TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een theater van dansende wasmachines, een geheugenpuzzel van een wrattenzwijn en Boekenjongen maakt een picknicktafel.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
Dimitri en zijn vrienden hebben luizen. Nijlpaard Rokia weet wie de kinderen kan helpen, maar hij is al vergeten wie het wonder was.
«
»
06:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor en Kaatje spelen treintje, maar hebben eigenlijk nog niet zo veel met de trein gereisd. Ze halen kameraadje Rik er bij, die vaak met zijn moeder in de trein naar de dierentuin gaat. Hij vertelt hoe het is om in de trein te reizen.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Gabriella besluit dat kleuren als geel iedereen gelukkig maken, maar blauw maakt ze verdrietig. Gabriella probeert Monty en de rest te bevrijden van de kleur blauw, maar dat maakt iedereen boos.
«
»
06:45 Odo
Shirley de kip is onverslaanbaar in het spel van vogelstandbeelden, totdat ze het opneemt tegen Odo.
«
»
06:50 Pop Papierstad
De vriendjes gaan een mooie wandeltocht maken in de natuur en Mae-Mae wil dolgraag de Gouden Kiwi vinden! Ze houdt daarbij alleen geen rekening met wat de anderen willen en dat levert lastige situaties op.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory en Benny doen hun best om hun vriend Vinny Vuilniswagen te helpen om zich op te doffen voor een chic etentje met Petra Pletwals.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Appie heeft een cape gemaakt van een gevonden dekentje en is vandaag Megaman. Met zijn super krachten redt hij spinnen en kleine koraalvisjes maar voor de grote Arapaima vis is hij zelf bang. Hij blijkt niet de enige.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson zegt Marie de hele tijd na. Marie raakt al snel geïrriteerd en bedenkt een plannetje om Samson te laten stoppen.
«
»
07:30 De WieWats
De WieWats vragen zich af wat er met bowlingkegels gebeurd nadat ze gevallen zijn.
«
»
07:38 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, bezoekt het terracotta leger in Xi'An.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
Freddy is dan misschien een poedel, maar hij heeft het hart van een wolf en gaat dit bewijzen door af te studeren van de academie.
«
»
08:00 #LikeMe
Na een moeilijke start gaat het trouwfeest van Olivier en Philippe dan toch door. Alle vrienden helpen om het in goede banen te leiden. En Caro ontdekt wie er achter de boodschappen van Kristel zat. Een geslaagd feest eindigt met liefde en vuurwerk.
«
»
08:25 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, bezoekt het drijvende Torii-poort in Miyajima.
«
»
08:30 Casper en Emma - op safari
Casper en Emma gaan naar Afrika. Als de twee beste vrienden mee mogen op safari, vinden ze een gevangen leeuwtje en nemen hem mee naar Camp Eden. Ze noemen hem Leo.
«
»
09:45 De Smurfen
Het leven van Chef Kok is in gevaar. Klungelsmurf weet hem te redden. Chef Kok besluit om Klungelsmurf aan te nemen als zijn keukenhulpje om hem te bedanken. Dit lijkt een slecht idee te zijn.
«
»
10:00 Molang
Enkele aliens ontvoeren Piu Piu en sluiten de deur van het ruimteschip in Molangs gezicht, maar hij weet zich aan het schip vast te houden. Als ze op hun planeet aankomen, bieden de aliens Piu Piu cadeautjes aan.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Sharko is het zat om Marina's magische sandalen te dragen en wil dat ze ze in een doos stopt.
«
»
10:20 De WieWats
Het is herfst en Petula vindt het maar niks, omdat er geen zon of sneeuw is. Ollie tekent een schaatsbaan, maar het is gemaakt van mayonaise in plaats van ijs. Het schaatsen zal zeker niet makkelijk worden.
«
»
10:30 De Smurfen
Smurfbloesem en Brilsmurf worden getransporteerd naar een parallel universum. In deze wereld zijn alle Smurfen grijs en gemeen. Verrassend genoeg zijn Gargamel en Azraël hier de goeieriken.
«
»
10:40 De Smurfen
Smurfbloesem en Brilsmurf zitten nog steeds vast in een parallel universum waar alle Smurfen grijs en gemeen zijn. Gelukkig zijn Gargamel en Azraël hier goed. De Smurfen thuis moeten hun best doen om Smurfbloesem en Brilsmurf te bevrijden.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Nicolas is van plan om met Alceste en Marie-Edwige op zee-egels te gaan vissen en wordt gedwongen om Mamert mee te nemen. Terwijl de kinderen zich klaarmaken, springt Mamert in het water en denkt dat hij op een zee-egel is gestapt.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Nicolaas ziet dat de nieuwste Joey The Cowboy-film draait in de ibioscoop van Bains-Les-Mers. Hij vraagt zijn ouders of hij erheen mag, maar geen van beiden wil met hem mee. Vervolgens maken de ouders ruzie wie de beste ouder is.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Marina en Sharko krijgen heimwee en besluiten terug te keren naar het eiland, tot grote vreugde van Zig. Op het strand ontmoet de zeemeermin een groep mensen en vindt ze een paar slippers.
«
»
11:20 Coop Troep
Agnes roept de troep om hulp om Reggie's verrassingsverjaardagsfeestje te organiseren. Flo probeert Reggie weg te houden van het huis totdat hij besluit weg te sluipen en een wilde tijd te beleven.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Fizz maakt een racket om de president te verslaan in een tenniswedstrijd, maar Magoo steelt het.
«
»
11:40 Ninja Express
Om een museumbewaker te helpen die zijn drankje over een tentoongestelde kilt heeft gemorst, moeten de Ninja's naar de Hooglanden reizen om deel te nemen aan een toernooi en een vervanging te voorkomen.
«
»
11:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
De helden bereiken Kalâa, Awa's geboortedorp. Ze ontdekt dat haar neef Imad het dorp heeft overgenomen en dat een onzichtbaar wezen het dorp al een tijdje terroriseert. In feite is het een imago die op Imad jaagt.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Sid vecht tegen Tauri en Likaon en slaagt erin Eridion te verslaan. Ondertussen raakt Luce gewond en wordt naar de Symphalis getransporteerd, waar ze ontwaakt en met de andere meisjes terugkeert naar de Aarde.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Martin en Chris hebben ruzie over een souvenir en moeten deelnemen aan Aviva's krachtuitdaging.
«
»
13:05 Kosmoo
Op de meest onwaarschijnlijke plaatsen, met gevaar voor eigen leven, hangen de Bobcats een vlag met hun tag. Robbe wil hun stunts eens in het echt zien en dringt hun schuilplaats binnen. Hij belandt echter al snel in de problemen.
«
»
13:30 Lucas en zo
De kinderen krijgen een uur om te bewijzen dat boodschappen doen echt kinderspel is.
«
»
13:40 De Hoppers
Er gebeuren 's nachts rare dingen in het Hopper-huis. Arno en Geert zijn ervan overtuigd dat het een spook is. Ze zijn superbang, maar willen toch proberen om het spook weg te jagen.
«
»
14:00 De Faker
Sander probeert te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Cnudde. Deze gezellige familie met opa uit Sint-Pieters-Leeuw gaat het Sander niet gemakkelijk maken. Gloria en Sarah kijken vanuit de Fakerbus mee met de zoektocht van Sander.
«
»
14:15 Helden
De Helden racen met gekke fietsen.
«
»
14:25 GameKeepers
De GameKeepers krijgen geen gewone game voorgeschoteld. Ze worden uitgenodigd in de wereld van GameMaster zelf. In een elektronische wereld vol lasers en duistere gevaren is GameMaster vastbesloten Mats en Sari voorgoed uit te schakelen.
«
»
14:50 Wannabe's
In haar laatste video heeft Shoana gescoord met zelfgemaakte hartjeswafels. Daarom besluiten de Wannabe's om een webshop op te starten waar iedereen Shoana's hartjeswafels kan kopen. Olly is jaloers.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Marina experimenteert met haar nieuwe benen en ontdekt dat ze magisch zijn. Ze heeft grote moeite om ze onder controle te houden, dus maakt Zig van de gelegenheid gebruik om haar te bijten.
«
»
15:10 Where's Chicky?
Chicky, het kleine kuikentje, bezoekt het Louvre museum.
«
»
15:15 Coop Troep
Fred en Frida vallen per ongeluk in de afvoer wanneer de troep hun kom probeert schoon te maken.
«
»
15:25 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, bezoekt het Merlion beeld.
«
»
15:30 Helden
De Helden maken hun eigen instrumenten en lied.
«
»
15:40 Hoodie: compilatie
Om Pieter terug te winnen probeert Flo positiever over Soufian te zijn, maar ze hoopt dat Pieter zelf zal kantelen wanneer die bewijs ziet dat de steenwerper Soufians vriend is. Na een confrontatie zegt Soufian wat er werkelijk is gebeurd met Isa.
«
»
16:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
16:30 Competitiebeesten
Wielrenner Fabio, schermster Jolien en zwemster Fleur proberen zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de laatste wedstrijden die eraan komen en waar ze zich kunnen kwalificeren voor de Spelen. Het is spannend want het is dan erop of eronder.
«
»
16:55 Schijtluizen
Sien en Thomas ontdekken dat roodwangschildpadden bij ons in de vrije natuur leven. Én dat ze ferm kunnen bijten.
«
»
17:05 Ghost Rockers: compilatie
Een compilatie van afleveringen 45 tot en met 48 van de Vlaamse fictiereeks, waarin de mysterieuze gebeurtenissen in een artiestenacademie centraal staan.
«
»
17:50 Plankgas naar de Spelen: clipjes Ketnet
Lynn leert alles over boccia van topper Francis Rombouts.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Plankgas naar de Spelen
In de derde opdracht moeten de leerlingen een ultieme estafette afleggen, met elementen uit verschillende sporten. Sarah gaat langs bij zesvoudig olympiër Karin Donckers, Lynn leert een move van Maxime Blieck, en Sander ontmoet Betel en haar klas.
«
»
18:30 De camping
Andrine heeft hulp nodig bij het schoonmaken van het dienstencentrum. Ze belooft gouden bergen aan degenen die haar helpen met deze, letterlijk, vieze klus.
«
»
18:40 Silverpoint
Finn en Alice besluiten 's nachts het kampterrein te verlaten en naar het hutje buiten het hek te gaan. Louis en Kaz komen ook op het feestje terecht, maar als ze er eenmaal zijn, gebeurt er iets heel vreemds. Glen en Meg ontdekken iets bijzonders.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 De Hoppers
Het is weer zover. De Hoppers vieren hun jaarlijkse Wally Wasbeerdag. Daria zit ondertussen in een lastige positie, omdat ze de beste punten wil halen voor een groepswerk van wiskunde.
«
»
19:25 Zig & Sharko
Zig vermomt zich als meisje en laat Marina geloven dat hij een baby verwacht. Sharko gebruikt dezelfde truc om haar te beschermen. De zeemeermin geeft hen gymnastieklessen, zonder te beseffen dat de haai en de hyena niets goeds van plan zijn.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Lena is van school gestuurd omdat ze de Dance Off bijwoonde. Ze besluit Max alles te vertellen over haar leven en haar reis door de tijd. De twee overwegen samen een ultiem laatste optreden te geven.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, bezoekt het Maracanã Stadium.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' (Play4)

Bakken is kunst en dat weten ook Wim Opbrouck, Regula Ysewijn en Herman Van Dender. Ze slaan de 'Bake Off'-tent dit keer op aan het Rubenskasteel in Zemst.

'Bake Off Vlaanderen', om 19.55 uur op Play4.

Dossiers