TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Plop & de Peppers
Pol moet vandaag op het huisje van Pim passen en moet ervoor zorgen dat alles netjes blijft. Ook moet Pol beloven dat Pepijn niet in het huisje komt, maar Pepijn verzint een plan om toch binnen te komen.
«
»
06:05 Plop & de Peppers
Plop is gevallen in het huisje van Pip. Pip voelt zich enorm schuldig en wil Plop verzorgen. De dierenvrienden leggen de gewonde Plop in de watten, maar de vraag is of Plop echt wel zoveel pijn heeft.
«
»
06:10 Plop & de Peppers
Pol heeft een verrassing voor Pepijn voorbereid, omdat ze al vijftien jaar lang vrienden zijn. Maar Pepijn lijkt deze geweldige gelegenheid te zijn vergeten en gooit per ongeluk het geschenk van Pol weg.
«
»
06:20 Plop & de Peppers
Pepijn kan niet slapen door het luide gesnurk van Pol. Hij vindt een middeltje om het lawaai niet meer te horen, maar dit zorgt dan weer voor heel wat andere problemen.
«
»
06:25 De avonturen van Lolly Lolbroek
Lolly is jarig. Kara en Marx zijn dat echter vergeten en hebben geen cadeautje voor haar. Ook een feestje zijn ze vergeten te organiseren. Van Lex krijgen ze de Versnelfloepser. Hiermee kunnen ze alles op heel korte tijd nog regelen.
«
»
06:40 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die op zijn pad komt. Met veel moed en soms net iets te veel zelfvertrouwen meet hij zich met tal van topsporters en bekende Vlamingen die uitblinken in hun vakgebied.
«
»
06:55 Heidi
Heidi wil graag naar school, maar grootvader heeft allerlei bezwaren. Goudvinks lammetje komt als er een storm losbreekt en Karl komt vast te zitten in een gat langs de rivier.
«
»
07:15 Nils Holgersson
Na een zware vlucht vliegt Akka bijna tegen een rots, waarop ze besluit dat ze te oud is om de groep te leiden. Ze gaat met pensioen, en de groep probeert een nieuwe leider te vinden. Dat blijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
07:25 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
07:45 Hallo K3
Kristel is helemaal in de wolken wanneer ze op blind date vertrekt. Karen heeft een echte baaldag, maar leert dankzij Marcel een wel heel bijzondere nieuwe vriend kennen. Josje bereidt zich voor op het poolkampioenschap dat Rosie organiseert.
«
»
08:05 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een vrouw komt klacht neerleggen bij Koen en Tineke nadat ze via internet opgelicht is.
«
»
08:30 K3 Roller Disco
Hanne spaart al enige tijd voor een nieuwe InGame die uitkomt. Ze gaat kamperen aan de winkel om er als eerste eentje te bemachtigen. Marthe wil dat ze wacht met spelen tot dat de werkdag erop zit.
«
»
08:50 Draken: Reddingsrijders
Wanneer een avonturier met een kap genaamd Waldondo in de stad arriveert, zijn de Guardians er snel bij om hem te vergezellen bij het vinden van een schat: een edelsteen.
«
»
09:15 Super Monsters
De Super Monsters willen het toneelstuk 'Alice in Wonderland' opvoeren. Katya wil zich strikt aan het boek houden, maar de anderen hebben geweldige ideeën over welke personages in het toneelstuk zouden kunnen voorkomen.
«
»
09:25 Super Monsters
De Super Monsters voeren hun versie van 'Alice in Wonderland' op als toneelstuk. Veel gekke en geweldige personages spelen een rol. Het publiek is razend enthousiast over hun creatieve opvoering.
«
»
09:35 Bol & Smik
Ruby nodigt Bol en Smik uit op haar goochelshow. Bol en Smik zijn onder de indruk van haar toverkunsten en willen weten hoe ze het doet. Maar Ruby wil haar geheimen niet prijsgeven.
«
»
09:45 De keuken van Sofie
Er staat een klassieker op het menu: kip uit de oven met een saus van bospaddenstoelen.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Border Security: Australia's Front Line
Op het vliegveld in Melbourne heeft een nerveuze vrouw uit Hong Kong verdachte pillen in haar laptop. Een inval in de vroege ochtend verrast de illegale werkers. Een Chinese vrouw die geen Engels spreekt, heeft verdachte bagage.
«
»
12:30 De kotmadam
Jeanne en Jef willen een weekendje naar zee, maar de studenten mogen niet alleen op kot blijven. Gentil moet in datzelfde weekend zijn tante helpen verhuizen en zou dus toch liever in Leuven overnachten.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Familie
Iris heeft zichzelf in nesten gewerkt. Ze doet een beroep op Véronique. Mathias maakt duidelijk aan welke kant hij staat. Benny is gestresseerd voor zijn benefiet.
«
»
14:30 Medisch Centrum West
Eric stelt als diagnose bij een jonge moeder van drie kinderen dat ze zwaarmoedig is maar Jan denkt dat er meer aan de hand is. De directeur geeft de voorkeur aan Eric als Pauls opvolger, maar Paul vindt Jan beter.
«
»
15:45 The Good Doctor
Nadat Shaun en Lea te horen krijgen wat het geslacht van hun baby is, besluit Shaun meer zijn best te doen om een betere partner te zijn. Het team behandelt een marinepiloot die door een fout van haar arts waarschijnlijk niet meer de oude zal worden.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:45 Verschoten & zoon
Omdat de zaken slecht gaan, probeert René op van alles te bezuinigen, maar dit botst op verzet.
«
»
17:45 Border Security: Australia's Front Line
Een drugshond leidt de politie naar drie Taiwanese studenten die een onmenselijke substantie bij zich hebben. Een Chinese passagier wordt op heterdaad betrapt met verontrustende dierlijke delen.
«
»
18:15 De kotmadam
Jeanne is het spuugzat om steeds maar naar andermans reisfoto's te moeten kijken.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 B&B zoekt Lief
Op Curaçao loopt het niet zo vlot tussen Patricia en vrijgezel Kurt. Ingrid zoekt dan weer naar een bezigheid om de verveling tegen te gaan in het regenachtige Portugal.
«
»
20:40 Familie
Joris maakt Louise duidelijk hoeveel ze voor hem betekent. De sfeer ten huize Benny is nog steeds niet top. Jamila probeert te bemiddelen.
«
»
21:45 Ze Zeggen Dat
Deze aflevering staat volledig in het teken van artificiële intelligentie. Andy en Dina onderzoeken of AI daadwerkelijk al onze jobs zal afpakken. Zou dit programma bijvoorbeeld bedacht kunnen worden zonder de tussenkomst van onze programmamakers?
«
»
22:50 Pech Onderweg
Wegenwachter Dieter helpt fietsers uit de nood en Gino redt een nieuwe wagen zonder koelvloeistof.
«
»
23:55 War Junkies
Cameraman Paul denkt terug aan de tijd dat in 1989 VTM-journalist Danny Huwé doodgeschoten werd Roemenië. Hij heeft het daar altijd erg moeilijk mee gehad en het heeft nog steeds een grote uitwerking op hem.
«
»
00:50 B&B zoekt Lief
Op Curaçao loopt het niet zo vlot tussen Patricia en vrijgezel Kurt. Ingrid zoekt dan weer naar een bezigheid om de verveling tegen te gaan in het regenachtige Portugal.
«
»
01:20 Familie
Joris maakt Louise duidelijk hoeveel ze voor hem betekent. De sfeer ten huize Benny is nog steeds niet top. Jamila probeert te bemiddelen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers