TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 DCI Banks
Banks en zijn team hebben nogal wat moeite bij het oplossen van een zaak. Colin Anderson, de nieuwe hoofdinspecteur, spoort Helen aan om de zaak snel af te sluiten.
«
»
03:05 DCI Banks
Banks' obsessie om een onderwereldbaas te betrappen loopt uit de hand. Als gevolg hiervan ontzegt Anderson hem de toegang tot het bureau en stelt hij Helen aan als DCI.
«
»
03:50 Silent Witness
Het is kerstochtend en Nikki wacht op een telefoontje van Matt, die terug is in Amerika. In plaats daarvan krijgt ze een telefonische melding waarin het team wordt opgeroepen. Ze moeten een moord op een familie onderzoeken.
«
»
04:45 Murdoch Mysteries
Het leven van dokter Ogden wordt bedreigd door een groep inwoners in het gesticht, waaronder Eva Pearce, Mrs. Lynd en Rose Maxwell. Murdoch is in het gesticht om de moord op een verpleegster te onderzoeken.
«
»
05:30 Friday Night Dinner
Bij het jaarlijkse smeren van de scharnieren morst pa olie op ma's geliefde tapijt. Het wordt een race tegen de klok om de olie op te ruimen voordat ze het ontdekt. Jim krijgt een kat.
«
»
06:00 Ghosts
Mike en Alison krijgen een ongelooflijk aanbod dat al hun verwachtingen ver overtreft. Ze moeten nu een beslissing gaan nemen en de uitkomst daarvan zal hun leven voorgoed veranderen.
«
»
06:30 Mister Winner
Leslie heeft dankzij de vriend van zijn moeder een sollicitatiegesprek bij een chique advocatenkantoor. Hij bereidt zich zorgvuldig voor, maar ontdekt helaas te laat dat hij iets heel belangrijks is vergeten.
«
»
07:00 The Coroner
Jane onderzoekt de zaak als een schatzoeker dood teruggevonden wordt in zijn eigen huis. Ze vraagt zich af of zijn collega's wellicht zijn vondsten voor zichzelf wilden hebben, terwijl zijn buren bang zijn voor een bovennatuurlijke verklaring.
«
»
07:45 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek wanneer tijdens de Kembleston Olimpicks de rivaliteit moorddadige hoogtes bereikt.
«
»
08:30 Death in Paradise
Het team onderzoekt de dood van een inwoner van een bejaardentehuis. Op het eerste gezicht lijkt het om zelfmoord te gaan, maar het onderzoek wijst uit dat er opzet in het spel was.
«
»
09:25 Midsomer Murders
DCI Barnaby and DS Scott betreden de wereld van het paardrijden wanneer blijkt dat de trainer van volbloed Bantling Boy is doodgeslagen. Wanneer er meer doden vallen, moet Barnaby haast maken met zijn onderzoek.
«
»
10:15 Midsomer Murders
DCI Barnaby and DS Scott betreden de wereld van het paardrijden als blijkt dat de trainer van volbloed Bantling Boy is doodgeslagen. Wanneer er meer doden vallen, moet Barnaby haast maken met zijn onderzoek.
«
»
11:00 Call the Midwife
Dr. Turner en zuster Crane hebben te maken met een acute uitbraak van difterie. Fred vindt een baby in een vuilnisbak die in de steek is gelaten. Het team probeert hem te verenigen met zijn moeder.
«
»
11:55 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
Wanneer Graham Kings vrouw Shirley wordt vermoord door middel van een explosie die ook Peregrine bijna het leven kost, raakt het onderzoek in een stroomversnelling en komt er een netwerk van frauduleuze activiteiten aan het licht.
«
»
12:40 Death in Paradise
De zanger van een band wordt dood op het podium gevonden. Het is niet zeker dat hij vermoord is: de andere bandleden denken dat hij zelfmoord gepleegd heeft. Detective Poole is daarvan niet overtuigd, en gaat op onderzoek uit.
«
»
13:30 Mrs Sidhu Investigates
Mrs Sidhu en Tez verzorgen de catering voor de opnames van een populaire fantasy-serie. Maar als een lid van de cast dood in de bossen wordt gevonden, maakt fantasy plotseling plaats voor harde realiteit.
«
»
14:15 Mrs Sidhu Investigates
Mrs Sidhu en Tez verzorgen de catering voor de opnames van een populaire fantasy-serie. Maar als een lid van de cast dood in de bossen wordt gevonden, maakt fantasy plotseling plaats voor harde realiteit.
«
»
15:10 Murdoch Mysteries
Wanneer Murdoch jacht maakt op een bende moorddadige, gewapende overvallers, is zijn hoofdverdachte een man die beweert Sherlock Holmes te zijn.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Barnaby onderzoekt de dood van een oudere vrouw die getuige was van een schokkende gebeurtenis. Het onderzoek onthult een web van zeer sinistere gebeurtenissen, en sommige zijn begraven diep in het verleden.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Barnaby onderzoekt de dood van een oudere vrouw die getuige was van een schokkende gebeurtenis. Het onderzoek onthult een web van zeer sinistere gebeurtenissen, en sommige zijn begraven diep in het verleden.
«
»
18:00 Death in Paradise
De nieuweling Nevilla Parker krijgt het lastig in zijn onderzoek naar de mysterieuze dood van een jonge vrouw bij de onthulling van een luxe resort.
«
»
19:00 Death in Paradise
Een overlevingsexpert en oud-SAS-soldaat wordt dood aangetroffen op een eiland bij Saint Marie. Neville tracht de moordenaar te vinden.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch werkt nu samen met de neef van Brackenreid. Samen ontdekken ze dat de moord op een vrouw gelinkt zou kunnen zijn aan een bende vrouwelijke juwelendieven.
«
»
21:00 Catch Me a Killer
De vondst van een reeks lichamen in suikerrietvelden voert Micki naar Durban. Met de toename van het aantal zaken, nemen ook haar vermoeidheid en paniekaanvallen toe.
«
»
22:00 Father Brown
Lady Felicia vraagt Father Brown te helpen bewijzen dat een veroordeelde moordenaar haar peetdochter niet heeft vermoord.
«
»
23:00 Scott & Bailey
Het team onderzoekt de moord op onderwijsassistente Susie Bishop. Zij bleek een losbandig leven te leiden en had onder meer een affaire met het getrouwde schoolhoofd. Ondertussen ontdekt Bailey dat haar vriend een kind heeft.
«
»
23:55 Murdoch Mysteries
Wanneer een waanzinnige man dreigt om een dodelijk gas in Toronto te verspreiden, voert Murdoch een race tegen de klok om de man te stoppen.
«
»
00:45 Traces
Emma is overweldigd door alle aandacht van de politie en vraagt zich af wat ze heeft gestart. Maar wanneer ze Daniel ontmoet, voelt ze een connectie.
«
»
01:30 Call the Midwife
Zuster Frances worstelt de onafhankelijke Grace hulp te laten accepteren met de zorg voor haar zieke man Albert, zieke moeder Minnie en haar dochtertje Ingrid.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers