TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 Blind getrouwd: AustraliŽ
De eerste deelnemers staan tijdens een emotionele ceremonie voor de keuze of ze hun geloften willen hernieuwen en hun relatie willen voortzetten na het experiment.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Renovate Don't Relocate
Sarah is in Blandford om een gezin van vier te helpen met het opknappen van hun huis. Deze vrijstaande woning heeft een ruime tuin, maar het interieur zit vol problemen die ze zal moeten oplossen.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:55 GPs: Behind Closed Doors
De artsen behandelen een man die lijdt aan epilepsie. Hij weigert de ramadan te overtreden.
«
»
13:45 Renovate Don't Relocate
Een semi-gepensioneerde accountant schaamt zich voor de staat van haar huis uit 1930. Sarah heeft een plan om de serre te verbouwen en meer ruimte te creŽren, zodat de huiseigenaar een huis krijgt waar ze trots op kan zijn.
«
»
14:40 Blind getrouwd: AustraliŽ
De overgebleven stellen staan tijdens een ceremonie voor de keuze of ze hun geloften willen hernieuwen en hun relatie ook buiten het experiment willen voortzetten.
«
»
15:55 GPs: Behind Closed Doors
Een slachtoffer van een verkeersongeluk weet niet dat hij mogelijk een gebroken nek heeft opgelopen.
«
»
16:50 Pech Onderweg
Wegenwachter Peter wordt opgeroepen door een verstrooide man die per ongeluk diesel tankt in zijn benzinewagen. Zijn zoon Collin, die ook bij de wegenwacht van Touring werkt, rijdt bij toeval voorbij en stopt meteen om zijn vader te assisteren.
«
»
17:55 MasterChef AustraliŽ
De Australische topchef Josh Niland laat de deelnemers zien hoe je een zonnevis klaarmaakt en deelt zijn duurzaamheidsethos met de groep. Daarna staat er een vissige mystery box op de koks te wachten.
«
»
19:00 Home and Away
Remi last een vergadering in om de rest van de band in te lichten over zijn beslissing om Mercedes DaSilva, een ex-lid van Lyrik, mee te laten optreden bij de Battle of the Bands-wedstrijd.
«
»
19:30 Ambulance
Op vrijdagavond hebben Abbie, Ben, Kieran en Mick dienst in de hoofdstad. Er komen meldingen binnen over een gewapende man die door de straten loopt, maar een melding over een steekpartij heeft prioriteit.
«
»
20:45 Help, Mijn Man Is Klusser
John en de klussers zijn in Ermelo. Job en Myrthe wonen in een huis dat voor de helft af is. Myrthe wil graag aan de toekomst beginnen en een gezin starten. Job vindt het wel prima zo en lijkt geen haast te hebben.
«
»
22:00 Gestrand op Honeymoon Island
De deelnemers bereiden zich voor op het afscheid van hun eilandleven, met de ultieme beslissingen.
«
»
23:10 9-1-1
Een reeks ransomware-bedreigingen leidt tot noodsituaties voor de 118, waaronder een helikoptercrash in een ziekenhuis en een storing in het luchtverkeersleidingssysteem. De zaak van de serieverkrachter van de makelaar komt voor de rechter.
«
»
00:05 Extreme Love Stories
Missy en Joey plannen een furrybruiloft, maar het gaat mis als de moeder niet betaalt en de bruidegom koudwatervrees krijgt. De onderwaterverloving van een meerminpaar verloopt niet goed en een bloederige vampierplechtigheid shockeert de familie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers