TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:18 Saving paradise
Het Yala-natuurreservaat in Sri Lanka is een natuurwonder met een rijke biodiversiteit, maar het wordt geconfronteerd met complexe uitdagingen. De weidse graslanden en bossen zijn een toevluchtsoord voor tal van dieren, zoals olifanten en luipaarden.
«
»
18:15 Hospital
University Hospital Coventry doet er alles aan om normaal te kunnen draaien, maar de intensivecareafdeling ligt vol en er moeten moeilijke beslissingen worden genomen.
«
»
19:00 The Rise and Fall of Boris Johnson
Boris Johnsons eigen ministers en trouwe collega's keren zich tegen hem, wat zijn positie als premier onhoudbaar maakt. Na het behalen van de grootste Conservatieve meerderheid in dertig jaar, krijgt Boris de pandemie op zijn bord.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:20 This is my moment
Het verhaal van wielrenner Biniam Girmay, die ervan droomt om de Tour de France te rijden. Tegen alle verwachtingen in klimt Biniam omhoog in het internationale klassement en neemt hij deel aan Europese wedstrijden.
«
»
23:10 Made You Look: A True Story About Fake Art
Een vrouw komt een galerie in New York binnen met een aantal onbekende werken van Pollock en Rothko. Dit is het begin een van de grootste kunstfraudezaken ooit, die een tipje van de sluier oplicht over de donkere kant van de kunstwereld.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers