TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:50 All New Traffic Cops
Agenten houden een bestuurder aan in verband met een vermeende dronkenschap, en de ademtest geeft aan dat hij meer dan drie keer over de limiet zit en er worden twee messen in zijn auto gevonden. Elders patrouilleert Scott in Peak District-dorpen.
«
»
14:40 All New Traffic Cops
PC Naylor reageert wanneer een man met een gewelddadig verleden wordt verdacht van autodiefstal.
«
»
15:35 Random Breath Test
Banketbakker Nitin start vroeg in de ochtend, maar hij heeft een avond whiskey gedronken.
«
»
16:05 Walker, Texas Ranger
De DEA roept de hulp in van Walker en Trivette om een agente te helpen bevrijden die in Miami gevangen wordt gehouden door een drugsbende nadat haar dekmantel werd opgeblazen. Walker gaat undercover.
«
»
17:05 Stargate Atlantis
McKay en Griffin verliezen alle controle over een pas herstelde shuttle tijdens een testvlucht.
«
»
18:00 Police Interceptors
Een autodief wordt door de politie op heterdaad betrapt, maar ondanks dat er meerdere agenten zijn, weet de dader te ontsnappen. Collega's Harry en Stef zijn getuige van een drugsdeal en Wayne probeert een tiener onder controle te krijgen.
«
»
19:00 All New Traffic Cops
De agenten in Derbyshire treden op tegen gevaren op regionale snelwegen.
«
»
19:55 De Familie Backeljau
Buurman Marcel haalt de kranten als 'duivenmelker van het jaar'. Hij doet nogal scherpe uitspraken in de pers over de Backeljau's en dat pikken zij niet. Zeker niet van een onnozele buurman die zijn prijsvliegers drogeert met amfetamines.
«
»
20:35 Drop Zone
Wanneer commissaris Pete Nessip en zijn broer Terry computerkraker Earl Leedy begeleiden aan boord van een vliegtuig, breekt de hel los.
«
»
22:30 Chicago Fire
Een mysterieuze beller in nood vertrouwt op Kidd om zichzelf en haar broer te redden. Daarnaast ondersteund de brandweer Cruz om zich voor te bereiden op zijn naderende vaderschap.
«
»
23:25 Chicago Fire
Na een brand in een fabriek waar dierenvoeding wordt gemaakt, helpen Casey en Severide de eigenaar om de zaak tot op het bot uit te spitten. De jaarlijkse garageverkoop zorgt voor spanningen.
«
»
00:15 Walker, Texas Ranger
De DEA roept de hulp in van Walker en Trivette om een agente te helpen bevrijden die in Miami gevangen wordt gehouden door een drugsbende nadat haar dekmantel werd opgeblazen. Walker gaat undercover.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers