TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:45 A world of colours
De gouden stad Kanazawa is een van de weinige Japanse steden die WO II ongeschonden zijn doorgekomen. In de koude wateren van Hokkaido is het Japanse gele goud: haringeitjes.
«
»
18:35 The Kim Dynasty: A Family Affair
Ju Ae is ongeveer tien jaar oud. Ze woont militaire parades bij, heeft al een postzegel met haar beeltenis en is aanwezig bij raketlanceringen. De boodschap is duidelijk: voor de Kim-dynastie is Noord-Korea een familieaangelegenheid.
«
»
19:20 Therapie
Er komt een koppel in therapie dat elkaar naar eigen zeggen beu is. Een vrouw heeft een borderline persoonlijkheidsstoornis en kampt met een alcoholverslaving. Ze hoopt deze met behulp van therapie onder controle te krijgen.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 Belpop
In 1988 leverde Soulsister een wereldhit met 'The Way To Your Heart'. Jarenlang stond de band van Paul Michiels en Jan Leyers bovenaan de hitlijsten. Karakterieel zijn Leyers en Michiels elkaars tegenpolen, muzikaal vormen ze de perfecte match.
«
»
21:30 Antoinette dans les cévennes
Lerares Antoinette verheugt zich op een vakantie met haar minnaar. Tot haar afgrijzen zegt hij haar echter af en neemt zijn gezin mee naar de bergen. Ze gaat op trektocht met een ezel om hem te vinden.
«
»
23:05 Conversations with Friends
Frances en Nick besluiten om samen over het voorval te spreken. Het gesprek leidt echter tot een ingewikkelde affaire.
«
»
23:50 Conversations with Friends
Frances en Bobbi reizen met Melissa en Nick af naar Kroatië. Omdat Frances Nick al een lange tijd niet heeft gezien, is ze erg zenuwachtig.
«
»
00:35 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Eind jaren zeventig in Los Angeles, in de tijd van disco en wilde feesten, is een noodlijdende nachtclub op zoek naar een nieuwe klapper. Dat worden de Chippendales, gepromoot door onervaren zakenlieden. Dankzij het zootje ongeregeld van mannelijke dansers met hun obscene stripshow gaat ook voor vrouwen een seksfantasie in vervulling. Dit culturele fenomeen lift mee op de golf van maatschappelijke bevrijding en wordt meteen een succes, met schijnbaar onbegrensde kansen op roem en rijkdom. Maar op snelle successen komen schimmige figuren af, die het sprookje met een moord verstoren en de toon zetten voor jarenlang bedrog.


'Curse of the Chippendales', om 22.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers