TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:05 All New Traffic Cops
De agenten in Derbyshire treden op tegen gevaren op regionale snelwegen.
«
»
14:55 All New Traffic Cops
Andy Swift patrouilleert op de M1 wanneer een bestuurder het gaspedaal volledig indrukt, wat aanleiding geeft tot een achtervolging met hoge snelheden. Ondertussen wordt Jason Potts naar een pub geroepen.
«
»
15:50 Random Breath Test
De verkeerspolitie voert een eindeloze strijd tegen bestuurders die onder invloed van alcohol of drugs achter het stuur kruipen. Er wordt gekeken naar roekeloos rijgedrag van automobilisten die zichzelf en anderen in gevaar brengen.
«
»
16:20 Walker, Texas Ranger
Walker wordt gecontacteerd door een veroordeelde die vergiffenis zoekt van diegenen die hij onrecht heeft aangedaan. Hij vertelt hem dat de moordenaar van zijn ouders nog leeft.
«
»
17:15 Stargate Atlantis
Een stad is gevestigd op een enorme vulkaan. Dokter Weir geeft de opdracht de plaatselijke bevolking te evacueren naar Atlantis, maar de vulkaan barst uit zijn voegen en de Stargate-poort verdwijnt in de lava.
«
»
18:10 Police Interceptors
De snelle politie onderschept eenheden in West Yorkshire. Een gestolen Vauxhall Astra die met hoge snelheid de verkeerde kant op rijdt, botst frontaal op een tegenligger.
«
»
19:05 De alarmcentrale: pech onder de zon
Jochen van Gelder loopt mee met ANWB-medewerkers, die kapotte voertuigen van Nederlandse vakantiegangers in Europa repareren. Terwijl de ANWB-medewerkers aan de slag gaan, gaat Jochem in gesprek met de gestrande Nederlanders.
«
»
20:00 De Familie Backeljau
Volgens de krant voelt de burger zich onveilig op straat. Marcels moeder weet er alles van: ze werd aan de geldautomaat bedreigd met een pistool. Maar de Bomma had het niet kwaad bedoeld.
«
»
20:35 The Siege
Een golf van angstaanjagende terroristische aanslagen overspoelt New York. De leider van de antiterreurbrigade van de FBI, Anthony Hubbard, moet zorgen dat de daders gepakt, en de stad gered wordt.
«
»
22:40 Chicago Fire
Boden, Severide en Casey proberen uit te zoeken wat het beste carrièrepad is voor Kidd, na haar promotie tot luitenant. Ritter, Gallo en Violet organiseren een ceremonie voor Mouch, die een medaille voor moed en heldhaftigheid in ontvangst mag nemen.
«
»
23:30 Chicago Fire
Boden staat voor een moeilijke beslissing: verlaat hij Firehouse 51 of laat hij Kidd overplaatsen? Severide en Kidd lichten iedereen in over hun verloving en Severide vraagt Casey om zijn getuige te zijn.
«
»
00:20 De alarmcentrale: pech onder de zon
Jochen van Gelder loopt mee met ANWB-medewerkers, die kapotte voertuigen van Nederlandse vakantiegangers in Europa repareren. Terwijl de ANWB-medewerkers aan de slag gaan, gaat Jochem in gesprek met de gestrande Nederlanders.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ze Zeggen Dat' (VTM)

Deze aflevering staat volledig in het teken van artificiële intelligentie. Andy en Dina onderzoeken of AI daadwerkelijk al onze jobs zal afpakken. Zou dit programma bijvoorbeeld bedacht kunnen worden zonder de tussenkomst van onze programmamakers? Of is ChatGPT grappiger dan Andy? Lieven Scheire demonstreert tot wat AI al in staat is én wat écht nog sciencefiction is.

'Ze Zeggen Dat', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers