TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een theater vol met dansende tafels en stoelen wordt ontdekt. Er is ook een magische lamp.
«
»
06:05 Bumba
Kiwi leert Bumba hoe hij moet fluiten. Een kuikentje doet ondertussen een act al dansend op cilinders. Babilu huilt tot hij een leuke ballon krijgt. Bumba vliegt weg in een luchtballon.
«
»
06:10 Stoppeltje
Aangekomen in de mooie, miniscule tuin van mevrouw Miniscuul, lijkt Stoppeltje degene te zijn op wie ze al die tijd aan het wachten was. Ze nodigt hem graag uit in haar kleine huisje.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is verdrietig omdat hij zijn lievelingspotlood kwijt is. Kaatje probeert te helpen, maar Viktor blijft snotteren. Kameraadje Hanna laat zien wat zij doet als ze verdrietig is.
«
»
06:25 Rintje
Het is dierendag. Rintje, Tobias en Henriette mogen iets lekkers kopen. Maar ze zijn niet de enigen: bij de winkel van Poedel Sinkel staat een lange rij. Het wachten is saai en iedereen wordt ongeduldig. Dan bedenkt Rintje een grappig spelletje.
«
»
06:30 Dinostad
Het is weekend en mama heeft het druk met werk, dus papa heeft de leiding over het huis en de kinderen. Om de kinderen te vermaken verzint de ondernemende vader een verhaal voor Ricky en Tyra over de Dirtosaurus.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu probeert te leren jongleren met een voetbal, maar zijn inspanningen brengen hem in problemen.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje helpt Matis om groot te zijn, maar de grote broer van Matis is juist blij met zijn 'kleine' broertje.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Als oma aankondigt dat de familie pompoensoep gaat eten, zijn Simon en Gaspard verafschuwd. Ze hebben echter nog nooit pompoensoep geproefd.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Plom overwint zijn voorleesangst als iedereen tijdens de Blije Boekendag voorleest.
«
»
07:15 Sad & Anna
Een blind meisje komt haar kapotte blindenstok brengen. Sad en Anna vinden de blindenstok heel interessant en willen hem dolgraag even uitproberen. Dat mag vast wel van het meisje, toch?
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson speelt met de dominostenen. Hij wil de langste rij steentjes ooit bouwen en gaat aan de slag. Maar Marie laat de dominosteentjes telkens per ongeluk omvallen nog voor ze een lange rij hebben gevormd.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu hebben een prachtige open plek gevonden waar ze een huis kunnen bouwen. Ze zijn zich er echter niet van bewust dat op hetzelfde veld een nogal norse trol woont.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en Lilit overtuigen Sep om een experiment uit te proberen in het Diepe Woud.
«
»
07:50 Lou
Lou's moeder verwacht bezoek van haar vroegere universiteitsvriendin Amlie. Ze was toen al erg ouderwets en verlegen en klampte zich aan haar moeder vast. Om aan haar te ontsnappen, vlucht Emma en zegt Lou voor haar te zorgen.
«
»
08:00 Kids on the block
Aan het ijskraam zet een groepje jongeren de boel op stelten. Mourad is onder de indruk van de stoere brommertjes waarop ze rijden. Hij probeert erbij te horen. Zijn vrienden vertrouwen die bende niet.
«
»
08:15 Wannabe's
Shoana's vlog over haar lievelingsijsjes is met 100.000 kijkers een megahit. Voor het eerst laat ze haar rivaal Totally Tina achter zich. De Wannabe's zijn op hun hoede, want Totally Tina zal er nu alles aan doen om weer aan de top te komen.
«
»
08:30 De Smurfen
Smurfbloesem heeft ruzie met Smurfstorm en Smurflelie. Ze vertrekt naar het bos met Wilde Smurf.
«
»
08:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Tijdens het piratenspel vinden Piya en de kakkerlakken op zolder een vreemde kist die Oggy angstvallig bewaakt. Terwijl de kakkerlakken er alles aan doen om de inhoud te ontdekken, gedraagt Oggy zich vreemd, wat de jonge olifant zorgen baart.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
De adviseur van de koning doet zijn stinkende best om de koning te vermaken, maar zonder succes. Alleen de geur van Molang en Piu Piu's bakkunsten maakt hem op zijn minst een beetje blij. Dit brengt de twee bakkers op een creatief idee.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu zijn imkers, en ze produceren honing die zo zoet en smakelijk is dat de koning ze een medaille wil geven. Maar om de medaille te ontvangen, moeten ze eerst leren buigen.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Het publiek van de Zoo mag hun favoriete dier kiezen. Alle dieren denken dat zij zullen worden gekozen tot lievelingsdier. Behalve Ziggy, die denkt namelijk dat hij geen kans maakt met zijn scherpe tanden en schubben.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Brian is een beetje verdrietig omdat hij het niet leuk vindt om in zijn eentje basketbal te spelen. De anderen dagen hem uit, maar ze zijn geen partij voor hem.
«
»
09:30 De Smurfen
Als Brilsmurf wil bewijzen dat hij de grootste hersenen heeft en daarom het intelligentst is, vindt hij de Smurfenweegschaal uit. Helaas, in plaats van zijn hersenen te wegen, zorgt het apparaat ervoor dat hij dom wordt.
«
»
09:40 De Smurfen
Als Koksmurf zijn enkels verstuikt, kan hij zijn souffle niet naar het Lentefeest brengen.
«
»
09:50 De nieuwe avonturen van Oggy
Na een drukke dag, wil Oggy alleen maar slapen. Piya is niet slaperig, ze wil met de kakkerlakken kunnen spelen zonder Oggy wakker te maken. Maar de kakkerlakken zijn niet van plan om de kat te laten slapen.
«
»
10:00 Tok Tok
Iedereen ziet dat Jean-Gabriel per ongeluk Otto's vaas breekt, maar hij doet nog steeds alsof hij onschuldig is. De meiden proberen hem zijn fout te laten toegeven.
«
»
10:05 Tok Tok
Otto leest het weerbericht en haalt zijn plant tevoorschijn voor de regen. Maar het weerbericht is verkeerd en Otto kan zijn teleurstelling niet verwerken.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pingun
Oscar, Roger en Spirit proberen het blauwe kristal te vinden om het ruimteschip te starten.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pingun
Oscar, Leah, Roger en Spirit haasten zich terug naar Spirits ruimteschip, alleen om te ontdekken dat het in de tussentijd is leeggehaald. De daders zijn enkele gebruikelijke verdachten.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als Kasimir het neefje van Roodbaard ontmoet wil hij er alles aan doen om, net als hij, een echte oger te worden.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Kasimir wil net als Somnella een echte ridder worden, maar zijn moed wordt al snel getest als het pantser van een oude ridder voor problemen zorgt.
«
»
10:45 Royals Next Door
Stella's band wil graag optreden voor een echt publiek, en verneemt dat de Koningin-Weduwe een tuinfeest plant. Aangezien de grootmoeder harpmuziek verwacht, is de verrassing op zijn zachtst gezegd groot.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella wordt wakker met een puist op haar gezicht en wil niet naar school. Ze heeft het gevoel dat iedereen haar aanstaart, en als klap op de vuurpijl is het tijd voor een nieuwe koninklijke potpourri.
«
»
11:10 Lou
Terwijl Emma haar kat probeert te laten stoppen met plassen in de flat, windt haar dochter Lou zich weer op. Vorige week werd ze uitgelachen door de meisjes in haar klas vanwege haar zelfontworpen broek.
«
»
11:25 Lou
De zomervakantie begint en Lou weet nog steeds niet of haar crush Tristan ook gevoelens voor haar heeft. Als Mina haar vertelt dat er bepaalde signalen zijn die bewijzen of hij verliefd op haar is, wil Lou meteen uitzoeken of er iets aan de hand is.
«
»
11:35 Dodo
Nadat hij zijn toestemmingsbewijs voor het schoolreisje is vergeten, staat Joe een dag op school te wachten zonder vrienden, maar gelukkig is Lily Scott ook op school. Eindelijk kan Joe met haar praten.
«
»
11:45 Dodo
Joe Connolly heeft nog nooit op school gepoept, maar daar komt vandaag verandering in.
«
»
11:55 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
12:10 Ket & Doc
Elke dag geniet Leonie van het leven op de boerderij van haar ouders. Zorgen voor de varkens, in het hooi liggen met haar grote zussen, spelen met de kat Skeetje, Leonie vindt het allemaal even fijn.
«
»
12:25 GameKeepers
Een virus heeft de gamewereld vervloekt tot een land van levende doden. Mats en Sari proberen te ontsnappen aan de zombies en samen met Lizzy het tegengif van het virus te vinden, tot een van de GameKeepers zelf besmet geraakt.
«
»
12:50 Helden
De Helden reizen naar de middeleeuwen.
«
»
13:05 DierenDetectives
Tijdens een missie in Irak vallen explosievenhond Buster en zijn team een huis binnen. Buster blijft blaffen bij een lege kast. Onder de kast zit een geheim luik met verstopte explosieven.
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya ontdekt een ei in de tuin en laat het aan Oggy zien, die het gaat uitbroeden. Hoewel Piya aanvankelijk enthousiast is, wordt ze al snel in de steek gelaten door haar oom, die door het moederschap is getransformeerd.
«
»
13:40 Dodo
Na een aantal lessen waarin zijn vrienden lachen om zijn piepende schoen, pakt Joe Frisbo terug.
«
»
13:50 Lou
Het schooljaar loopt ten einde en Lou heeft nog niet de moed gehad om met Tristan te praten. Emma voelt hetzelfde voor haar buurman Richard. Dus sluiten dochter en moeder een pact: ze willen allebei nog die avond hun liefde gaan opbiechten.
«
»
14:05 Royals Next Door
Stella heeft een probleem bij een geheime klassencadeau-uitwisseling, want ze heeft geen idee wat de persoon leuk zou vinden. Het cadeau kan niet worden gekocht, dus hergebruikt ze iets van thuis, wat een vergissing blijkt te zijn.
«
»
14:20 Tok Tok
Alfie huilt niet graag in het bijzijn van anderen, zelfs niet als hij pijn heeft. De stier vraagt de kuikens om Fabrice te helpen inzien dat huilen ook voordelen heeft.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pingun
Oscar probeert een nieuwe Vuurorchidee voor Gaston te vinden om aan zijn liefje te geven.
«
»
14:30 Prinsessia
De prinsessen vinden het soms moeilijk om een geheim te bewaren. Juf Flora besluit om te testen hoe goed de prinsessen kunnen zwijgen. Ze zorgt ervoor dat Roos iets te horen krijgt wat ze niet mag voortvertellen.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio en Kasimir moeten wat klusjes doen voor de heks, maar n van haar toverdrankjes verandert Victor per ongeluk in een spin en niemand kan hem meer terug veranderen.
«
»
14:55 Mega Mindy
Een krankzinnige professor gebruikt een klein meisje om winkels te beroven. De commissaris wil de zaak graag oplossen, maar hij wordt betrapt, en raakt daarbij in gevaar. Tijd voor Mega Mindy om hem te redden en de professor te vinden.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu spelen verstoppertje met hun nieuwe vriend in de tuin van het paleis van Versailles. Maar de tuin is zo groot en vol dat hun vriend hen nooit kan vinden.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
De burgemeester heeft tegen zijn broer Basiel liggen pochen. Basiel, die schipper is, vaart de hele wereld rond en is al overal geweest. De burgemeester heeft verteld dat hij in Australi geweest is. Samson en Marie moeten hem helpen.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Sushi-Mushi is verrukt en trots dat Chanterelle heeft aangeboden zijn portret te schilderen voor in zijn restaurant. Maar zijn enthousiasme slaat al snel om in bezorgdheid.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Om de grootste friet ter wereld te maken, besluit Fizz de 'Fizzometer' uit te vinden. Maar Weasel knoeit ermee en laat Fizz per ongeluk krimpen. Magoo is gefascineerd door alles wat klein is.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Magoo kijkt ernaar uit om elke ochtend verse eieren te eten, maar de kip Janine is verdwenen. Hij gaat naar het huis van Wezel en verwart Fizz met de vogel. Hij vangt haar en sluit haar op in zijn kippenhok.
«
»
16:00 Imago
De kinderen ontmoeten Choumichou, een beroemde banketbakker die zijn eigen banketbakkerij heeft opgezet in Nabach. Zayn is een fan van hem en kan een culinair duel met Kadir, Choumichou's leerling, niet weerstaan.
«
»
16:30 Rox
De laatste tijd worden er vaak dingen uit de containers in de haven gestolen. Het team moet zorgen dat ze de dieven tegenhouden voordat ze een dure auto stelen.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Wanneer Piya gefascineerd raakt door magie, willen Oggy en Jack haar hun goochelkunsten tonen. Er ontstaat een strijd tussen deze goochelaars en de katten vergeten bijna Piya, die graag deel zou uitmaken van de show.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien en Thomas wagen zich in de buurt van de eikenprocessierups, een piepklein rupsje waar veel mensen bang van zijn. Maar wat doet dat nu eigenlijk?
«
»
18:15 Nachtwacht
Sacha vindt een oud poppenhuis terug in de kelder. Ze wil het verkopen op de rommelmarkt. Maar nadat Sacha en Helena plots verdwijnen, krijgen de helden al snel het vermoeden dat ze met een vreemd poppenhuis te maken hebben.
«
»
18:40 De Hoppers
Wanneer Dezeure Jackie extra verbeterwerk geeft, moet ze een nacht doorwerken om alles klaar te krijgen. Om wakker te blijven, eet Jackie kilo's snoep en drinkt ze liters chocolademelk.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Olly heeft na een feestje de verkeerde jas meegenomen: die van de bekende tv-avonturier Adventure John. Wanneer Mike hoort dat John de jas komt oppikken, ziet hij zijn kans om Video King voor te stellen aan een chte ster.
«
»
19:25 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat proberen dierlijke tv-shows te maken, van een fysieke spelshow met leeuwenwelpjes die van boomstammen vallen tot een overlevingsshow in de jungle voor beroemdheden, gepresenteerd door twee domme makaken.
«
»
19:30 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat ontdekken dat dieren ook een baan hebben, ze zijn er alleen niet zo goed in. Er is een waardeloze pandabrandweerman en een vreselijke pingun skileraar.
«
»
19:40 Jenny
Jenny ziet de voortekenen van een magnetische storm. Filou is geobsedeerd door zijn computerspel, waardoor zijn vader gek wordt.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
Dit seizoen is gestart met 25 dolenthousiaste deelnemers. Proef per proef hebben ze het beste van zichzelf gegeven, maar er kan er helaas maar eentje de winnaar zijn. In deze 'best of' komen de beste fragmenten van afgelopen seizoen langs.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers