TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Een ontdekkingstocht door muzikale groenten, een kleurrijke disco en een boekenjongen die een graafmachine maakt.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje komt aan bij de brandweerkazerne en is onder de indruk van een ongelooflijk sterke brandweerbeer. Samen met de krachtige beer, redt Stoppeltje een jonge vogel uit de vlammen.
«
»
06:15 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje is gevallen tijdens het fietsen. Nu durft ze niet meer. Viktor haalt een kameraadje erbij. Kameraadje Nora laat zien dat Kaatje geen schrik moet hebben op de fiets.
«
»
06:25 Rintje
Rintje krijgt een valentijnskaart met hartjes van een stille aanbidster. Hij is helemaal blij verrast en smoorverliefd als zijn valentijn die middag aanbelt om samen naar het park te gaan.
«
»
06:30 Dinostad
Het is het leukst om boeken te lezen en films te kijken zonder het einde te weten, maar er is maar ÚÚn kleine dino voor nodig om dat te verpesten. Zo weet Ricky verschillende activiteiten voor zijn familie te bederven.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu en Pinga proberen hun speelgoedvliegtuig te repareren met wat lijm van de timmerman.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje ontmoet een jongetje die veel liever piano speelt dan voetbalt met zijn vader.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Het is bedtijd bij opa en oma, maar Simon en Gaspard willen nog niet stoppen met spelen. Oma wil er niets van weten en stopt ze in en zegt 'welterusten konijntjes'.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Er is een bananenoverschot in Pop Papierstad. Dus bedenken de vrienden de Bananengaan Hindernisbaan.
«
»
07:15 Sa´d & Anna
Sa´d is boos op Anna, want ze heeft zijn bal lek gemaakt. Anna probeert het weer goed te maken. Ze kunnen de bal toch samen repareren? Daar wil Sa´d niets van weten. Dan gaat Anna zelf aan de slag.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie wil Samson beetnemen. Ze doet alsof Samson onzichtbaar geworden is. Samson gelooft het eerst niet, maar omdat Marie zo volhoudt, begint hij er langzaamaan toch wel in te geloven.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu delen post uit aan hun vrienden. Maar in de oudheid zijn er geen fietsen of auto's, en wordt alles te voet gedaan. Tenzij je natuurlijk per toeval een legendarisch paard tegenkomt.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Sep is blij dat Amanita ge´nteresseerd is in zijn verzamelingen en biedt aan haar te laten zien hoe hij schatten opgraaft. Maar het wordt lastig wanneer de leerling de meester overtreft.
«
»
07:50 Lou
Lou en haar moeder Emma besluiten zich eindelijk te verzetten tegen de mensen die hen al heel lang pesten. Sinds de kleuterschool heeft de brutale Caroline altijd Lou's toetje afgepakt.
«
»
08:05 Kids on the block
Op het buurtfeest wordt een talentenjacht georganiseerd. De hoofdprijs is een gloednieuwe spelconsole. Ikram beslist om met de vrienden een nummer te zingen.
«
»
08:20 Wannabe's
Olly heeft Saids laptop stukgemaakt en Mike kan geen nieuwe betalen. Niet erg, sust Mike. Hij vindt dat Said maar eens een video moet maken over een spelletje die gespeeld kan worden zonder computer.
«
»
08:35 De Smurfen
Smurfin is moe omdat ze altijd bezig is. Luilaksmurf leert haar hoe ze niks moet doen.
«
»
08:50 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang, Piu Piu en hun vrienden bouwen piramides in de extreme hitte. Omdat het water op is, bieden Molang en Piu Piu aan om water te gaan zoeken. Onderweg komen ze een leeuw tegen en schuilen ze in een bloemenveld.
«
»
09:05 Molang
Molang is het kostuum van een samoerai aan het poetsen en kan het niet laten om het even te passen. Wanneer een boer in paniek komt vertellen dat een draak zijn boomgaard heeft aangevallen, moet Molang onmiddellijk helpen.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Er ligt al een aantal dagen een enorme rots op het spoor. Geen probleem: Ziggy en de tram vliegen, springen en kruipen er gewoon over heen. Maar dat is natuurlijk geen oplossing; die rots moet daar weg.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Op weg naar huis ontdekken Ziggy en zijn vrienden een oude tram, achtergelaten in de jungle. Ze slepen de tram naar de krater en Ziggy gaat aan het werk.
«
»
09:30 De Smurfen
Grote Smurf wil Wilgensmurf bewijzen dat alchemie krachtiger is dan haar natuurlijke magie. Hij nodigt haar uit om naar zijn lab te komen voor een kleine demonstratie, die geen indruk maakt op de leider van de Smurfenmeisjes.
«
»
09:40 De Smurfen
Potige Smurf besluit Bange Smurf onder zijn hoede te nemen en hem wat zelfvertrouwen bij te brengen.
«
»
09:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya's ouders willen hun dochter zien via een videogesprek, maar de kakkerlakken brengen de olifant in vreemde situaties. Uit angst dat hem de voogdij over Piya zal worden ontnomen, doet Oggy er alles aan dat er niks geks te zien is.
«
»
10:00 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:05 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pingu´n
Oscar en Leah vinden een prachtig huis in The Hot Springs met een geweldig zwembad, maar ze vinden er geen rust omdat de eigenaars twee apen zijn, Nimit en Pranit, en ze kunnen niet met elkaar opschieten.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pingu´n
Oscar en Leah voegen zich bij Nimit en Pranit in het nabijgelegen pingu´ndorp.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Victor rent weg van huis als zijn moeder hem dwingt viool te spelen. Maar dan komt hij diep in het bos de grote boze wolf tegen.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Bettina is het zat dat Pinokkio altijd om haar hulp vraagt, maar in haar boosheid teleporteert ze zichzelf per ongeluk naar een gevaarlijke plek.
«
»
10:45 Royals Next Door
Het is tijd voor het schooltoneelstuk, en het schoolhoofd zegt dat iedereen naar de auditie moet. Stella haat acteren, en gaat met tegenzin het podium op.
«
»
10:55 Royals Next Door
Wanneer Bruno de Ridder een anoniem geschenk ontvangt, vermoedt Stella dat hij een geheime aanbidder heeft. Samen met Mia en Freya besluit ze uit te zoeken wie deze mysterieuze persoon zou kunnen zijn.
«
»
11:10 Lou
Als Lou en haar beste vriendin Mina na lange tijd weer eens met hun poppen spelen, beseffen ze al snel dat ze hier te oud voor zijn geworden. Mina stelt voor om naar de bioscoop te gaan, maar Lou heeft daar geen geld voor.
«
»
11:25 Lou
Op weg van school naar huis ziet Lou SolŔne het huis van Tristan binnengaan. Ze is jaloers.
«
»
11:35 Dodo
Het is Valentijnsdag en Joe Connolly heeft een plan om Lily Scott een Valentijnskaart te sturen.
«
»
11:45 Dodo
Zelfs zonder ooit te hebben gevochten, verdient Joe een reputatie als de stoerste jongen.
«
»
11:55 Kapot gaan
Maksim uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen.
«
»
12:10 Ket & Doc
Samen met een diverse groep tienermeisjes gaat de Oekra´ense Emilia voor de allereerste keer op klimkamp in haar nieuwe thuisland. Na een heel bewogen jaar, waarin ze met haar familie naar BelgiŰ vluchtte, belooft dit extra uitdagend te worden.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari moeten een USB-stick in de centrale computer van een roboticabedrijf steken om de tilt geslagen robotdrones te deactiveren. De robotdrones aarzelen niet om hen onder vuur te nemen. Een regelrechte shootergame op leven en dood.
«
»
12:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŰn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 DierenDetectives
USA. Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een verdrinkend meisje.
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Omdat Oggy de kakkerlakken te hard heeft gestraft, besluit Piya bij hen in de luchtkanalen te gaan wonen. Ze realiseert zich al snel dat dit geen makkelijke situatie is voor een olifant.
«
»
13:40 Dodo
Joe Connolly neemt een gewaagde beslissing: hij gaat Lily Scott vragen om zijn vriendin te worden.
«
»
13:50 Lou
Lou heeft er genoeg van om in haar eentje het huishouden te runnen en elke dag pizza te eten bij Gino's omdat haar moeder liever computerspelletjes speelt dan te koken of het vuilnis buiten te zetten. Dus trekt ze in bij haar beste vriendin Mina.
«
»
14:05 Royals Next Door
Stella probeert Mia op te vrolijken door te voorspellen dat haar team de komende voetbalwedstrijd zal winnen. De Koningsduif denkt dat Stella's voorgevoel duidelijke helderziendheid is.
«
»
14:20 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pingu´n
Iedereen in het kleine pingu´ndorp hoopt dat hun twee kostbare bomen het Festival zullen winnen.
«
»
14:30 Prinsessia
Na het grote butlerfeest staat er een enorme berg afwas. Basiel vertrekt enkele dagen op reis, waardoor Kamiel zijn taken moet overnemen. Kamiel heeft geen zin en doet alsof zijn armen gebroken zijn, zodat de prinsessen alle klusjes moeten opknappen.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Victor pest Prins met het feit dat hij geen echte prins is, waardoor Prins besluit een gevaarlijke uitdaging aan te gaan.
«
»
14:55 Mega Mindy
De commissaris en de burgemeester denken allebei dat ze de `held van het jaar'-prijs zullen winnen. Terwijl zij allebei hun speeches schrijven, worden er in het bos illegaal bomen gekapt en verkocht.
«
»
15:20 Molang
Hercules is een held die geliefd is om al zijn heldendaden. Maar in het dagelijkse leven is zijn kracht niet altijd even nuttig. Het is aan Molang en Piu Piu om hem te leren voorzichtiger te zijn.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik doet mee aan een ijseetwedstrijd tegen Samson. Ze kiezen beiden hun favoriete smaak. Tarik speelt vals, hij heeft voor de gelegenheid een lange jas aan en kiepert het ijs in zijn vele binnenzakken. Tot het ijs smelt.
«
»
15:30 Molang
Molang en Piu Piu zijn van plan om met een cruise een ontspannende reis over de Nijl te maken. Ze weten echter niet dat, als je op een boot stapt in de tijd van de farao's, je gemakkelijk in de kombuis terecht kunt komen.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush, Lilit en Sep ontdekken een superplakkerig sapje en hebben er veel plezier mee.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Fizz wil een nieuwe toverstok testen, maar tijdens een show komt hij Magoo tegen.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Terwijl Magoo op heksenjacht is, krijgt Wezel een verrassingsbezoek van zijn bittere, wespachtige en ouderwetse moeder. Fizz en mevrouw Wezels eerste ontmoeting is explosief.
«
»
16:00 Imago
Op de berg Talaji ontdekken de helden een tempel gewijd aan Ayyur, de Primago van het IJs. Kemi heeft echter geen tijd om haar vrienden de heilige offers te laten zien die ter ere van haar zijn gemaakt, want Aspic heeft ze al opgeslokt.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy en de bende gaan kamperen in het bos en raken verdwaald in de wildernis. Als Oggy hen uit deze puinhoop probeert te halen, maakt hij het alleen maar erger. Hij en Piya worden langzaam wilder, tot groot genoegen van de kakkerlakken.
«
»
16:30 Rox
De Afrikaanse president komt op bezoek om het verdrag omtrent de ivoorhandel te verlengen. Wanneer het staatshoofd op mysterieuze wijze verdwijnt vermoedt het team vuil spel.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya bereidt een show voor en ze wil het helemaal alleen doen als een grote meid. De kakkerlakken manipuleren de kat om zijn geliefde nichtje toch te helpen zodat hij de koelkast weerloos achterlaat.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien en Aaron gaan op bezoek bij het nest van de rode bosmier, waar duizenden mieren klaarzitten om hem eens goed te bijten.
«
»
18:15 Nachtwacht
Wilko wordt ontvoerd uit Schemermeer. Vlad en Keelin ontdekken dat hij mee is genomen naar het Rijk der Weerwolven. Ze gaan hem achterna om hem te redden.
«
»
18:40 De Hoppers
Het is eindelijk vakantie. Daria heeft zich ingeschreven voor het spacekamp, maar wanneer dit wordt geannuleerd, stort Daria's wereld in. Een vakantie zonder studeren is werkelijk een hel.
«
»
18:55 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De kakkerlakken zijn beledigd omdat ze niet mogen meedoen met Piya's spel. Ze besluiten wraak te nemen en verdraaien alle goede bedoelingen van Oggy om hem een slechte oom te laten lijken voor de kleine olifant.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Mike heeft een date. Hij mag mee met Vicky naar een feest voor superfans van Harry Putter, de tovenaarsleerling bekend van boeken en films. Maar Mike kent daar niets van en dat is een probleem.
«
»
19:30 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn beste vriend Rat ontdekken een kuikentje dat denkt dat hij een superheld is, apen die eigenlijk helemaal niet kunnen acteren en een bijzonder romantische pingu´n.
«
»
19:40 Jenny
Jenny ontvangt de brief waarop ze heeft gewacht van de Grote en Kleine Stichting. Ze wil graag dat Flo of Anna haar helpen de juiste keuze te maken.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De vijfentwintig kandidaten hebben zich twee maanden voorbereid op de eerste opdracht: een papieren vliegtuigje vouwen Ún zo ver mogelijk gooien.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers