TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Hudson & Rex
Rex is een verdachte nadat zijn DNA is aangetroffen op de plek waar Donovans informant is vermoord.
«
»
03:20 Hudson & Rex
Charlie en Rex onderzoeken een sprookje dat in een nachtmerrie eindigt, wanneer een actrice onder verdachte omstandigheden om het leven komt op het verjaardagsfeestje van een kind.
«
»
04:05 Below Deck Sailing Yacht
Sydney besluit helemaal voor Gary te gaan. Alli bereikt haar kookpunt. Een lawaaiige groep gasten zorgt voor problemen voor de crew. Dani en Jean-Luc worden steeds intiemer tijdens hun nachtdienst, en Sydney merkt dat Jean-Lucs werk eronder lijdt.
«
»
04:50 Below Deck Sailing Yacht
Natasha is gefrustreerd door Daisy's opbouwende kritiek, en probeert haar met een supertoetje het nakijken te geven. Gary en Colin zijn de croupiers van dienst bij een potje blackjack. Sydney raakt geÔrriteerd als Gary de achtervolging op Alli inzet.
«
»
05:30 Shipping Wars
Molly en Russell ontdekken dat de 'magie van de film' een illusie is als ze een iconische auto moeten vervoeren voor een premiŤre. Doug merkt dat de naam 'Lazy River' bij een waterpark onterecht is.
«
»
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 American Pickers
Mike en Frank presenteren hun beste restauraties: roestige relikwieŽn zijn juwelen geworden.
«
»
06:40 American Pickers
Frank en Mike reizen door New England op zoek naar schatten van Maine tot Massachusetts. Ze kiezen een oud herenhuis om te onderzoeken in Newport, Rhode Island.
«
»
07:35 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:40 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:50 Storage Wars
De kopers keren terug naar Costa Mesa, CaliforniŽ, waar Ivy besluit om all-in te gaan. Darrell ontdekt tot zijn plezier een aantal Super Mario-memorabilia. Barry neemt een grote gok. Jarrod en Brandi worden eigenaren van een mogelijk kostbaar object.
«
»
08:35 Flip This House
De Montelongos hebben hun gelijke gevonden in een huis dat jarenlang rommel en vuil verzamelde. Wilde katten en muren vol ratten zijn de minst grote problemen waar Armando en Veronica mee kampen.
«
»
09:30 Shark Tank
Een jonge ondernemer presenteert een skateboard dat in kluisjes en rugzakken past. Een ondernemer uit San Francisco beweert dat haar meditatie-app stress in de wereld kan verminderen.
«
»
10:20 Shark Tank
Twee ondernemers presenteren een manier om koffie beter te laten smaken. Een energieke moeder uit Washington heeft een product waarmee kinderen het borstelen van hun haar leuker zullen vinden.
«
»
11:10 Below Deck
Kapitein Lee's blessure dwingt hem St. David te verlaten en het team probeert hun beste beentje voor te zetten voor de nieuwe kapitein.
«
»
12:05 Below Deck
Kapitein Sandy speelt scheidsrechter in de toenemende spanning tussen Alissa en Camille. Camille klaagt bij kapitein Sandy dat ze te veel kanten op wordt getrokken. Fraser confronteert Camille met het feit dat hij hem te boven gaat.
«
»
13:05 Flip This House
Than waagt zijn kans met een door brand beschadigde stadswoning in Newfield. Hij ziet niets anders dan mogelijkheden en wil het huis renoveren om er grote winst mee te maken.
«
»
14:05 Storage Wars
De bieders jagen op koopjes in Inglewood, CaliforniŽ. Een ambitieuze Barry arriveert zelfverzekerd op zijn motor. Jarrod en Brandi hopen de nieuwe kopers te misleiden. Ivy neemt een grote gok bij een opslagruimte. Herb en Mike vinden iets bijzonders.
«
»
14:30 Storage Wars
De kopers bezoeken de thuisbasis van Barry in Burbank, CaliforniŽ. Zowel Barry, Brandi en Jarrod lopen een volgepakte opslagruimte mis door een moedige nieuwe koper. Herb en Mike hopen een verachtelijke concurrent te verpletteren.
«
»
15:00 American Pickers
Mike en Frank gaan samen op zoek naar bijzondere objecten die iets te maken hadden met cruciale momenten uit de Amerikaanse geschiedenis.
«
»
15:55 American Pickers
Mike en Frank spelen een kansspelletje en kopen items die veel geld zouden kunnen opleveren, of hen juist behoorlijk wat zou kunnen kosten.
«
»
16:50 Shark Tank
Chris Gronkowski en zijn broer Rob, die footballspeler is, komen met een thermosfles. Een jongen van zeventien heeft een instrument tegen voetpijn. Een man heeft iets bedacht om spullen veilig op te bergen.
«
»
17:50 Shark Tank
Een grafisch ontwerper en advocaat uit Washington hebben iets bedacht om verhalen voor kinderen magischer te maken. Een vader uit Brooklyn heeft een lijn multifucntionele vaderschapskleding ontwikkeld.
«
»
18:50 Below Deck
Camille neemt kapitein Sandy's waarschuwing serieus terwijl ze haar nieuwe rol aangaat.
«
»
19:35 Below Deck
Drama tussen Camille en Alissa bereikt een breekpunt. Kapitein Sandy wordt gedwongen in te grijpen. Bollywood-dansende groep gasten drinkt en feest. Rachels gerechten zijn wisselvallig en haar trage timing laat de gasten hongerig achter.
«
»
20:35 NCIS: New Orleans
Het team onderzoekt de moord op een marinekapitein die op zoek was naar een kostbare 200 jaar oude fleur de lis. De man is gedood tijdens het jaarlijkse piratenfestival van Louisiana.
«
»
21:30 NCIS: New Orleans
Pride, Sebastian en Tammy reizen naar Zuid-Amerika, nadat Pride door een voormalige collega is gevraagd te helpen bij een geclassificeerde operatie.
«
»
22:25 Hudson & Rex
Een instructeur aan een prestigieuze balletschool sterft op mysterieuze wijze, en Charlie en Rex ontdekken dat hij banden heeft met Russische spionnen.
«
»
23:25 Hudson & Rex
Charlie en Rex gaan undercover in de gevangenis om de moord op David Aziz te onderzoeken.
«
»
00:25 From
Nu sheriff Boyd weg is, is het de taak aan Donna en Kenny om de orde te handhaven wanneer een bus vol mensen aankomt. Victor en Tabitha gaan op onderzoek uit in het labyrint van tunnels onder de stad.
«
»
01:15 From
De bewoners en nieuwelingen beleven een spannende nacht in het restaurant terwijl ze wachten op de zonsopkomst. Jim en Tom doen hun uiterste best om een buspassagier die in paniek geraakt is, te kalmeren in het verwoeste huis van Matthew.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers