TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 DCI Banks
Wat begint als een zoektocht naar een vermiste persoon escaleert in een kidnapping en losgeld, maar de daders slagen er in de politie steeds een stap voor te zijn.
«
»
02:50 DCI Banks
Wat begint als een verdwijningszaak escaleert al snel in een ontvoering met losgeld. Het slachtoffer blijkt een rijke Chinese zakenman te zijn die naar Leeds is gevlucht om vervolging in eigen land te voorkomen.
«
»
03:35 Mrs Sidhu Investigates
Mrs. Sidhu wordt gevraagd als in-house cateraar voor het softwarebedrijf Appenda. Maar de reputatie van het bedrijf komt onder vuur en wanneer de CEO van Appenda dood wordt aangetroffen, gaat Mrs. Sidhu op onderzoek.
«
»
04:20 Silent Witness
Terwijl het team risico loopt, vragen de leden zich af of de cyberaanval het enige gevaar is. Ondertussen moet Jack proberen zijn ervaringen in Mexico achter zich te laten.
«
»
05:15 Murdoch Mysteries
De elektrocutie van een man leidt Murdoch tot bij uitvinder Thomas Edison. Diens zoon wordt de hoofdverdachte. Ondertussen vertelt de burgemeester Murdoch over Julia's verkiezingsplannen.
«
»
06:00 Mrs Sidhu Investigates
Mrs. Sidhu wordt gevraagd als in-house cateraar voor het softwarebedrijf Appenda. Maar de reputatie van het bedrijf komt onder vuur en wanneer de CEO van Appenda dood wordt aangetroffen, gaat Mrs. Sidhu op onderzoek.
«
»
06:45 Miss Scarlet and the Duke
Wanneer Eliza een bom in de post bezorgd krijgt, bundelt ze haar krachten met de Duke, Moses en haar oude vijand Patrick Nash om te achterhalen wie de dodelijke post heeft verzonden.
«
»
07:35 Father Brown
Een koninklijk bezoek van prinses Margaret aan Kembleford komt in gevaar wanneer een conciërge van een school wordt vermoord. De conciërge blijkt een mysterieus verleden te hebben.
«
»
08:20 Death in Paradise
De moord op een gigolo brengt detective Goodman en zijn team in contact met de sociale elite van Saint-Marie. Fidel moet bij het onderzoek zijn verleden onder ogen komen.
«
»
09:15 Midsomer Murders
De geliefde kroeg van Midsomer Worthy speelt een rol in een zaak over onbeantwoorde liefde, geheime zakelijke overeenkomsten en gepassioneerde affaires.
«
»
10:05 Midsomer Murders
De geliefde kroeg van Midsomer Worthy speelt een rol in een zaak over onbeantwoorde liefde, geheime zakelijke overeenkomsten en gepassioneerde affaires.
«
»
10:55 The Chelsea Detective
Oliver Cowie staat bekend als een toegewijde familieman en een gerespecteerde onderwijzer. Niet iemand waarvan je verwacht dat hij slachtoffer zou worden van moord. Tot hij in een poel van bloed gevonden wordt.
«
»
11:45 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
Peregrine onderzoekt een moord op een internationale koksschool, maar wanneer het onderzoek een netwerk van corruptie met een link naar de politie van Melbourne aan het licht brengt, dreigt de zaak te groot voor haar te worden.
«
»
12:30 Death in Paradise
Het lichaam van de pas getrouwde Lisa Moore wordt gevonden in een kamer waarvan zij geen sleutel had. Het onderzoek leidt detective Richard Poole tot de conclusie dat ze een affaire gehad moet hebben met haar moordenaar.
«
»
13:25 Mrs Sidhu Investigates
De eerste dag waarop Mrs Sidhu bij de luxe fitnessclub Sharpetone de catering doet, neemt een onverwachte wending wanneer in de spa twee lichamen worden aangetroffen.
«
»
14:10 Mrs Sidhu Investigates
De eerste dag waarop Mrs Sidhu bij de luxe fitnessclub Sharpetone de catering doet, neemt een onverwachte wending wanneer in de spa twee lichamen worden aangetroffen.
«
»
15:05 Murdoch Mysteries
Twee hockeyspelers hebben een handgemeen in de kleedkamer, waarbij een van hen een hoofdwond oploopt. De gewonde hockeyer gaat niet mee voor een biertje na de wedstrijd en wordt later dood aangetroffen met een tweede hoofdwond.
«
»
16:05 Midsomer Murders
Circus Ferrabees komt naar de stad en komt met een reeks sinistere clownwaarnemingen, dreigberichten en gevaarlijke circusacts. Barnaby moet zijn angst overwinnen om de zaak op te lossen.
«
»
17:05 Midsomer Murders
De zaken nemen een gruwelijke wending als Circus Ferrabees naar de stad komt en voor een reeks sinistere gebeurtenissen zorgt.
«
»
18:00 Death in Paradise
De presentator van een televisieprogramma wordt dood aangetroffen. Hij is verdronken. Iedereen kijkt al snel met argusogen naar de crew.
«
»
19:00 Death in Paradise
Het team krijgt na de dood van een koffiemagnaat te maken met een familie vol conflicten om de waarheid te onthullen.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Een vaudeville-artiest wordt vermoord. Crabtree en Higgins gaan undercover om het fijne te weten te komen over de andere acteurs, onder wie jongleur W.C. Fields.
«
»
21:00 Catch Me a Killer
Micki wordt naar het stadje Donnybrook geroepen om rechercheurs Nick en Solomon te helpen in een poging een bekentenis uit een verdachte te krijgen in de komende 48 uur voordat hij voor de rechter verschijnt.
«
»
22:00 Father Brown
Father Brown zoekt degene die tijdens een festival voor misdaadauteurs een romanschrijver aanviel.
«
»
22:55 Scott & Bailey
Een 21-jarige taxichauffeur is op brute wijze vermoord. De politie vermoedt dat het gaat om een racistische moord. Ondertussen zijn Scott en Bailey op zoek naar Geoff Hastings dagboek, waarin hij zijn moorden bijhield.
«
»
23:50 Murdoch Mysteries
Rechercheur Murdoch onderzoekt de plaats delict van de moord op een veteraan die is aangevallen met een zwaard. Tijdens het onderzoek valt de verdenking al snel op een vriend en mede-soldaat van het slachtoffer: Winston Churchill.
«
»
00:40 Traces
Emma Hedges' terugkeer naar Dundee doet men weer denken aan de onopgeloste moord op haar moeder. Emma zet haar leven op het spel om de moordenaar te vinden.
«
»
01:25 Call the Midwife
Zuster Julienne biedt de hulp van het Nonnatus House aan om deel te nemen aan een training voor dokters om hun verloskundig diploma te halen. Dr. Turner en zuster Julienne hopen dat de raad zo wordt herinnerd aan hoe belangrijk het Nonnatus House is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers