde auto.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers