TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:25 2Doc
Slachtoffers van het Toeslagenschandaal vertellen in ijzingwekkende monologen hoe hun leven en dat van hun kinderen werd verwoest door een systeem waaruit iedere menselijke maat was verdwenen.
«
»
18:20 Concorde: The Untold Story
Dit is het verhaal van de spannende race om het eerste supersonische vliegtuig te bouwen, met als deelnemers de Europese Concorde, de Russische TU144 en de Amerikaanse Boeing 2707. We focussen op de naoorlogse jetrevolutie.
«
»
19:05 Wild Oman: Wonder of Arabia
Het sultanaat Oman is de meest opmerkelijke schat van Arabië. Het is een land kent ongeziene natuurwonderen. Het landschap van Oman is net zo divers als de verscheidenheid aan wezens die er leven.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 Rock Werchter
Canvas brengt je de hoogtepunten van Studio Brussel op Rock Werchter met een live-uitzending vanop het festivalterrein. Er is rock, indie, pop, soul, hiphop en nog veel meer. Gevestigde waarden en nieuw talent.
«
»
21:40 Il migliore: Marco Pantani
Dit is geen eerbetoon aan een cultfiguur of een onderzoeksrapport dat een licht moet werpen op een tragisch verhaal. Het is echter wel een schets van de menselijke, sociale en culturele wereld waarin de kampioen Marco Pantani is opgegroeid.
«
»
23:25 Billy the Kid
Billy McCarty en zijn familie verlaten New York in 1871 om naar nieuwe kansen te zoeken in het westen. De reis daar naartoe loopt uit op een tragedie.
«
»
00:10 Billy the Kid
Kathleen, Billy en Joe reizen door naar Santa Fe. Kathleen trouwt opnieuw in de hoop op een beter leven, maar het wordt alleen maar moeilijker.
«
»
01:00 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers