TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
18:00 Conquistadors: The Rise and Fall
Minachting en jaloezie voor de rijkdom en gewelddadige praktijken van Spanje in Amerika leiden ertoe dat andere Europese heersers een anti-Spaans verhaal propageren. De 'Zwarte Legende' is geboren en luidt het einde van de Conquistadores in.
«
»
18:45 Kinderen van de migratie
Eén op de drie Belgen heeft een migratieachtergrond. Veel van hen ervaren hun ingewikkelde identiteit als grote rijkdom, maar ook als een last. Ze zijn het beu dat er almaar etiketten op hun worden geplakt, en eisen een eigen plek in de maatschappij.
«
»
19:35 The Office
Michael heeft moeite om zich aan te passen aan de overname van Dunder Mifflin door Sabre en probeert David Wallace om advies te vragen. Jim en Pam zijn op zoek naar een goede opvang voor hun baby.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:20 Als je eens wist
Geweld tussen broers en zussen bestaat in vele vormen: verbaal, psychologisch, fysiek, tot zelfs seksueel. Experimenteren tussen kinderen is op zich niet abnormaal, maar waar ligt de grens? En hoe ga je er als ouder best mee om?
«
»
22:15 Extra Time
Voetbaltalkshow waarin Filip Joos met de hulp van verschillende spraakmakende gasten de vinger aan de pols houdt van de voetbalactualiteit. Met samenvattingen, achtergronden en vaste rubrieken.
«
»
23:15 Zingen is goud
Fien Germijns zingt een nummer van Paolo Conte.
«
»
23:30 The Sex Traffickers
Mark Viner is naar Spanje gevlucht in de veronderstelling dat hij de politie weer te slim af is. Hij weet niet dat de Britse politie samenwerkt met de Spaanse. Ze hebben echter nog geen bewijs, nu hij op het punt staat naar Zuid-Amerika te vluchten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers