TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Wordt aangekondigd
«
»
14:00 Wordt aangekondigd
«
»
14:05 Stargate Atlantis
Het Stargateteam stuit op twee stuurloze minishuttles. Sheppard wil ze naar Atlantis halen.
«
»
14:55 Stargate Atlantis
Ladon Radim, de hoofdwetenschapper van de Genii, neemt contact op met het Stargatehoofdkwartier.
«
»
15:50 Random Breath Test
De agenten denken dat ze alles wel gezien hebben, totdat ze de 67-jarige Darryl ontmoeten. Met tatoeages van top tot teen is hij een wandelend kunstwerk en zijn taalgebruik is net zo kleurrijk.
«
»
16:20 Walker, Texas Ranger
Cordell Walker en James Trivette zijn Texas Rangers. Ze hebben elk hun eigen methodes om de misdaad te bestrijden. Trivette gelooft in de technologische vooruitgang als hulpmiddel voor politieoptredens, maar Walker gebruikt liever geweld.
«
»
17:15 Stargate Atlantis
Een groep ontdekkingsreizigers vindt de overblijfselen van de stad Atlantis in een ver sterrenstelsel. Wanneer ze aankomen, ontdekken ze dat deze samenleving wordt bedreigd door een gevaarlijke vijand.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
«
»
18:10 Police Interceptors
Een kleine stop wegens slecht rijgedrag eindigt met een worsteling in de cellen en een recidiverende dader die naar de gevangenis gaat, terwijl agenten een bende achtervolgen die een coöperatie in Hebden Bridge overviel.
«
»
19:05 De alarmcentrale: pech onder de zon
Jochen van Gelder loopt mee met ANWB-medewerkers, die kapotte voertuigen van Nederlandse vakantiegangers in Europa repareren. Terwijl de ANWB-medewerkers aan de slag gaan, gaat Jochem in gesprek met de gestrande Nederlanders.
«
»
20:00 De Familie Backeljau
Na recente verbouwingen reageert de waterleiding ten huize Backeljau uiterst vreemd. Er blijkt iets niet in orde met de beerput. Cois en Franky zetten zich aan het graven en stoten op een gigantische steen.
«
»
20:35 Tango & Cash
Ray Tango en Gabe Cash, twee agenten die elkaar niet kunnen uitstaan, worden er ingeluisd voor moord door maffiabaas Yves Perret. De twee belanden achter de tralies bij de zware jongens die ze zelf ooit hebben ingerekend.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
«
»
22:35 Swamp Shark
In de moerassen van Louisiana loopt een deal tussen clandestiene dierensmokkelaars uit de hand, waardoor er een mensenetende haai in de rivier terechtkomt. Nadat een vrouw het gevaar ontdekt, besluit ze zelf naar de haai op jacht te gaan.
«
»
00:15 De alarmcentrale: pech onder de zon
Jochen van Gelder loopt mee met ANWB-medewerkers, die kapotte voertuigen van Nederlandse vakantiegangers in Europa repareren. Terwijl de ANWB-medewerkers aan de slag gaan, gaat Jochem in gesprek met de gestrande Nederlanders.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ze Zeggen Dat' (VTM)

Deze aflevering staat volledig in het teken van artificiële intelligentie. Andy en Dina onderzoeken of AI daadwerkelijk al onze jobs zal afpakken. Zou dit programma bijvoorbeeld bedacht kunnen worden zonder de tussenkomst van onze programmamakers? Of is ChatGPT grappiger dan Andy? Lieven Scheire demonstreert tot wat AI al in staat is én wat écht nog sciencefiction is.

'Ze Zeggen Dat', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers