TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Sturm der Liebe
Valentina ziet Otto op het evenement en vertrouwt hem niet. Na haar ruzie met Nicole is Alexandra diep gekwetst. Alfons wil ondertussen renoveren, maar Hildegard maakt zich zorgen.
«
»
12:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 Sea Of Suspicion
Muziekstudente Anne gaat tijdens de zomer als nanny aan de slag bij Dominic, de echtgenoot van de verdwenen muzieklerares Natalia, van wie Anne nog les heeft gekregen. Anne begint zich af te vragen of Dominic iets met de verdwijning te maken heeft.
«
»
16:40 The Goldbergs
Adam en zijn vrienden zien op tegen Hell Week, waarin eersteklassers ontgroend worden door de oudste leerlingen. Adam dwingt respect af tijdens een worstelpartij met zijn broer.
«
»
17:05 Buffy the Vampire Slayer
De duivelse maar stuntelige vrienden Jonathan, Warren en Andrew stellen Buffy's krachten op de proef. Ze proberen haar zwakheden bloot te leggen en te exploiteren, in een poging haar uiteindelijk te vernietigen.
«
»
17:55 How I Met Your Mother
De vrienden proberen Barney en Quinn uit elkaar te drijven als ze horen dat ze willen gaan samenwonen. Robin en Ted ruziën over wie Quinns appartement gaat huren.
«
»
18:20 The Goldbergs
Aan het begin van het nieuwe schooljaar moeten de kinderen van de familie Goldberg voor straf op zaterdag terugkomen. Adam probeert zijn imago op te krikken.
«
»
18:50 The Simpsons
Na een ongeval dat door Homer werd veroorzaakt, ziet Marge zich verplicht om een nieuwe auto te kopen. De nieuwe wagen biedt slechts plaats aan vijf passagiers, waardoor haar droom om nog een vierde kindje te krijgen, in rook opgaat.
«
»
19:15 The Simpsons
Homer heeft het geld dat bedoeld was om de studies van Lisa te betalen vergokt tijdens een online pokerspel. Lisa start daarop met online gokken. Ondertussen verdwijnt opa Simpson op mysterieuze wijze uit het rusthuis.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Leonard Sheldon en Howard proberen middelbare scholieren te overtuigen van de schoonheid van een carrière in de wetenschap. Raj plant een date met Lucy.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Howard vindt een brief van zijn uit het oog verdwenen vader, deze confrontatie met het verleden doet hem twijfelen of hij de brief moet openen.
«
»
20:35 Aspe
Tijdens een prestigieus huwelijksfeest op een kasteel wordt de bruidegom vermoord. Van In, een van de genodigden op het feest, wordt beschuldigd van verkrachting en komt daardoor in de gevangenis terecht.
«
»
22:20 The Expatriate
Ben Logan, een ex-CIA agent, wil na 14 jaar opnieuw de banden aanhalen met zijn dochter Amy. Wanneer zijn nieuwe werkgever hen echter wil laten verdwijnen, zijn ze genoodzaakt op de vlucht te slaan.
«
»
00:10 The Big Bang Theory
Leonard Sheldon en Howard proberen middelbare scholieren te overtuigen van de schoonheid van een carrière in de wetenschap. Raj plant een date met Lucy.
«
»
00:35 The Big Bang Theory
Howard vindt een brief van zijn uit het oog verdwenen vader, deze confrontatie met het verleden doet hem twijfelen of hij de brief moet openen.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers