TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Klus heeft zin om te gaan kamperen, maar het regent. De kabouter besluit om zich in de melkherberg te installeren, alleen vindt Plop dat niet zo leuk.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Klus heeft een drumstel gemaakt en geeft een concert. Zijn vrienden houden niet van het lawaai van de trommels, maar ze willen Klus niet ontgoochelen en wonen toch het optreden bij.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Klus wil Plop laten schrikken. Kabouter Plop heeft echter door wat Klus van plan is en hij besluit om Klus een koekje van eigen deeg te geven en hem te laten schrikken.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus wil een grap uithalen met zijn vrienden. Hij hangt een draadje aan een Plopkoek, zodat de lekkernij kan vliegen op het moment dat zijn vrienden de koek willen pakken. Plop is Klus echter te slim af.
«
»
06:20 Blinky Bill
Blinky en Jacko moeten een blauwvoetige zeevogel die uit de lucht is gevallen helpen. Ze is weggeraakt van haar troep, en de vrienden moeten haar familie terugvinden.
«
»
06:30 Heidi
Heidi mag een test doen voor een toelatingsexamen voor een academie in Zurich, maar is ze echt bereid haar geliefde bergen te verlaten?
«
»
06:55 Nils Holgersson
Nils ontmoet een vleermuis die muziek maakt. De vleemuis neemt Nils mee naar een feestje, maar daar blijkt hij een deal te hebben gesloten met de Zwarte Elf.
«
»
07:10 Welkom bij K3
Marthe, Hanne en Klaasje zijn nog steeds dozen aan het uitpakken. De K3'tjes delen hun favoriete momenten met de kijkers. Maar dan ontdekken de meisjes een mysterieus doosje dat ze voorzichtig moeten behandelen.
«
»
07:25 VLOGLAB Mystery #Stories
De vloggers van de Vloglabband worden door hun dagelijkse obstakels gevolgd. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:10 Hallo K3
Als Kristel met een abstract schilderij thuis komt, kan Karen niet begrijpen dat ze zoveel geld uitgeeft aan zoiets onnozels. Kristel vindt dat Karen niets begrijpt van kunst. Karen besluit daarop te bewijzen dat ze niet zo dom is als Kristel denkt.
«
»
08:35 Trolls: The Beat Goes On!
DJ Suki en Poppy bereiden de verjaardag van CJ voor, zonder enige hulp van het koppige woeferbeestje. Poppy laat koning Peppy een plakboek zien met daarin de gebeurtenissen van de dag.
«
»
08:55 Super Monsters
Als Spike naar school gaat, vertelt hij trots dat hij een paar dagen geleden heeft besloten niet meer in bad te gaan. En ook iemand anders wil niet gewassen worden: GrrBus de schoolbus.
«
»
09:05 Super Monsters
De supermonsters kunnen niet wachten om eindelijk de groenten uit hun tuin te oogsten. Maar dan ontdekken ze dat er aan het meeste fruit is geknabbeld. Dus gaan ze op zoek naar de knabbelaar.
«
»
09:20 Jabaloe
Moe Jabaloe ontvangt een uitnodiging voor het Koninklijk Bal. Alleen cowboys van koninklijke afkomst krijgen zo'n uitnodiging. Moe is er van overtuigd dat er koninklijk bloed door haar aderen stroomt en begint zich te gedragen als een prinses.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Week van het Kerstmenu: Nagerecht: gebrande kersttaart met praliné en grappa.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
De pastoor komt aangifte doen van diefstal. Er verdwijnt geld uit het offerblok. Lotte heeft een idee om de dief te ontmaskeren. Eric en Brigitte worden opgeroepen voor een gewonde man bij de parkvijver. Volgens de arts heeft hij een schotwonden.
«
»
12:25 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Commissaris Berckmans brengt een kinderdroom in vervulling door een jongetje dat slachtoffer werd van een ongeval een mooie dag bij de politie te bezorgen. Hij wordt bijgestaan door Sergio Quisquater, die als zijn vrolijke zelf de clown uithangt.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Guido is ten einde raad en zoekt naar oplossingen. Mieke voelt zich schuldig over de situatie van Iris. Op Fashion komt Quinten voor een enorme uitdaging te staan. Robyn wil Benny opnieuw iets om handen geven.
«
»
14:15 Wittekerke
Magda voelt zich al een hele tijd slecht in de kabbelende relatie met Georges. Ze denkt erover na.
«
»
15:20 The Good Doctor
Shaun roept herinneringen op uit zijn verleden om Mac Frazee te helpen, een tiener met een intellectuele stoornis. Claire staat tussen Kitty Kwon, een gewonde bergbeklimster, en haar bezorgde ouders.
«
»
16:10 Superstore
Glenn drijft Amy tot waanzin met zijn trainingssysteem. Cheyenne en Mateo praten over een nieuw bedrijf, terwijl Dina de hulp van Jonah inroept als ze twijfelt over haar toekomst.
«
»
16:40 Aspe
Ex-paracommando Ben Van Marcke staat terecht voor de moord op zijn vrouw Elke. Ben claimt vanaf het begin onschuldig te zijn en het lukt hem om vlak voor het proces te ontsnappen. Van In begint te vermoeden dat Ben inderdaad onschuldig is.
«
»
17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een dief is ervandoor met de bankpas van meneer pastoor. Dankzij camerabeelden van het tuincentrum vinden Koen en Tineke al snel een verdachte. Eric en Brigitte onderzoeken de plotse dood van de buren van de burgemeester.
«
»
18:20 Milo
Milo is volop aan het oefenen voor haar examen wanneer ze bericht krijgt dat het examen vandaag is.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Zjef schakelt Véronique in om Rudi weer aan het werk te krijgen bij Wolff en Bos. Raven probeert ondertussen normaal te doen tegen Jelle, maar die reageert kwaad.
«
»
20:40 Special Forces: Wie Durft Wint
Een nieuwe lichting bekende Vlamingen begint aan het grootste avontuur van hun leven. Met de 'shock and awe'-methode halen de Special Forces-instructeurs de rekruten meteen uit hun comfortzone.
«
»
22:05 De Kraak
In eerste instantie lijkt het erop dat de bankoverval is gelukt. Maar dan ontdekt Alidor dat het gestolen geld verdwenen is. Hij vermoedt dat Jeremy erachter zit. Souleymane waarschuwt Jeremy dat Alidor en de anderen hem in Antwerpen zullen opzoeken.
«
»
23:05 Chicago Fire
Terwijl Mouch een spectaculaire redding uitvoert, zijn alle ogen gericht op de mysterieuze man die meehielp bij de redding van zijn buurman. Casey maakt zich zorgen over zijn toekomst bij de CFD.
«
»
00:00 Familie
Zjef schakelt Véronique in om Rudi weer aan het werk te krijgen bij Wolff en Bos. Raven probeert ondertussen normaal te doen tegen Jelle, maar die reageert kwaad.
«
»
00:35 The Good Doctor
Shaun roept herinneringen op uit zijn verleden om Mac Frazee te helpen, een tiener met een intellectuele stoornis. Claire staat tussen Kitty Kwon, een gewonde bergbeklimster, en haar bezorgde ouders.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers