TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Transplant
Bash en Mags helpen elkaar bij de behandeling van een ouder echtpaar dat aan elkaar zit vastgelijmd. Liz Bergeron confronteert Theo met zijn onvermogen om zich aan de ziekenhuisregels te houden. June doet een verrassende aankondiging.
«
»
03:15 Transplant
Bash behandelt een man die gewond is geraakt bij een auto-ongeluk. Devi besluit te vechten om de afdeling te behouden. Een voormalig lid van het York Memorial-team keert terug op een moment waarop dat het hardst nodig is.
«
»
04:00 Below Deck
Kapitein Lee, Kate, Ben en Kelley worden vergezeld door nieuwe bemanningsleden terwijl ze zich voorbereiden op een nieuw charterseizoen. Kate vindt zichzelf tekort als een junior stewardess haar vlucht mist.
«
»
04:40 Below Deck
De spanningen lopen op tussen Trevor en de rest van het team. Kelley legt het aan met een flirterige gast. Kate en Ben botsen in de kombuis. Sierra heeft moeite om zich aan te passen aan het leven op de Valor. Trevors capriolen zorgen voor wrijving.
«
»
05:25 Storage Wars
Een terugblik op de meest memorabele blunders, capriolen en mislukte aankopen die in de show zijn langsgekomen. Zo komen nieuwe en oude fragmenten langs die de kopers zelf misschien liever hadden vergeten, net als een nog niet eerder vertoonde ruzie.
«
»
05:50 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 American Pickers
De expertise van Mike en Franks wordt gevraagd om een aantal bekende en welgestelde klanten te helpen met hun spullen.
«
»
06:40 American Pickers
Op hun zoektocht naar vreemde, wilde werelden, vinden Mike en Frank een gigantisch kasteel en een verborgen ruimteschip in een achtertuin.
«
»
07:25 Storage Wars
Dave Hester keert terug en zorgt meteen voor opschudding en verwarring op de veiling in Montclair, Californië. Brandi vreest dat een kater van Jarrod de zaken in gevaar zal brengen. Ivy doet ondertussen een interessante en kostbare ontdekking.
«
»
07:50 Storage Wars
Een aantal memorabele hoogtepunten uit eerdere afleveringen, met aandacht voor de grootste vetes en conflicten die tussen de kopers te zien zijn geweest. Er is hierbij een belangrijke rol voor Dave Hester, die altijd voor opschudding zorgde.
«
»
08:10 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
08:20 Flip This House
Veronica en de nieuwe projectmanager Brent willen veel aandacht besteden aan het ontwerp van een nieuwe woning, terwijl Randy en Armando de klus snel willen klaren en op het budget willen besparen.
«
»
09:10 Shark Tank
Legendarische koekjesmaker Wally Amos toont zijn nieuwe merk koekjes, waarmee hij hoopt een hit te scoren. Twee entrepreneurs laten een uitvinding zien die beschadigde apparaten kan redden. Zussen uit Florida tonen hun zwempakken voor moeders.
«
»
10:00 Shark Tank
Twee ondernemende jonge zussen presenteren hun bodysprays en lotions voor jonge tienermeisjes. Een chocolatier toont een bijzonder soort chocolade waarin een speeltje verstopt zit.
«
»
10:55 Below Deck Down Under
Kapitein Jason Chambers laat zijn gasten kennismaken met een wereld van onderwateravontuur bij het wereldberoemde Groot Barrièrerif in Australië.
«
»
11:40 Below Deck Down Under
Aesha en Ryan zijn het oneens over service en dat leidt tot een explosieve lunch. Brittini neemt het voor zichzelf op, en Benny wil niet bij het anker werken.
«
»
12:30 Flip This House
Jeremy koopt een huis in New Haven. Bij de aankoop krijgt hij echter een huurder die niet van plan is te verhuizen. Daarnaast heeft het huis brandschade en lekkende leidingen.
«
»
13:25 Storage Wars
Een wraakzuchtige Dave Hester keert tot ieders verbazing terug op de veiling in Huntington Beach, Californië. Darrell probeert Brandon in het zadel te helpen. Ivy voelt zich door een blessure genoodzaakt om zijn strategie aan te passen.
«
»
13:55 Storage Wars
Jarrod en Brandi zijn vastbesloten om zich tijdens het bieden niet door Dave te laten afleiden, die terugkeert met meer bombarie dan normaal. Ivy vindt een schat die hem veel plezier op zee kan opleveren. Darrell probeert tot Dave door te dringen.
«
»
14:20 American Pickers
Mike en Frank gaan naar Californië met een klassieke Indiaanse motor. Ze willen een deal sluiten met Bobby Green, de eigenaar van een geweldige motorzaak in Los Angeles.
«
»
15:10 American Pickers
Mike en zijn jongere broer Robbie kijken rond op een bergingswerf in Idaho in de hoop te bewijzen dat twee Wolfes beter zijn dan één. Ze graven door bergen rommel om een Rolex en een bord van General Tire te vinden.
«
»
16:00 Shark Tank
Een moeder uit Milwaukee, Oregon, presenteert een stijlvolle kledinglijn voor de kleintjes. Een vrouw uit Houston, Texas, riskeert alles voor haar multifunctionele keukenaccessoire.
«
»
17:00 Shark Tank
Een man en zijn zakenpartner laten een unieke variatie op een gewone groente zien. Andere uitvindingen die worden getoond zijn onder andere een apparaat dat bescherming biedt tegen de zon en een unieke barbecuesaus.
«
»
17:55 Station 19
Na de gigantische storm zitten Andy en Sullivan vast in een omvergeworpen auto. Het team confronteert Jack met zijn gezondheid. De brandweermannen proberen hun kameraden te vinden.
«
»
18:50 Below Deck Down Under
Benny heeft moeite om gemotiveerd te blijven aan boord, terwijl Jamie probeert zijn team op orde te houden. Ryan en Aesha's communicatie in de kombuis komt naar voren wanneer de gasten niet klaar zijn voor service.
«
»
19:45 Below Deck Down Under
De bemanning krijgt het aan de stok met kapitein Jason. Magda heeft het moeilijk in het wasruim, en op een piratenfeest moet Culver zijn titel van 'Verantwoordelijke voor Vermaak' verdienen.
«
»
20:35 Resident Alien
De reis van Harry en Asta wordt onderbroken door een onverwacht bezoek van een familielid.
«
»
21:30 Resident Alien
Harry reist met Asta naar New York om op zoek te gaan naar zijn eigen soort, maar alles loopt mis.
«
»
22:25 Transplant
June en Novak staan op gespannen voet met elkaar. Theo riskeert zijn leven voor een patiënt en neemt een grote beslissing. Bash komt in actie tijdens een noodgeval en komt tot een realisatie.
«
»
00:20 Tokyo Vice
Als nieuwe misdaadverslaggever van de krant Meicho Shimbun volgt Jake Adelstein twee zaken die schijnbaar los van elkaar staan. Maar al snel zet hij zijn carrière en zijn leven op het spel om het grotere plaatje te onthullen.
«
»
01:25 Tokyo Vice
Als misdaadbaas Tozawa de grens tussen territoria overschrijdt, willen de rivaliserende Chihara-Kai snel de rekening vereffenen. Samantha beschermt een andere gastvrouw, terwijl Jake getuige is van een confrontatie die alles verandert.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' (Play4)

Bakken is kunst en dat weten ook Wim Opbrouck, Regula Ysewijn en Herman Van Dender. Ze slaan de 'Bake Off'-tent dit keer op aan het Rubenskasteel in Zemst.

'Bake Off Vlaanderen', om 19.55 uur op Play4.

Dossiers