TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:25 Magic Moments: The Spell of Nature
Dag of nacht, noordelijk of zuidelijk halfrond, los van het seizoen of de exacte locatie: de natuur van deze planeet zorgt het hele jaar door voor magische momenten.
«
»
18:15 Secrets of the Superagers
Michael Mosley is onlangs 65 geworden en wil de geheimen kennen achter de wetenschap van goed ouder worden. In deze aflevering bekijkt hij hoe mensen hun hersenen jong kunnen houden. Zo zou meditatie bijvoorbeeld helpen tegen dementie.
«
»
19:05 Laurent: prins op overschot
Al sinds zijn prille jeugdjaren leeft Laurent in onmin met zijn familie. Hij schopt wild om zich heen en raakt daarbij gevoelige schenen. Boudewijn gruwt van zijn neefje. Met Albert leeft Laurent op voet van oorlog. Paola is er wel voor hem.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 Wild Oman: Wonder of Arabia
Het sultanaat Oman is de meest opmerkelijke schat van Arabië. Het is een land kent ongeziene natuurwonderen. Het landschap van Oman is net zo divers als de verscheidenheid aan wezens die er leven.
«
»
21:30 Concorde: The Untold Story
Dit is het verhaal van de spannende race om het eerste supersonische vliegtuig te bouwen, met als deelnemers de Europese Concorde, de Russische TU144 en de Amerikaanse Boeing 2707. We focussen op de naoorlogse jetrevolutie.
«
»
22:15 Hospital
De afdeling Gynaecologische Oncologie van University Hospital Coventry wordt geconfronteerd met meer doorverwijzingen, een groeiende achterstand en complexe gevallen. Onderwijl probeert het ziekenhuis weer een normale operatiecapaciteit te bereiken.
«
»
23:15 Nos batailles
Zijn vrouw is zonder een woord, zonder uitleg vertrokken. Van de ene op de andere dag is Olivier alleen met hun twee kinderen en moet zijn gezinsleven zien te combineren met zijn baan. Hij heeft moeite om een nieuwe balans te vinden.
«
»
00:50 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers