TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Grantchester
Na een glorieuze ochtend te hebben doorgebracht in het gezelschap van de vrouw op wie hij heimelijk verliefd is, arriveert Sidney net op tijd in de kerk om de begrafenis van een advocaat uit de buurt te leiden. Het lijkt om zelfmoord te gaan.
«
»
03:20 Death in Paradise
De gespannen, afgemeten detective Richard Poole is aangekomen op het Caribische eiland Saint-Marie. Hij wordt meteen aan het werk gezet: in een gesloten paniekkamer wordt het dode lichaam van een Engelse politieagent gevonden.
«
»
04:15 Silent Witness
Het team zet het onderzoek naar de sterfgevallen in het verzorgingstehuis voort. Ze proberen wanhopig Serena te redden en haar veilig thuis te brengen. Clarissa is vastbesloten de waarheid te achterhalen, wat haar eigen leven in gevaar brengt.
«
»
05:10 Murdoch Mysteries
Murdoch ontdekt dat ook de modewereld niet vrij misdaden is, wanneer een model vermoord wordt tijdens een protest tegen een lingerieshow.
«
»
06:00 Ghosts
Robin heeft een openbaring waardoor de ghosts van slag raken en over hun nalatenschap gaan nadenken.
«
»
06:30 The Coroner
Een zakenman wordt door een sluipschutter neergeschoten. Een andere agent neemt het onderzoek van Davey over, en hij moet aan de zijlijn toekijken. De agent probeert ook Jane ervan te weerhouden de zaak te onderzoeken.
«
»
07:20 Father Brown
Hoofdinspecteur Sullivans droom om Kembleford te verlaten, spat uiteen wanneer hij wordt gearresteerd voor het bezit van gestolen goederen. Om het leven van Mrs. Devine te redden, zal hij schuld moeten bekennen.
«
»
08:05 Death in Paradise
Detective Goodman en zijn team worden door een storm ingesloten op een privé-eiland. Daar bevindt zich ook een moordenaar.
«
»
09:00 Midsomer Murders
De inwoners van het dorpje Midsomer genieten van de zon op de Midsomer Regatta. Maar de rust wordt verstoord als de veteranenrace wordt onderbroken omdat er een lichaam in het water ligt.
«
»
09:50 Midsomer Murders
De inwoners van het dorpje Midsomer genieten van de zon op de Midsomer Regatta. Maar de rust wordt verstoord als de veteranenrace wordt onderbroken omdat er een lichaam in het water ligt.
«
»
10:40 The Chelsea Detective
Een onvoltooide brief van Celia met de aanhef 'Liefste M' leidt tot een ruzie tussen haar dochters Maria en Marieke. Maria komt vervolgens met verontrustende informatie over de dood van haar moeder.
«
»
11:30 New Tricks
Terwijl Gerry, Brian en Jack in het ziekenhuis liggen, besluiten ze hun waarde te bewijzen door een oude moord op te lossen. Ondertussen neemt Sandra een nieuwe rekruut aan.
«
»
12:20 Death in Paradise
Als Richard ziek wordt, zijn Dwayne en Fidel de enigen die beschikbaar zijn, en dus moeten zij de moord op een duiker oplossen. Het onderzoek is flink ingewikkeld, omdat de moord onmogelijk lijkt te zijn.
«
»
13:15 Mister Winner
Er wordt gekajakt op Leslie's vrijgezellenfeest, maar een afsnijroute leidt tot een wending.
«
»
13:45 Mister Winner
De trouwdag is eindelijk aangebroken. Het stel trouwt in een kasteel op het platteland en het enige waar Leslie voor hoeft te zorgen is dat hij heelhuids en op tijd aanwezig is, en niets in de soep laat lopen.
«
»
14:15 Friday Night Dinner
Ma ligt in het ziekenhuis ligt vanwege een 'vrouwenkwaal'. Tante Val maakt het vrijdagavondiner.
«
»
14:45 Friday Night Dinner
Adam en Jonny nemen eindelijk hun 'vrouwen' mee naar huis om aan hun ouders voor te stellen.
«
»
15:15 Murdoch Mysteries
Na een reeks schijnbaar willekeurige moorden installeert Murdoch een filmcamera op een straathoek in het centrum in de hoop de moordenaar vast te leggen.
«
»
16:10 Midsomer Murders
Sportvissers verzamelen zich bij Solomon Gorge in de hoop een enorme vis te vangen die in het meer zou rondzwemmen. Hun plan valt echter in het water als er opeens zo'n honderd hardlopers komen opdagen voor de Pyscho Mud Run.
«
»
17:05 Midsomer Murders
Sportvissers verzamelen zich bij Solomon Gorge in de hoop een enorme vis te vangen die in het meer zou rondzwemmen. Hun plan valt echter in het water als er opeens zo'n honderd hardlopers komen opdagen voor de Pyscho Mud Run.
«
»
18:00 Death in Paradise
Het team onderzoekt de mysterieuze dood van een wielrenner die tijdens een race stierf. Tussen Jack en Anna bloeit ondertussen iets moois op.
«
»
19:00 Death in Paradise
Jack staat voor een grote beslissing wanneer hij de moord op een man onderzoekt, die dood werd aangetroffen in een boot voor de kust van Saint Marie.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Het leven van dokter Ogden wordt bedreigd door een groep inwoners in het gesticht, waaronder Eva Pearce, Mrs. Lynd en Rose Maxwell. Murdoch is in het gesticht om de moord op een verpleegster te onderzoeken.
«
»
21:00 DCI Banks
Banks en zijn team hebben nogal wat moeite bij het oplossen van een zaak. Colin Anderson, de nieuwe hoofdinspecteur, spoort Helen aan om de zaak snel af te sluiten.
«
»
22:00 DCI Banks
Banks' obsessie om een onderwereldbaas te betrappen loopt uit de hand. Als gevolg hiervan ontzegt Anderson hem de toegang tot het bureau en stelt hij Helen aan als DCI.
«
»
23:00 Miss Scarlet and the Duke
Eliza onderzoekt samen met Duke een inbraak in een duur bordeel.
«
»
23:55 Murdoch Mysteries
Wanneer Murdoch een moord onderzoekt, maakt hij gebruik van onthullend recherchewerk.
«
»
00:40 The Castaways
Lori komt bij kennis na de crash en ontdekt dat ze op een onbewoond eiland zijn neergestort, met een aantal doden en gewonden tot gevolg. De overlevenden moeten hun geschillen opzijzetten om in leven te blijven.
«
»
01:35 Harry Wild
Lichaamsdelen die op diverse plekken in de bergen van Dublin zijn aangetroffen blijken toe te behoren aan Freddy Scatt, de eigenaar van de boksschool waar Fergus trainde. Fergus voelt zich verplicht om op onderzoek te gaan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers