TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Urk!
Teun, Ab en Fred hebben de verbouwing van het boetiekhotel tot een succesvol einde gebracht en de rest van het dorp maakt zich klaar voor de grote opening. Speciaal voor het feest steekt het halve dorp zich in Urker klederdracht.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Urk!
Aanstaande bruid Gerda maakt tijdens haar vrijgezellenfuif de Amsterdamse grachten onveilig. Eén keer per jaar organiseert Tony met zijn maten een speciale dag voor de vrouwen en kinderen in de 'mannenbox'.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Urk!
Aanstaande bruid Gerda maakt tijdens haar vrijgezellenfuif de Amsterdamse grachten onveilig. Eén keer per jaar organiseert Tony met zijn maten een speciale dag voor de vrouwen en kinderen in de 'mannenbox'.
«
»
12:50 Blind getrouwd: Australië
De overgebleven koppels Tori en Jack, Eden en Jayden en Sara en Tim zullen tijdens hun Final Vows-ceremonie de ultieme keuze maken: hun liefdesverhaal meenemen naar de echte wereld, of het allemaal achter zich laten.
«
»
14:05 Urk!
De grote dag is aangebroken, de sprookjesbruiloft van Gerda en Klaas. Teuns verjaardagscadeau brengt het liefdeskoppel naar een hoogtepunt. Jeroen heeft speciaal voor de gelegenheid een belangrijke boodschap voor Teun.
«
»
15:00 B&B zoekt Lief
In Italië neemt Erika haar vrijgezel mee op uitstap, terwijl gastheer Anthony aan Florry laat zien hoe het eiland Tenerife eruitziet. Jelmont staat vandaag oog in oog met zijn eerste potentiële partner.
«
»
15:35 My Kitchen Rules
In de halve finale verwelkomen Manu, Colin en Nigella de vier teams in de Kitchen HQ. Tijdens de twee eliminatierondes nemen de teams het tegen elkaar op met als doel de grote finale te bereiken.
«
»
17:05 Home and Away
Maatschappelijk werkster Harper contacteert Irene in verband met de kamer die ze verhuurt. Het klikt meteen tussen beide dames, maar John is sceptisch. Eden is woest op Kirby.
«
»
17:35 Blind getrouwd: Australië
Het is vier weken geleden dat het experiment is afgerond en alle deelnemers komen weer bij elkaar voor het laatste etentje. Sommige paren zijn sinds hun vertrek hechter dan ooit geworden, maar voor anderen hangt er vijandigheid in de lucht.
«
»
19:00 Darts
In deze veertiende editie van de landencompetitie nemen in totaal 40 landen uit alle uithoeken van de wereld het tegen elkaar op. Voor ons land treden Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts aan.
«
»
00:00 Random Breath Test
In Mount Gambier gaat de 52-jarige Ronald 's avonds laat roken met zijn vrouw. Maar hij werd twee nachten geleden op ditzelfde stuk weg aangehouden toen hij positief testte op methamfetamine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers