TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Alexandra wordt naar het ziekenhuis gebracht nadat ze haar nek heeft verbrand. Greta is geschrokken en geeft zichzelf de schuld van het ongeluk. Ana, die haar moeder nog steeds niet de waarheid heeft verteld over haar studie, voelt zich ook schuldig.
«
»
12:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:40 Bad Teacher
Nadat ze door haar rijke verloofde in de steek wordt gelaten, pakt de onbeleefde Elizabeth Halsey noodgedwongen haar oude baan als lerares weer op. Terwijl ze achter een knappe collega aan gaat, leren haar intriges haar een onverwachte les.
«
»
16:25 Parks and Recreation
Leslie probeert oude en gedateerde wetten uit de stadsrechten te verwijderen. Ann en Ben nemen het tegen elkaar op om het beste cadeau voor Leslie te vinden. Chris geeft April en Ron training.
«
»
16:50 Las Vegas
Ed en Danny hebben precies twaalf uur de tijd om Delinda te redden. Mike en Sam vragen zich af of een boeddhistische monnik fraude pleegt.
«
»
17:40 Superstore
Jonah weigert wapens te verkopen aan iedereen die hij verdacht vindt. Glenn probeert de hele winkelvoorraad morning-afterpillen te slijten.
«
»
18:10 The Goldbergs
Adam ontdekt dat Beverly heeft geprobeerd om hem te manipuleren nadat hij zijn moeder verteld heeft dat hij niet wil dat ze als begeleider meegaat op de excursie van school naar Hersheypark. Geoff beseft dat hij geen oogarts wil worden.
«
»
18:40 Parks and Recreation
Leslie komt erachter dat Jerry met pensioen gaat. Tom maakt zich zorgen over hoe dat zijn positie zal doen veranderen. Chris en Ann maken zich klaar om een baby te krijgen.
«
»
19:10 The Simpsons
Marge en Lisa gaan samen naar een schoonheidssalon en vragen zich af of een vrouw zowel intelligent, machtig als mooi kan zijn. Ze denken daarbij aan enkele legendarische vrouwen, zoals Queen Elizabeth, Sneewwitje en Lady MacBeth.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Het team wordt doorgelicht door Interne Zaken nadat een burger om is gekomen tijdens een poging om de meest gezochte crimineel in de stad aan te houden. Gaandeweg wordt Hondo's leiderschap in twijfel gesteld.
«
»
20:30 Gamer
Gevangenen worden pionnen in een futuristisch en dodelijk online computerspel waarbij ze, op afstand, worden bestuurd door rijke spelers. Kable, een gerenommeerde topvechter, probeert uit het spel te breken en het systeem omver te werpen.
«
»
22:20 Stumptown
Dex gaat undercover als klant om Hoffman en Grey te helpen bij de volgende fase van hun drugszaak. Ansel heeft moeite om de orde te handhaven in Bad Alibi en roept de hulp van Tookie in.
«
»
23:10 Clarice
Catherine Martin is ontsnapt om de confrontatie aan te gaan met Buffalo Bill's moeder, Lila Gumb. Clarice biedt zich vrijwillig aan om Catherine te vinden voordat ze een afschuwelijke daad begaat, en het monster wordt dat ze zo verafschuwd.
«
»
00:00 S.W.A.T.
Het team wordt doorgelicht door Interne Zaken nadat een burger om is gekomen tijdens een poging om de meest gezochte crimineel in de stad aan te houden. Gaandeweg wordt Hondo's leiderschap in twijfel gesteld.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' (Play4)

Bakken is kunst en dat weten ook Wim Opbrouck, Regula Ysewijn en Herman Van Dender. Ze slaan de 'Bake Off'-tent dit keer op aan het Rubenskasteel in Zemst.

'Bake Off Vlaanderen', om 19.55 uur op Play4.

Dossiers