TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Scott & Bailey
De politie probeert de lichamen in de kelder van de familie Bevan te identificeren. Er wordt een nieuw lichaam gevonden, dat van de oudste dochter blijkt te zijn. Ondertussen vertelt Bailey aan Sean dat ze spijt heeft van hun huwelijk.
«
»
03:05 Queens of Mystery
Een tweede sterfgeval bij het Wildemarsh Wellness-centrum zet Matilda op het spoor van een tragedie.
«
»
03:50 Silent Witness
Tijdens een hittegolf in Brighton wordt het team opgeroepen om een lichaam dat op een vuilnisbelt gevonden is te onderzoeken. Ze moeten echter eerst alle lichaamsdelen zien te vinden. De ledematen zitten onder de vreemde tatoeages.
«
»
04:45 Grantchester
Na een glorieuze ochtend te hebben doorgebracht in het gezelschap van de vrouw op wie hij heimelijk verliefd is, arriveert Sidney net op tijd in de kerk om de begrafenis van een advocaat uit de buurt te leiden. Het lijkt om zelfmoord te gaan.
«
»
05:35 Friday Night Dinner
Pa heeft een gammele caravan gekocht. Ondertussen heeft Jim een nieuwe hond en hebben de jongens allebei een nieuwe vriendin. De vraag is echter of ze dat aan ma durven te vertellen.
«
»
06:00 Ghosts
Alison en Mike proberen op harmonieuze wijze samen te leven met de rusteloze geesten van Button House en ondertussen zoeken ze nieuwe manieren om de voortdurende renovatiewerkzaamheden te financieren.
«
»
06:30 Stath Lets Flats
Het vrijgezellenfeest voor Staths vader Vasos mondt uit in een nostalgische reis terug in de tijd.
«
»
07:00 Murdoch Mysteries
Murdoch probeert uit te zoeken wie er achter de dood van een meisje zit tijdens een stroomstoring, die op mysterieuze wijze plaatsvindt tijdens de fatale elektrocutie van een vrouw.
«
»
07:45 Father Brown
Lady Felicia vraagt Father Brown te helpen bewijzen dat een veroordeelde moordenaar haar peetdochter niet heeft vermoord.
«
»
08:35 Death in Paradise
Detective Goodman en zijn team worden onder druk gezet om de dood van een volleybalspeler op te lossen, terwijl Selwyn opkomt voor een oude vijand.
«
»
09:25 Midsomer Murders
Nadat een gemeentesecretaris dood terug wordt gevonden, gaan Barnaby en Jones op zoek naar aanwijzingen voor zijn moord in Fennacomobe Bay.
«
»
10:15 Midsomer Murders
Nadat een gemeentesecretaris dood wordt aangetroffen, gaan Barnaby en Jones in Fennacomobe Bay op zoek naar aanwijzingen.
«
»
11:00 Call the Midwife
Trixie helpt een blinde moeder met het zorgen voor haar pasgeboren kind. Kevin krijgt ondertussen te maken met een crisis op zijn werk.
«
»
11:55 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Niet alles verloopt vlotjes als Frank en Lu de verdrinkingsdood van een voormalige Miss Stratford-upon-Avon onderzoeken en er steeds meer over het duistere verleden van de schoonheidskoningin aan het licht komt.
«
»
12:40 Death in Paradise
Als een vriend van detective Camille sterft op een feestboot onder verdachte omstandigheden, moeten zij en detective Poole de zaak op zien te lossen en de moordenaar zien te vinden.
«
»
13:35 Father Brown
Als Lady Felicia haar huis dreigt te verliezen, zoekt Father Brown hulp bij een bondgenoot. Lady Felicia zamelt geld in na een afschuwelijke mijnramp en verkoopt een dierbare ketting.
«
»
14:20 Father Brown
Goodfellow keert zich tot Father Brown als hij ziet hoe Mallory een onschuldige man erin luist.
«
»
15:10 Murdoch Mysteries
Na een reeks gewelddadige moorden door verdrinking, waarbij de slachtoffers allen hoogopgeleide, ongetrouwde carrièrevrouwen waren, vermoedt Murdoch dat de dader seksistische en racistische motieven heeft.
«
»
16:05 Midsomer Murders
Een vrouw wordt gewurgd gevonden negen jaar nadat er drie identieke moorden gepleegd zijn in dezelfde buurt. Barnaby en Troy onderzoeken de moorden, en worden daarbij steeds verder de troebele wereld van Midsomer Worthy ingetrokken.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Een vrouw wordt gewurgd gevonden negen jaar nadat er drie identieke moorden gepleegd zijn in dezelfde buurt. Barnaby en Troy onderzoeken de moorden, en worden daarbij steeds verder de troebele wereld van Midsomer Worthy ingetrokken.
«
»
18:00 Death in Paradise
Wanneer een ontvoering eindigt in moord, moeten Neville en het team uitzoeken wat er mis is gegaan.
«
»
19:00 Death in Paradise
De komst van een verloren broer naar een door de familie gerunde golfclub resulteert in een lichaam op de baan. Maar een hoofdverdachte met een alibi laat het team achter met een ondoorgrondelijk raadsel.
«
»
20:00 Grantchester
Wanneer in dezelfde nacht dat er een moord wordt gepleegd ook Amanda's verlovingsring wordt gestolen, onderzoeken Sidney en Geordie of de twee zaken mogelijk verband met elkaar houden.
«
»
21:00 Blue Lights
De baan van Annie staat op het spel. Terwijl Lee zijn macht versterkt, worden Stevie en Grace tijdens een melding weer samengebracht, met verschrikkelijke gevolgen.
«
»
22:05 Blackshore
Het Blackwater Whiskey Festival is weer gaande. Fia heeft Bill McGuire stevig in het vizier, maar ze heeft moeite om het bewijs te verzamelen dat nodig is om de zaak rond te krijgen.
«
»
23:05 Truelove
Voormalig rechercheur Phil en SAS-veteraan Ken zien elkaar voor het eerst in jaren terug op de begrafenis van een vriend. Als een andere vriend de twee om hulp vraagt wanneer hij ziek wordt, vragen ze zich af of ze het ultieme offer moeten brengen.
«
»
00:00 Murdoch Mysteries
Tijdens het onderzoek naar een verwarde vrouw die verdacht wordt van het neersteken van haar goklustige verloofde, komen rechercheur Murdoch en Julia op gespannen voet te staan.
«
»
00:45 Mad Dogs
Aan het begin van de aflevering zit een ongelukkig viertal van vrienden opgesloten in een vervallen gevangenis waar ze diverse vormen van ondervraging ondergaan.
«
»
01:30 Mad Dogs
De jongens hebben alle met wisselend succes geprobeerd een nieuw leven op te bouwen. Het zal echter niet lang duren voordat ze worden verraden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

VRT CANVAS brengt je de hoogtepunten van Studio Brussel op Rock Werchter met een live-uitzending vanop het festivalterrein. Er is rock, indie, pop, soul, hiphop en nog veel meer. Gevestigde waarden en nieuw talent. Michèle Cuvelier dompelt je onder in de bruisende sfeer, artiesten komen langs voor een babbel en je krijgt vooral veel muziek. Je mag mee backstage en staat op de eerste rij tijdens de optredens.

'Rock Werchter', om 20.35 uur op VRT CANVAS.

Dossiers