TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Eenden houden een disco, een brandweerman gemaakt van kralen, het Boekenmeisje maakt een reuzenrad.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Op een kokosstrand ontmoet Stoppeltje een ridder in harnas die wil gaan zwemmen, maar hij kan zijn ijzeren harnas niet afdoen omdat het vastzit. Stoppeltje probeert hem te helpen, maar tevergeefs.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel durft niet in bad, omdat hij water te nat vindt. Kaatje vraagt raad aan haar kameraadjes Nathan en Tristan Hauben, zij laten zien dat het heel leuk is om in bad te spelen.
«
»
06:25 Rintje
Rintje, Tobias en Henriette kamperen in de tuin. Ze vinden het best spannend. Rintje zegt dat ze naar de volle maan moeten janken. Want dan ben je niet meer bang. Dat doen ze. Snel komt mama naar buiten, want ze maken iedereen wakker met hun gejank.
«
»
06:30 Dinostad
Een boottochtje met het gezin neemt een onverwachte wending. Zodra Ricky, Tyra en papa op een eiland stappen, drijft hun boot weg. Nu moeten ze zien te overleven in het wild.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu moet voor een ei zorgen, maar dan begint het ei plotseling te wandelen richting de stad.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje plakt een buurjongetje en zichzelf helemaal vol met pleisters. Nu kunnen ze fietsen zonder zichzelf te bezeren.
«
»
06:55 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Terwijl ze met Gaspard spelen, schopt Simon hun voetbal in het gat van een holle boom, maar ze kunnen hem niet terugkrijgen omdat er een groot spinnenweb in de weg zit. Gaspard wil Ferdinand om hulp vragen.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Plom en zijn vriendjes verkleden zich als piraatjes en gaan op schattenjacht. Piraat Plom weet precies welke kant ze op moeten...toch? Of zullen ze toch een kompas moeten knutselen om hun te vinden?
«
»
07:15 Saïd & Anna
Een verdrietig jongetje loopt de winkel in. Zijn teddybeer is stuk. Sameer moet echter eerst een verfklus afmaken. Maar dat vinden Saïd en Anna niet ok. De beer heeft pijn en moet nu beter gemaakt worden. Dan moeten Saïd en Anna zelf aan de slag.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie hebben verse granalen. De burgemeester gaat een wedstrijdje aan met Marie. Wie het snelste tien garnalen kan pellen, wint. De verliezer doet de vaat. Maar de burgemeester is tijdens de wedstrijd wel heel erg snel...
«
»
07:30 Molang
Molang is het kostuum van een samoerai aan het poetsen en kan het niet laten om het even te passen. Wanneer een boer in paniek komt vertellen dat een draak zijn boomgaard heeft aangevallen, moet Molang onmiddellijk helpen.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
De zwammetjes willen dat Amanita meedoet aan het vertellen van monsterverhalen. Maar Amanita gelooft niet in monsters. Dus nemen ze haar mee op een monsterjacht en vinden meer dan ze hadden verwacht.
«
»
07:50 Lou
Lou's moeder verwacht bezoek van haar vroegere universiteitsvriendin Amélie. Ze was toen al erg ouderwets en verlegen en klampte zich aan haar moeder vast. Om aan haar te ontsnappen, vlucht Emma en zegt Lou voor haar te zorgen.
«
»
08:00 Kids on the block
Om een goede indruk te maken, biedt Rayan zijn diensten aan als klusjesman bij het nieuwe gezin. Selma zet hem aan het werk in de tuin. Helaas is Rayans enige grote voorbeeld zijn vader.
«
»
08:15 Wannabe's
Shoana wordt achttien en daar is ze niet blij mee. Ze is nu officieel te oud voor alles wat ze leuk vindt, jammert ze. De Wannabe's doen van alles om haar op te beuren, maar het gaat mis wanneer Mike een bejaarde en vergeetachtige clown laat komen.
«
»
08:30 De Smurfen nieuw
Gargamel en Azraël veranderen in Meisjessmurfen en infiltreren de voorbereidingen van het bal.
«
»
08:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy laat Piya kennismaken met schilderen. De olifant is best goed. De kat wil het talent van zijn nichtje aanmoedigen, maar het wordt al snel ingewikkeld als de kakkerlakken zich ermee gaan bemoeien.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang en Piu Piu werken op een boerderij met wat vrienden. Maar een van hun vrienden, Zero, is nogal onhandig met zijn lasso en wordt daarom door de anderen afgewezen. Molang en Piu Piu aarzelen niet om hem te hulp te schieten.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu maken de kamer schoon waar de halsketting van de koning wordt tentoongesteld. Ze maken zo goed schoon dat wanneer de adviseur van de koning binnenkomt om de ketting op te halen, hij uitglijdt en de ketting de lucht in vliegt.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
De riolering staat na een sterke storm onder water en Ziggy kan de dierentuin alleen per helikopter bereiken. Na de landing ontdekken de vrienden een spinnenplaag in de dierentuin die uit het ondergelopen riool is gekomen.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Toni oefent op het kratereiland voor de grote vliegshow van de dierentuin en Lionel geeft hem instructies. Toni overschrijdt echter zijn grenzen en crasht. Op de grond geknakt, is hij nu bang om te vliegen en durft hij niet terug de lucht in te gaan.
«
»
09:30 De Smurfen nieuw
Droomsmurf probeert Grote Smurf en Smurfwilgje samen te brengen door een nepval op te zetten, alleen brengt hij hen ongewild in gevaar.
«
»
09:40 De Smurfen nieuw
De Smurfen willen de zieke Gargamel helpen en gaan samen met Doktersmurf naar hem toe. Het enige probleem is dat Doktersmurf nog nooit mensen heeft behandeld!
«
»
09:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Terwijl Piya in het kleine zwembad met de kakkerlakken speelt, blaast Bob een enorm zwembad op voor Kevin. Oggy is beledigd. De kat en de hond beginnen een absurde wedstrijd om te zien wie de hoogste duikplank kan bouwen.
«
»
10:00 Tok Tok
Cécilia heeft een lijst met dingen waarvan ze denkt dat ze ongeluk brengen, maar bijna alles staat op de lijst. De meiden denken dat ze te bijgelovig is, dus ze bedenken een plan om te bewijzen dat ze het bij het verkeerde eind heeft.
«
»
10:05 Tok Tok
Ange, die absoluut slecht is, is plotseling vriendelijk en zachtaardig geworden. Terwijl iedereen sceptisch blijft, gelooft een van de meiden echt dat Ange is veranderd.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar, Roxy en Alfred zetten hun reis voort, geleid door het boek van Sinoe. Na urenlang over een hete savanne te hebben gelopen, stuiten de drie vrienden op een oase en besluiten daar de nacht door te brengen.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguïn
In een populair toeristisch pinguïnresort zien de drie vrienden een muur vol foto's van gelukkige gasten. Bij nader inzien ontdekt Oscar dat op een van de kiekjes een adelaar te zien is die Roxy's broer draagt.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Prins Philibert is onweerstaanbaar, iedereen hangt aan zijn lippen, verblind door zijn glimlach. Wanneer hij echter zijn kostbare tube magische tandpasta verliest, krijgt de prins te maken met een reeks problemen.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Het dorp viert het Lentefeest met een fantastische show van de acrobatische elfen. Maar een ongeluk dat Volpek, Pinokkio en Nachtegaal onbedoeld veroorzaken, maakt de Heks kwaad.
«
»
10:45 Royals Next Door
Stella heeft een filmavond gepland met haar vrienden, maar ze is buitenshuis gesloten.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella verstuikt haar enkel tijdens de voetbaltraining en staat plotseling in het middelpunt van de belangstelling. Haar voet geneest snel, maar ze wil de speciale behandeling die ze krijgt niet opgeven.
«
»
11:10 Lou
Terwijl Emma haar kat probeert te laten stoppen met plassen in de flat, windt haar dochter Lou zich weer op. Vorige week werd ze uitgelachen door de meisjes in haar klas vanwege haar zelfontworpen broek.
«
»
11:25 Lou
De zomervakantie begint en Lou weet nog steeds niet of haar crush Tristan ook gevoelens voor haar heeft. Als Mina haar vertelt dat er bepaalde signalen zijn die bewijzen of hij verliefd op haar is, wil Lou meteen uitzoeken of er iets aan de hand is.
«
»
11:35 Dodo
Totaal onvoorbereid op de middelbare school, betekenen kleine gebeurtenissen grote drama's voor Joe.
«
»
11:45 Dodo
Joe Connolly komt aan in de disco met hoge verwachtingen; hij wil met Daisy Adeyemi dansen. Het enige wat hem in de weg staat is zijn beste vriend Frisbo, die zijn eigen wensen heeft.
«
»
11:55 Kapot gaan
Deze week mag Gloria beslissen wat de vrienden gaan doen én ze is slim geweest. Ze kiest namelijk voor iets wat ze zelf leuk vindt: springen van een ontzettend hoge springplank. De jongens hebben hoogtevrees, dus dat wordt lachen.
«
»
12:10 Ket & Doc
In het uitgestrekte Texas staat Emily, een getalenteerde cheerleader van acht, voor een grote uitdaging. Ze is de jongste telg van een rasechte jagersfamilie en de enige van wie er nog geen hertenkop in de woonkamer ophangt.
«
»
12:25 GameKeepers
Om 'Rollercoaster' te spelen is er maar één iemand nodig. Mats besluit te gaan. Hij moet binnen de tijd een wild en ruig parcours afleggen op rollerskates. Ondertussen raakt GM voor het eerst in Villa Forrêt. Als dat maar goed afloopt.
«
»
12:50 Helden
De Helden spelen cowboy en indiaan.
«
»
13:00 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
13:05 DierenDetectives
USA. Peuter Hannah zit voor de televisie te eten. Als haar oppas Meagan even naar het toilet gaat, hoort ze papegaai Willy tekeer gaan. De oppas ziet dat Hannah bijna stikt.
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Bezorgd over Piya's vertrek, neemt Oggy foto's van haar om herinneringen aan haar te bewaren.
«
»
13:40 Dodo
Met Kerstmis moet Joe in de kamer van zijn broer Jamie slapen. Wanneer hij een sms ontvangt van een meisje, probeert hij uit te zoeken wat hij moet doen terwijl hij een hele nacht met zijn broer moet om zien te gaan.
«
»
13:50 Lou
Het schooljaar loopt ten einde en Lou heeft nog niet de moed gehad om met Tristan te praten. Emma voelt hetzelfde voor haar buurman Richard. Dus sluiten dochter en moeder een pact: ze willen allebei nog die avond hun liefde gaan opbiechten.
«
»
14:05 Royals Next Door
Stella gaat naar Mikey's huis voor een etentje. Ze wil zich goed gedragen, maar ze haat spruitjes.
«
»
14:20 Tok Tok
Otto lacht altijd om de grappen die iedereen over andere dieren maakt. Maar als het over hem of andere varkens gaat, wordt hij plotseling overdreven serieus.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar en Alfred gaan alleen verder en keren terug naar het oasis motel. Ze vinden Don Corleone in tranen. Iemand heeft al het water in het grote zwembad gestolen, wat slecht is voor de zaken.
«
»
14:30 Prinsessia
Ergens in het kasteel ligt een gouden kroon verborgen. De prinsessen gaan ernaar op zoek.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Bettina komt erachter dat de heks een Heksenkring organiseert en daar wil ze maar wat graag bij zijn. Ze besluit er samen met Pinokkio stiekem naartoe te gaan maar het stel raakt behoorlijk in de problemen.
«
»
14:55 Mega Mindy
De commissaris moet op een crimineel passen die erom bekend staat veel te ontsnappen. Dat zal hij ook nu weer proberen! Ondertussen werkt opa aan een superbemestingsmiddel.
«
»
15:20 Molang
Molang, Piu Piu en enkele vrienden werken op een bouwplaats, maar het werk is vermoeiend voor de kleine Piu Piu. Een ingenieur biedt hem een robotharnas aan dat hem de kracht geeft om sneller te werken.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik is zijn nieuwe fluitje kwijt. Hij denkt dat hij het in het ijssalon is verloren of dat iemand het heeft gestolen. Nadat hij de klanten lastigvalt en wegjaagt, verdenkt hij Marie en Samson. Hij onderwerpt hen aan een verhoor.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Het lijkt erop dat Starmush de enige is die de moeilijke vragen van Mush-Mush kan beantwoorden.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Mr. Magoo gaat op reis naar het regenwoud met Mr. Cat. Fizz wil zichzelf trakteren op een dagje spa.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Fizz wil zijn nieuwe uitvinding gebruiken om van plaats te ruilen met de president tijdens een openbare toespraak. Mr. Magoo en Mr. Cat lopen hem in de weg tijdens een reis naar Parijs.
«
»
16:00 Imago
Na een ruzie met Awa in het hart van de soek van Baniwaldi wordt Zora ontvoerd door Ghoula, die aanbiedt de helden hun vriend terug te geven in ruil voor de Lamp van Isbanir.
«
»
16:30 Rox
Team Rox infiltreert in een ninjaschool, om een ontvoerde bedrijfsleider te redden.
«
»
16:55 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
17:00 Ghost Rockers: compilatie
Compilatie week 11.
«
»
17:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy wordt door Piya gevierd als een superheld nadat hij haar heeft gered van Kevins drone. Oggy sluit een deal met de kakkerlakken: in ruil voor voedsel brengen ze zichzelf in gevaar om gered te worden door Super Oggy.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Een VIP-ontmoeting voor Sien en Nidal: ze maken kennis met het vliegend hert, een reusachtige en heel zeldzame kever.
«
»
18:15 Nachtwacht
De Nachtwacht neemt het op tegen de oeroude Meestervampier die Vladimir in zijn macht heeft. De Nachtwacht moet Vladimir snel zien te redden.
«
»
18:40 De Hoppers
Wanneer Dezeure Jackie extra verbeterwerk geeft, moet ze een nacht doorwerken om alles klaar te krijgen. Om wakker te blijven, eet Jackie kilo's snoep en drinkt ze liters chocolademelk.
«
»
18:55 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Na een partijtje badminton met Piya zakt Oggy in zijn ligstoel. Maar wanneer Jack op zijn scooter aankomt om Piya een lift aan te bieden, stort Oggy in en ondanks zijn vermoeidheid is Oggy niet van plan zijn status als superoom te verliezen.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
In haar laatste video heeft Shoana gescoord met zelfgemaakte hartjeswafels. Daarom besluiten de Wannabe's om een webshop op te starten waar iedereen Shoana's hartjeswafels kan kopen. Olly is jaloers.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Lena besluit zich volledig op het dansen te storten om alles wat ze over haar moeder te weten is gekomen naar de achtergrond te verdringen. Henri bedenkt een plan om zijn achtervolgers van zich af te schudden.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers