TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Klus en Lui gaan een weddenschap aan. Als de postbode een half uur wakker blijft, krijgt hij taart. Plop en Kwebbel willen dat Lui de weddenschap wint en besluiten hem te helpen.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Plop en Kwebbel lezen een spannend boek over spoken. Ze zijn niet bang, tot ze vreemde geluiden horen. Lui probeert zijn vrienden gerust te stellen.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Klus is niet meer tevreden over zijn huisje. Hij besluit een compleet nieuwe paddestoel in hout te timmeren. Maar de werken lopen niet van een leien dakje.
«
»
06:10 Kabouter Plop
De kabouters verwennen Lui, want hij voelt zich niet lekker. De postbode mag in het bed van Plop uitrusten en Kwebbel stelt zich op als zijn persoonlijke verpleegster.
«
»
06:15 Blinky Bill
Een mediterende berggeit krijgt het teken dat zijn tijd als beschermer van de berg erop zit en dat 'De Ware' klaar staat om zijn plaats in te nemen. Hij komt terecht in Greenpatch, waar hij moet beslissen wie zijn opvolger zal worden.
«
»
06:25 Heidi
Heidi heeft een kaart gestuurd naar Alice di Borgo. Ze vraagt Alice om naar Dörfli te komen.
«
»
06:50 Nils Holgersson
Als Nils de bever Nestor belooft hem naar het Bevereiland te brengen, vindt de groep dat niet fijn.
«
»
07:05 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
07:20 VLOGLAB Mystery #Stories
De vloggers van de Vloglabband worden door hun dagelijkse obstakels gevolgd. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:40 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:05 Hallo K3
Als Marcel te weten komt dat Bas de rol van Tarzan mag vertolken in de nieuwe clip van K3, wil hij bewijzen dat hij dat beter kan. Ondertussen zorgt de nieuwe wurgslang van Josje voor grote paniek wanneer de meisjes ontdekken dat hij ontsnapt is.
«
»
08:35 Trolls: The Beat Goes On!
Terwijl koningin Poppy een periode van vrede in Troldorp viert met feesten, wedstrijden en speciale festiviteiten, probeert Knoest om meer lol te hebben met een potje 'verover de vlag'.
«
»
08:55 Super Monsters
De supermonsters maken een uitstapje naar de bibliotheek. Eerst zijn ze teleurgesteld dat de volle maan niet te zien is, maar dan ontdekken ze dat lezen ook zonder de maan magisch is.
«
»
09:05 Super Monsters
Mevrouw Snow vraagt de supermonsters om een paar uur voor haar baby Sami te zorgen. Maar dat klinkt makkelijker dan het is, want de chaotische Sami houdt de hele kleuterschool bezig.
«
»
09:15 Jabaloe
Moe en Joe willen samen een krant beginnen. Maar omdat de krant niet het verhoopte succes heeft, begint Moe Jabaloe roddels te schrijven in de krant. Het roddelblaadje wordt wel een succes, maar zorgt ook voor heel wat ruzie tussen de cowboys.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Week van het Kerstmenu: Hoofdgerecht: rosbief met groentenkrans en duchesse aardappelen.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke worden opgeroepen voor een nachtelijke inbraak op school. De daders kunnen ontsnappen, maar laten gelukkig wel een spoor na. Een man die kampt met een burn-out verdwijnt 's nachts uit zijn bed. Robin en Tom gaan naar hem op zoek.
«
»
12:20 Milo
De geselecteerden voor het toonmoment zijn bekend. Alice en Pol bezoeken een specialist die vermoedt dat Alice waarschijnlijk begint te dementeren. Fran is toch nog jaloers, maar Liam vindt dat ze hem moet vertrouwen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Cédric verliest de pedalen en draagt de gevolgen. Véronique grijpt in. Zjef wil dat Rudi rust neemt.
«
»
14:10 Wittekerke
Joke heeft slecht nieuws gekregen van het adoptiebureau. Ze kan haar kind misschien niet zien.
«
»
15:20 The Good Doctor
Shaun ontdekt tijdens het wachten na een operatie dat er een nieuwe planning werd gemaakt waarin staat dat er vanaf nu 36-uren shiften gedaan moeten worden.
«
»
16:20 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:35 Code van Coppens
Staf en Mathias gaan over de landsgrenzen heen, want ze laten niet alleen BV's hun kamers betreden. Ook BN'ers strijden elke week voor de eer in de 'Code van Coppens' op een Nederlandse zender. De vraag is wie er stoerder is.
«
»
17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
De pastoor komt aangifte doen van diefstal. Er verdwijnt geld uit het offerblok. Lotte heeft een idee om de dief te ontmaskeren. Eric en Brigitte worden opgeroepen voor een gewonde man bij de parkvijver. Volgens de arts heeft hij een schotwonden.
«
»
18:20 Het echte leven in de ZOO
Wrattenzwijn Boboti krijgt hulp om meer zelfvertrouwen te krijgen, aangezien hij binnenkort gaat samenleven in de savanne met giraffen, zebra's en neushoorns. Bij de stekelvarkens leidt de introductie van een soortgenoot tot een conflict.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Jamila probeert Zoë te contacteren, maar ze wordt genegeerd. Ze krijgt hulp van Raven en Brahim. Hanne merkt ondertussen dat Joris moeilijk doet over de samenwerking met TexSolutions.
«
»
20:40 The Voice van Vlaanderen
In deze halve finale staan de zenuwen opnieuw strak gespannen. De lat wordt weer een flink stuk hoger gelegd en de kandidaten zetten alles op alles om een plekje in de grote finale te bemachtigen.
«
»
22:45 Gestrand op Honeymoon Island
Er spoelt een drijvende winkel aan op de onbewoonde eilanden. De keuze is eten of luxe.
«
»
00:00 Familie
Jamila probeert Zoë te contacteren, maar ze wordt genegeerd. Ze krijgt hulp van Raven en Brahim. Hanne merkt ondertussen dat Joris moeilijk doet over de samenwerking met TexSolutions.
«
»
00:40 The Good Doctor
Shaun ontdekt tijdens het wachten na een operatie dat er een nieuwe planning werd gemaakt waarin staat dat er vanaf nu 36-uren shiften gedaan moeten worden.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Aan de Australische kust wil een dief een supermarkt overvallen, maar net wanneer hij zijn wapen trekt, wordt het stadje overspoeld door een tsunami. Op de vlucht voor het stijgende water en de gewapende crimineel, moeten de klanten van de winkel ook zien te ontsnappen aan een negen meter lange, bloeddorstige witte haai.

'Bait', film uit 2012 met oa. Xavier Samuel, om 22.20 uur op VTM 4.

Dossiers