TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:15 All New Traffic Cops
Een tiener zonder rijbewijs ontkent de bestuurder te zijn van een BMW, maar Rich gelooft hem niet. Dan achtervolgt op hoge snelheid een zilveren Astra op de A1M.
«
»
15:00 Ultimate Police Interceptors
In Bradford zijn agenten Mike Wroe en Jo Lund op zoek naar een zilverkleurige Golf.
«
»
15:55 All New Traffic Cops
De verkeerspolitie gaat achter een aantal criminelen aan die een generator met slechts een wiel vervoeren. Een bestelwagen zorgt bijna voor een ramp.
«
»
16:55 Walker, Texas Ranger
Alex probeert de dochter van een vriend uit handen van een religieuze sekte te krijgen, maar de charismatische leider weet op haar in te praten en neemt haar gevangen.
«
»
17:50 Ultimate Police Interceptors
Agent Duncan Mathews reageert op een oproep over een bedreiging met een jachtgeweer.
«
»
18:45 All New Traffic Cops
Julian achtervolgt enkele dieven die er in een gestolen auto vandoor gaan. James arresteert dezelfde man twee keer, en Lauren gaat achter een groep dieven aan.
«
»
19:40 Top 20 Funniest
Een durfal waagt zich aan de combinatie van een matras en een trap. Enkele senioren proberen de nieuwste videogames uit. Een man probeert een wheelie uit te voeren met zijn grasmaaier.
«
»
20:35 Banlieue 13
Parijs, 2010. Damien is een eliteagent bij de politie, gespecialiseerd in martialarts en een kei in undercoverwerk. Op een dag krijgt hij de zwaarste klus van zijn carrière aangeboden.
«
»
22:05 MythBusters
Brian en John onderzoeken of een inbreker, die in een schoorsteen vastzit, de lucht in wordt geschoten met propaangas. Een oude bekende van het team keert terug. En ze testen of een kogel, ingebed in een boom, consequenties heeft voor de kettingzaag.
«
»
23:05 Road Wars
Hondengeleider Steve en zijn Duitse herder Razor worden opgeroepen ter ondersteuning van enkele collega's uit Exeter die een gewelddadige jongeman maar niet onder controle krijgen.
«
»
00:00 Walker, Texas Ranger
Alex probeert de dochter van een vriend uit handen van een religieuze sekte te krijgen, maar de charismatische leider weet op haar in te praten en neemt haar gevangen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers