TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Kabouterverhalen voor de allerkleinsten.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Plop heeft op zolder een oude vaas gevonden. Hij realiseert zich dat sommige oude dingen waardevol kunnen zijn en gaat voorzichtig met de vaas om. Klus weet dat ook, maar hij is niet zo voorzichtig.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Kabouter Plop houdt van het maken van Plopmelk en Plopkoeken en woont in de Plops melkherberg, die in een paddenstoel gebouwd is. Plop vertelt over de belevenissen van de dag en vertrekt daarna naar `Kabouterdromenland'.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Klus heeft een hangmat gemaakt. Zodra Lui dit hoort, stelt hij zich meteen kandidaat om de hangmat uit te testen zodat hij een dutje kan doen. Klus vindt dat echter niet fijn.
«
»
06:35 Super Monsters
De kleuterschool maakt een uitstapje naar het park. Frankie denkt dat Katya haar toverstok is vergeten en neemt hem mee. Maar bij het spelen breekt het en lopen sommige dieren uit de hand.
«
»
06:50 Heidi
Het feest om het nieuwe schooljaar te openen staat voor de deur en Rico mag optreden met zijn viool. Theresa is jaloers en besluit de viool te stelen.
«
»
07:10 Super Monsters
Katya zou zo graag een goede heks willen zijn en alle anderen willen helpen. Tijdens een uitstapje naar de bibliotheek veroorzaakt ze echter alleen maar chaos omdat ze fouten maakt bij het opzeggen van de spreuken.
«
»
07:20 Maya de Bij
Het is bijna herfst en Flip heeft de blues. Hij speelt dag en nacht op zijn viool en dat irriteert de insecten op de weide. Op een ochtend blijkt zijn viool gestolen te zijn.
«
»
07:30 De avonturen van Lolly Lolbroek
Lolly heeft een Verkleinfloepsmat ontvangen. Die kan voorwerpen verkleinen. Hubert gaat op de verkleinfloepsmat staan en stapt per ongeluk op de knop waardoor hij erg klein wordt. Helaas weet niemand hoe ze hem terug groot moeten maken.
«
»
07:45 K3 Roller Disco
Marcel wil absoluut in de krant komen, maar weet niet hoe hij dit voor elkaar moet krijgen en door een misverstand denkt K3 dat Guus hen wil verlaten om in de danstent van zijn vriend te werken.
«
»
08:05 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een hoogzwangere vrouw zit vast in een lift. Koen en Tineke moeten snel handelen, want haar weeën zijn al begonnen. Robin en Femke krijgen de opdracht om roekeloze chauffeurs op hun fouten te wijzen.
«
»
08:35 3 Onder: Verhalen uit Arcadia
Kolonel Kubritz organiseert met de hulp van premiejager Tronos een nepquarantaine op de school van Aja en Krel in een poging om de koninklijke familie en hun geavanceerde wapentechnologie te pakken te krijgen.
«
»
08:55 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
09:05 Moominvalley
Mevrouw Filifjonk is verdwenen en haar huis is een puinhoop. Moominmama wordt verdacht van moord en belandt in de cel. Samen met Moomintrol ontsnapt ze en verstopt zich in het bos. Moominpapa is vastbesloten samen met Snif het mysterie op te lossen.
«
»
09:25 Welkom bij K3
De flat is helemaal ingericht, maar er is nog een laatste doos met een speciale boodschap.
«
»
09:45 De keuken van Sofie
Deze week kookt Sofie met Dina Tersago. Vandaag: Op grootmoeders wijze - Fricandon (gehaktbrood) met appelmoes en gebakken patatjes.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Border Security: Australia's Front Line
Agenten zijn bezorgd als ze vermoeden dat een passagier niet helemaal eerlijk is. Ondertussen kan een container uit China zomaar het deksel van een enorm crimineel syndicaat blazen.
«
»
12:25 De kotmadam
De zoon van de schepen van personeelszaken is op zoek naar een studentenkamer. Jef ziet hierin meteen een gouden kans. Als Jeanne die jongen een kamer geeft, kan hij glijdende werkuren krijgen. Hugo en Lukas moeten dan maar een kamer delen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Zjef gaat door het lint in de Foodbar. Mathias en Peter proberen hem op te vangen. Peter verrast Mathias eveneens met een voorstel. Guido geeft Hanne goede raad.
«
»
14:10 Medisch Centrum West
Een patiënt genaamd Frits tracht een hond op zijn kamer te houden. Jan brengt een slachtoffer van een overval binnen, maar deze blijkt de dader te zijn. Johan wordt ondertussen ontslagen uit het ziekenhuis.
«
»
15:10 White Collar
Neal wordt uitgeleend aan een andere agent om te helpen bij een ontvoeringszaak vanwege zijn band met de verdachte, Ryan Wilkes. Maar het wordt al gauw duidelijk dat het een valstrik is van Wilkes om Neal te vangen.
«
»
16:10 Verschoten & zoon
Sven heeft een origineel plan bedacht om snel geld te verdienen. Hij stuurt René een aanmaning om als 'grote vervuiler' extra milieutaks te betalen. René is in alle staten.
«
»
16:35 Verschoten & zoon
Sven wil zijn populariteit bij de meisjes opkrikken en hij organiseert een mega feest in de garage. Uiteraard moet alles strikt geheim blijven. Het belangrijkste is zijn ouders buiten te werk gaan.
«
»
17:05 Met vier in bed
Moeder Ann en dochter Cinzia baten B&B De Gouden Klokke uit in Avelgem. Dit mondige duo gaat voor een piekfijne ontvangst en bediening van hun gasten.
«
»
17:50 Border Security: Australia's Front Line
Agenten houden een vrouw aan de kant die vanuit Amerika komt en ontdekken dat ze drugs in bezit heeft. Ondertussen wordt een beroepsvechter verdacht van het leveren van verdovende middelen.
«
»
18:20 De kotmadam
Hugo is in de wolken, nadat hij bijna het meisje van zijn dromen aan de haak heeft geslagen. Om er zeker van te zijn dat Jeanne geen roet in het eten gooit, veinst hij geïnteresseerd te zijn in jongens.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 B&B zoekt Lief
Op Tenerife zijn de dames van Anthony steeds minder tevreden met de gang van zaken. In Nederland groeien Katy en Peter snel naar elkaar toe. Jelmont ontmoet intussen een nieuwe vrouw.
«
»
20:35 Met vier in bed
Lut, net met pensioen, is de drijvende kracht achter B&B Den Levensstroom in Avelgem. Als voormalig boerin heeft ze oude varkensstallen omgetoverd tot een spirituele oase, waar gasten kunnen ontspannen met uitzicht op de prachtige natuur.
«
»
21:25 Het Jachtseizoen
Guga Baúl en Chris Van Espen ontsnappen uit hun cel in het fort van Oostende en moeten vervolgens vier uur lang uit handen zien te blijven van jagers Jamie-Lee Six, Laura Tesoro en Maarten Cop.
«
»
22:30 Telefacts Zomer
Brunei is een land waar nog niet al te veel over bekend is, want het is vrij gesloten en de toeristische sector is er zeer beperkt. Het land ligt in Zuidoost-Azië, op het eiland Borneo tussen Maleisië en de Filipijnen.
«
»
23:30 Code 37
Hannah blijft verwoed op zoek naar de verkrachter van de comateuze Elke én de moordenaar van Vicky. Wanneer het spoor het team opnieuw naar De Oase leidt, besluit de zedensectie een huiszoeking te organiseren.
«
»
00:25 B&B zoekt Lief
Op Tenerife zijn de dames van Anthony steeds minder tevreden met de gang van zaken. In Nederland groeien Katy en Peter snel naar elkaar toe. Jelmont ontmoet intussen een nieuwe vrouw.
«
»
00:55 White Collar
Neal wordt uitgeleend aan een andere agent om te helpen bij een ontvoeringszaak vanwege zijn band met de verdachte, Ryan Wilkes. Maar het wordt al gauw duidelijk dat het een valstrik is van Wilkes om Neal te vangen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' (Play4)

Bakken is kunst en dat weten ook Wim Opbrouck, Regula Ysewijn en Herman Van Dender. Ze slaan de 'Bake Off'-tent dit keer op aan het Rubenskasteel in Zemst.

'Bake Off Vlaanderen', om 19.55 uur op Play4.

Dossiers