TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Grantchester
Wanneer Geordie gebukt gaat onder een persoonlijke tragedie, komt zijn relatie met Sidney op scherp te staan. Ze proberen erin te slagen hun geschillen opzij te schuiven om een moordenaar op te sporen.
«
»
03:20 Death in Paradise
Een vrouw bekent dat ze haar echtgenoot vermoord heeft. Het onderzoek blijkt echter problematisch, want het lichaam kan nergens gevonden worden. Detective Richard Poole en zijn team staan voor een raadsel.
«
»
04:15 Silent Witness
Wanneer er een lichaam wordt gevonden in het veld, in de buurt van Hartford, bevestigen Nikki en het Lyell-team dat het de vermiste tiener Jason Forbes is. De lokale slotenmaker Malcolm Wilde is de hoofdverdachte.
«
»
05:10 Grantchester
Een huilende Theo Graham vertelt Sidney en Geordie dat hij zijn huisbaas heeft vermoord. Geordie en Sidney treffen de man echter levend en wel aan. Een ongelukkige Amanda keert terug naar Grantchester.
«
»
06:00 Ghosts
Terwijl Alison en Mike zich voorbereiden op een grote investering, slaan de kapitein en Kitty de handen ineen met de andere geesten om een mysterie op te lossen voordat het te laat is.
«
»
06:30 Murdoch Mysteries
Wanneer filantroop Howard Rockwood dood wordt aangetroffen, wijst alles erop dat hij is doodgetrapt door een kudde paarden. Nader onderzoek wijst echter anders uit dan de hoeven van de paarden.
«
»
07:15 Father Brown
In het Upcott Seminary wordt een student dood aangetroffen. Het lijkt om een zelfmoord te gaan, maar Father Brown is ervan overtuigd dat hij vermoord is. Samen met Sid gaat hij op onderzoek uit.
«
»
08:00 Death in Paradise
Het team duikt in de restaurantwereld wanneer een spraakmakende chef dood teruggevonden wordt in zijn eigen restuarant. Florence geeft detective Goodman nog een liefdesles en Dwayne krijgt de kans om een oude schuld te vereffenen.
«
»
08:55 Midsomer Murders
Als de oude rockers Hired Gun weer bij elkaar komen voor een optreden op het Midsomer Rocks Festival, is zanger Gary Cooper er na enkele dodelijke ongelukken onder zijn bandleden van overtuigd dat iemand hen probeert tegen te houden.
«
»
09:45 Midsomer Murders
Als de oude rockers Hired Gun weer bij elkaar komen voor een optreden op het Midsomer Rocks Festival, is zanger Gary Cooper er na enkele dodelijke ongelukken onder zijn bandleden van overtuigd dat iemand hen probeert tegen te houden.
«
»
10:30 Call the Midwife
Een onvoorziene gebeurtenis in Poplar vormt een grote bedreiging voor Nonnatus House. Deze keer zijn het echter niet de stenen die in gevaar zijn, maar de mensen zelf. Zuster Frances neemt de leiding over een gedreven jonge tienermoeder.
«
»
11:25 New Tricks
Als het lichaam van een oudere vrouw gevonden wordt, half opgegeten door haar vele katten, wordt haar dood beschouwd als een tragisch ongeval. Sandra komt erachter dat ze misschien vermoord is omdat ze haar familie onterfd heeft.
«
»
12:15 Death in Paradise
Detective Goodman wordt de wereld van politiek ingetrokken als een de minister van Handel van Saint-Marie dood teruggevonden wordt onder verdachte omstandigheden.
«
»
13:10 Miss Fisher's Murder Mysteries
Phryne en inspecteur Jack Robinson onderzoeken een moord in de Joodse gemeenschap van Melbourne.
«
»
14:05 Miss Fisher's Murder Mysteries
Na twee sterfgevallen op het podium bij een Gilbert en Sullivan-voorstelling volgt er een aanslag op het leven van Phryne zelf en, uiteindelijk, een nieuwe liefde in Chinatown.
«
»
15:10 Murdoch Mysteries
Murdoch onderzoekt de dood van Emily Fuller, die levenloos op de rivieroever is gevonden. Het onderzoek voert hem naar haar woning, waar haar echtgenoot Jeremiah wezenloos wordt aangetroffen.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Na de begrafenis van de plaatselijke hotelier Karl Wainwright wordt zijn hotelmanager Gregory Chambers vermist. In een verder onderzoek wordt een afgehakte hand, die van Gregory blijkt te zijn, in de bossen gevonden.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Na de begrafenis van de plaatselijke hotelier Karl Wainwright wordt zijn hotelmanager Gregory Chambers vermist. In een verder onderzoek wordt een afgehakte hand, die van Gregory blijkt te zijn, in de bossen gevonden.
«
»
18:00 Death in Paradise
Terwijl commissaris Selwyn Patterson vijftig jaar politiewerk viert in de Yacht Club, neemt de dag een wending wanneer hij wordt neergeschoten en met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht. De zaak wordt echter steeds verwarrender.
«
»
19:00 Death in Paradise
De lokale gemeenschap wordt opgeschrikt door een moord als een spelletje bingo uit de hand loopt.
«
»
20:00 Grantchester
Nu Gary is gearresteerd voor de moord op zijn vriendin en Sidney en Geordie daar verschillend tegenover staan, komt dit hun vriendschap niet ten goede.
«
»
21:00 Peaky Blinders
Op het feest besluit Mosley om een speech te geven en Ben Younger publiceert de informatie die hij van Tommy heeft gekregen. Tommy gaat op bezoek bij een patiënt in een psychiatrische inrichting.
«
»
22:00 Peaky Blinders
Micheal heeft een voorstel en besluit dit op tafel te leggen tijdens een familiebijeenkomst. Tommy wil Mosley kosten wat het kost uitschakelen en klopt aan bij een oude vijand. De spion wordt ontdekt.
«
»
23:15 Miss Scarlet and the Duke
Het gaat goed met Eliza totdat een bekend gezicht opduikt om haar rol bij Nash and Sons in twijfel te trekken; Duke krijgt een aanbod dat hun relatie naar een crisispunt brengt.
«
»
00:10 Murdoch Mysteries
Murdoch krijgt tijdens zijn onderzoek naar de verdwijning van een kindermeisje hulp van de man die zichzelf als de ware Sherlock Holmes beschouwt.
«
»
00:55 The Castaways
Wanneer Erin er eindelijk achter lijkt te komen waar haar zus is, wordt haar hoop om Lori ooit terug te vinden door een onverwachte tegenslag de grond in geslagen.
«
»
01:45 Stath Lets Flats
Stath voelt zich eenzaam en vindt het moeilijk vindt om een nieuwe start te maken. Hij ziet de bruiloft van zijn vader als de perfecte gelegenheid om de liefde van zijn leven terug te winnen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' (Play4)

Bakken is kunst en dat weten ook Wim Opbrouck, Regula Ysewijn en Herman Van Dender. Ze slaan de 'Bake Off'-tent dit keer op aan het Rubenskasteel in Zemst.

'Bake Off Vlaanderen', om 19.55 uur op Play4.

Dossiers