TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:40 Murdaugh Murders: The Movie
Alex Murdaugh is het hoofd van een juridische dynastie in South Carolina. De verborgen misdaden van zijn familie stapelen zich op en terwijl Alex probeert zijn eigen financiŽle misdaden te verbergen, komt hij in een neerwaartse spiraal terecht.
«
»
10:10 Forensic Files II
Een mysterieuze moord in een chique gemeenschap wordt opgelost door forensisch onderzoek van mobiele telefoons, dat plaatsvond na het vinden van de verblijfplaats van een hoofdverdachte.
«
»
10:30 Forensic Files II
Een meedogenloze seriemoordenaar terroriseert de inwoners van een klein stadje in Texas.
«
»
10:55 Snapped
Wanneer een paar Amish tieners te paard het lichaam van een man in een veld vinden, proberen rechercheurs in het zuiden van Michigan een gruwelijke misdaad op te lossen.
«
»
11:35 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
In Vietnam verdiept Kees zich in de streng verboden handel in neushoornpoeder en tijgervlees. De handel in producten van deze bedreigde diersoorten is zeer strafbaar.
«
»
12:20 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
In de OekraÔense hoofdstad Kiev stort Kees van der Spek zich als trouwlustige vrijgezel op de schimmige bruidenmarkt. Ook brengt hij een bezoek aan het rampgebied rond Tsjernobyl.
«
»
13:05 Hailey Dean Mystery: A Will to Kill
Hailey raakt verwikkeld in de zaak van een vermiste studente. Hoe dieper Hailey in de verdwijning van de jonge vrouw graaft, hoe meer ze ervan overtuigd raakt dat de haar verloofde betrokken is bij de zaak.
«
»
14:30 Forensic Files II
Een mysterieuze moord in een chique gemeenschap wordt opgelost door forensisch onderzoek van mobiele telefoons, dat plaatsvond na het vinden van de verblijfplaats van een hoofdverdachte.
«
»
14:50 Forensic Files II
Een meedogenloze seriemoordenaar terroriseert de inwoners van een klein stadje in Texas.
«
»
15:15 Snapped
Wanneer een paar Amish tieners te paard het lichaam van een man in een veld vinden, proberen rechercheurs in het zuiden van Michigan een gruwelijke misdaad op te lossen.
«
»
16:00 History's Greatest Heists With Pierce Brosnan
Twee dieven verkleed als nepagenten gaan ervandoor met een half miljard dollar aan kunstwerken van wereldklasse uit een museum in Boston. Hoewel de schilderijen nog steeds ontbreken, blijken talloze verdachten dood te zijn.
«
»
16:45 History's Greatest Escapes with Morgan Freeman
Timothy Vail en Timothy Morgan waren moordenaars die opgesloten zaten in de Elmira State Prison in Elmira, New York. Vail wilde ontsnappen, dus nam hij Morgan mee in zijn plan om door het plafond te graven en uit de gevangenis te vluchten.
«
»
17:30 Dead Asleep
Experts op het gebied van parasomnie en slaap leggen uit wat slaapwandelen veroorzaakt. Een klinisch psycholoog analyseert de gebeurtenissen in Randy's leven en onderzoekt hoe deze zijn mentale toestand kunnen hebben beÔnvloed.
«
»
18:15 Dead Asleep
Exclusieve beelden van de rechtszaak en getuigenissen van journalisten die verslag deden van het rechtsproces geven inzicht in het schokkende verhaal en de belangrijkste aspecten van deze zaak.
«
»
19:00 Forensic Files II
Na een brute moord beginnen de families van de slachtoffers verontrustende brieven te ontvangen.
«
»
19:25 Forensic Files II
De onverwachte en vreemde dood van een gezondheidsbewuste vrouw zet aan tot een onderzoek.
«
»
19:45 Snapped
Twee jonge jongens blijven vaderloos achter wanneer een sergeant van de luchtmacht wordt neergeschoten door een paar indringers in zijn huis in San Antonio.
«
»
20:30 Cold Case Files
Een student verdwijnt van zijn nachtdienst bij een tankstation en nieuwe forensische technologie en het ontdekken van een illegale drugsgang in een braaf dorpje helpen de politie bij het oplossen van een twintig jaar oude zaak.
«
»
21:15 World's Most Evil Killers
Het verhaal van Sean Vincent Gillis, de seriemoordenaar die op brute wijze acht vrouwen vermoordde.
«
»
22:05 Cold Case
Lilly heropent de zaak uit 2006 van de verdwijning van een man die gebonden is aan de universiteit nadat zijn zus een internetvideo van hem heeft gevonden in de ondergrondse subcultuur van blote knokkels.
«
»
22:50 CSI: Miami
Het levenloze lichaam van popster Phoebe Nichols wordt teruggevonden. Na onderzoek blijkt het niet om haar, maar om een dubbelgangster te gaan. Horatio en zijn team moeten de moord onderzoeken en ondertussen ook de echte Poebe zien te vinden.
«
»
23:35 FBI
Wanneer er een bom afgaat in een restaurant in Queens wordt de zaak persoonlijk voor OA, die daar vroeger altijd at. Hoewel het eerst om een terroristische aanslag lijkt te gaan, blijkt de situatie een stuk ingewikkelder te liggen.
«
»
00:20 Castle
Castle's favoriete acteur is omgelegd, hij gaat samen met Beckett op zoek naar de moordenaar van zijn held. Hierbij krijgen ze hulp van een aantal bekende actieacteurs uit de jaren 80.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers