TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 Sturm der Liebe
Nicole verontschuldigt zich bij Michael voor haar gedrag. Ze zweert dat ze geen gevoelens voor hem heeft. Leander beseft dat hij Eleni voor altijd kwijt is en hij besluit te verhuizen.
«
»
12:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:40 You Don't Mess With the Zohan
Zohan, een agent van de Israëlische geheime dienst Mossad, besluit zijn eigen dood in scène te zetten en vervolgens in New York een carrièreswitch te maken als kapper.
«
»
16:35 Parks and Recreation
De verkiezingsdag is eindelijk aangebroken en het verschil tussen Leslie en Bobby is miniscuul. Terwijl iedereen nog op de resultaten wacht, denken ze na over hun toekomst.
«
»
17:00 Las Vegas
Verbazingwekkende veranderingen dwarsbomen een vijandelijke overname van het Montecito en een dief berooft Mike die het aan Danny overlaat om wraak te nemen.
«
»
17:45 How I Met Your Mother
Marshall probeert te achterhalen waar Lily heen is gegaan toen ze ruzie hadden en roept hiervoor de hulp in van Barney en Ted.
«
»
18:15 Schooled
C.B. probeert ervoor te zorgen dat de leerlingen elkaar niet de stuipen op het lijf jagen tijdens de halloweenoptocht.
«
»
18:45 Parks and Recreation
Leslie is overweldigd wanneer zij en Andy Ben en April bezoeken in Washington, D.C. Ron organiseert een barbecue voor het personeel.
«
»
19:10 The Simpsons
Homer wordt opgepakt wanneer hij tijdens de parade van St. Patrick's Day deelneemt aan een knokpartij tussen twee Ierse groepen. Wanneer hij zijn borgsom gaat betalen ontmoet hij de premiejagers Lucky Jim en Wolf the Bounty Hunter.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Het S.W.A.T.-team moet samenwerken met ex-teamlid Jim Street. Samen gaan ze op zoek naar een vrouw en haar zoon, die op de vlucht zijn geslagen voor een drugskartel.
«
»
20:35 Men in Black 3
Agent J moet terug het verleden ingaan om de toekomst van de mensheid te redden. Hij reist naar de jaren zestig om zijn partner te redden van een moordlustig buitenaards wezen.
«
»
22:30 Snakes on a Plane
Een FBI-agent moet de kroongetuige in een moordzaak in veiligheid brengen. Ze stappen op een vliegtuig, maar de moordenaar is op de hoogte van hun plannen.
«
»
00:25 Las Vegas
De flamboyante miljardair Fred Puterbaugh keert terug naar het Montecito met zijn vriendin. Goochelaar Arnold wordt eruit gegooid, maar krijgt twee banen aangeboden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers