TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
16:10 Frontline
Deze documentaire vertelt het verhaal van de 'Liberty City Seven', een groep verarmde jonge zwarte mannen uit Miami die ervan beschuldigd werden samen met Al Qaeda een aanslag te plannen op verschillende gebouwen in de VS.
«
»
17:45 Secrets of the Superagers
Michael ontmoet in Los Angeles een 71-jarige met een verbazingwekkende, rimpelvrije huid.
«
»
18:35 Laurent: prins op overschot
Laurent profileert zich als groene prins. Wanneer in 1999 de paarse regeringen worden gevormd is Laurent in de wolken. Hij wordt de compagnon de route van minister van Landbouw en Leefmilieu Vera Dua. Zoals wel vaker is alles dubbel bij Laurent.
«
»
19:20 The Red Lions, a better place
Overwinning is de nieuwe norm in het Belgische hockey. De Red Lions zijn erin geslaagd zichzelf te bewijzen. Een transformatie die er niet is gekomen zonder persoonlijke introspectie bij elk van de spelers.
«
»
20:00 Onze natuur
Miljoenen jaren geleden kwamen de eerste dieren aan land vanuit de zoute zee. Dieren en planten in de slikken en schorren aan de kust moeten zich nog altijd aanpassen aan dat zoute water.
«
»
20:50 The final lap
Tweedelige sportdocumentaire over de tweelingbroers Kevin en Jonathan Borlée, die al meer dan 15 jaar lang aan de internationale top staan van een van de zwaarste loopnummers: de 400m. Deze zomer sluiten ze hun carrière af op de Spelen van Parijs.
«
»
22:25 Les chatouilles
Odette kijkt terug op haar jeugd waarin een vriend van de familie haar heeft misbruikt. Om haar trauma een plek te kunnen geven als volwassene legt ze al haar pijn en haar woede in haar dans, om zo door te kunnen met haar leven.
«
»
00:05 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' (Play4)

Bakken is kunst en dat weten ook Wim Opbrouck, Regula Ysewijn en Herman Van Dender. Ze slaan de 'Bake Off'-tent dit keer op aan het Rubenskasteel in Zemst.

'Bake Off Vlaanderen', om 19.55 uur op Play4.

Dossiers