TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Walker, Texas Ranger
Bankovervaller Roy Buchanan wordt gearresteerd, maar kort daarop alweer vrijgelaten. Deze keer krijgt hij echter niet alleen Walker en Trivette achter zich aan, maar ook de moordlustige premiejager Boone Waxwell.
«
»
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:05 All New Traffic Cops
Jonge feestganger zorgen voor problemen en de politie wordt aangevallen in het centrum van Keighley. De agenten achtervolgen een auto die zich aan alle regels houdt.
«
»
14:55 All New Traffic Cops
In Halifax eindigt een achtervolging in een zware botsing. In Leeds wordt een bestuurder van een busje aangehouden. Hij heeft niet de juiste papieren en komt niet door een drugstest, dus hij raakt z'n busje, rijbewijs en vrijheid kwijt.
«
»
15:50 All New Traffic Cops
Een chauffeur veroorzaakt bijna een bloedbad wanneer hij checkt of zijn eten nog warm is. Een grote voorraad cannabis wordt gevonden op de plaats van een crash en een dronken bestuurder wordt betrapt.
«
»
16:50 Walker, Texas Ranger
Trivette gaat undercover in de gevangenis. Hij komt in de problemen wanneer er tijdens een zware storm een ontsnappingspoging uitbreekt. Walker moet zijn partner zien te vinden voordat hij ontmaskerd wordt.
«
»
17:45 Ultimate Police Interceptors
In Bradford zijn agenten Mike Wroe en Jo Lund op zoek naar een zilverkleurige Golf.
«
»
18:45 All New Traffic Cops
Een tiener zonder rijbewijs ontkent de bestuurder te zijn van een BMW, maar Rich gelooft hem niet. Dan achtervolgt op hoge snelheid een zilveren Astra op de A1M.
«
»
19:40 Top 20 Funniest
Een aantal heavymetalrockers veranderen in extreme interieurontwerpers. Een auto, een wip en een heftruck werken samen voor een epische stunt. Vrouwen steken mannen de loef af met een aantal komische streken.
«
»
20:35 The Money Pit
De beroemde dirigent Max Beissart maakt een tournee door Europa. Tijdens zijn afwezigheid is zijn ex-vrouw Anna met haar vriend Walter in zijn luxueus appartement getrokken, maar niet voor lang.
«
»
22:20 Emmanuelle, l'Antivierge
De vrouw van een Franse diplomaat leeft haar filosofie van seksuele vrijheid verder uit na haar aankomst in Hong Kong.
«
»
00:05 Walker, Texas Ranger
Trivette gaat undercover in de gevangenis. Hij komt in de problemen wanneer er tijdens een zware storm een ontsnappingspoging uitbreekt. Walker moet zijn partner zien te vinden voordat hij ontmaskerd wordt.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers