TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 Stargate Atlantis
De Replicators hebben Atlantis veroverd. Generaal Landry geeft opdracht de stad te vernietigen.
«
»
15:15 Stargate Atlantis
Teyla krijgt af te rekenen met vreemde hallucinaties: ze denkt voortdurend Ancients te zien, die in een onverstaanbare taal met haar proberen te communiceren.
«
»
16:10 Baywatch
Op de warmste dag van de zomer raken twee jongens in gevaar, één van hen is het zoontje van een oude vriend van Mitch. De redders schieten te hulp.
«
»
17:10 Stargate Atlantis
Het Stargate-team vangt het gerucht op dat een onoverwinnelijke superheld een afgelegen dorp beschermt tegen allerlei indringers, waaronder de Wraith.
«
»
18:05 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Agent Andy Duran betrapt een chauffeur op heterdaad op gsm-gebruik achter het stuur. De man heeft echter geen zin om mee te werken aan een ondervraging.
«
»
19:00 Top 20 Funniest
Hilarische hoogtepunten van o.a. de World Shin Kicking Championships, en martialartsongelukken.
«
»
20:00 De Familie Backeljau
Blacky en Queeny treden in het huwelijk. De plechtigheid is hoogst ontroerend. Queeny's bruidsjurk is van een ongeziene pracht. Cois vindt de hele bedoening maar flauwekul. Maria verwijt haar echtgenoot een gebrek aan gevoeligheid en romantiek.
«
»
20:30 Mercury Rising
Art Jeffries, een nietsontziende FBI-agent, probeert zijn aartsvijand te stoppen die Simon, een 9-jarig autistisch jongetje, wil vermoorden omdat deze een overheidscode gekraakt zou hebben.
«
»
22:35 Gold Rush
Een terugblik op het afgelopen seizoen van Gold Rush, plus een exclusieve vooruitblik op het komende seizoen, waarin nieuwe concessies, goudzoekers en machines worden onthuld.
«
»
23:30 60 Days In
Vier nieuwe deelnemers maken hun opwachting in de Clark County-gevangenis. Ze laten zich vrijwillig opsluiten om deel twee van de geheime operatie van sheriff Jamey Noel voort te zetten.
«
»
00:30 Baywatch
Op de warmste dag van de zomer raken twee jongens in gevaar, één van hen is het zoontje van een oude vriend van Mitch. De redders schieten te hulp.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' (Play4)

Bakken is kunst en dat weten ook Wim Opbrouck, Regula Ysewijn en Herman Van Dender. Ze slaan de 'Bake Off'-tent dit keer op aan het Rubenskasteel in Zemst.

'Bake Off Vlaanderen', om 19.55 uur op Play4.

Dossiers