TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Tot op het Bot: Het Varken
Wie houdt er nu niet van een stevige hutspot, met daarin alle lekkerste groenten en vleessoorten van het moment. Het is geen verrassing dat ook Johan Segers daar een grote fan van is en vandaag verklapt hij het recept van zijn hutspot.
«
»
02:35 De Garde van Gert
Gert Verhulst verwelkomt deze keer Steffi Vertriest. Taco's van bakbananen met kip en avocadodressing staan op het menu.
«
»
03:10 Sarah's Sweet Table
Vandaag krijgt Sarah's Sweet Table een goudkleurig randje, want Sarah gaat aan de slag met abrikoos en citroen. Eerst maakt ze een luchtige chocolademousse met abrikoos klaar en daarna ook nog een overheerlijke citroencake met gouden glans.
«
»
03:30 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers is vandaag te gast bij Ben van De Pleynhoeve, een aspergeteler uit Herentals. Op het menu staan asperges met snijbonen en tempura van asperges. Daarna serveert Johan de asperges met morieljes, garnalen en kwarteleitjes.
«
»
04:00 Comfort Food
Gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief. De old time favorite van Jeroen de Pauws dochter is een stevig slaatje met enorm veel gesmolten kaas en eigengemaakte mikadostokjes.
«
»
04:15 De Garde van Gert
Gert Verhulst staat vandaag in de keuken met chef Bart Desmidt. Bart verwent vleesliefhebbers met een sappig stuk steak met een perfecte cuisson. Een Argentijnse chimichurri-saus maakt het gerecht helemaal af.
«
»
04:45 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden begint in Queensland's Granite Belt, bezoekt Twisted Gum Wines, en een lavendelboerderij.
«
»
05:10 De Sterrenkaart - Nederland
Jonnie Boer is één van de peetvaders van de Nederlandse topgastronomie. Hij onthult, samen met zijn vrouw Thérèse, hoe het eraan toegaat in zijn succesvolle driesterrenrestaurant in Zwolle.
«
»
05:35 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's reis begint met een bezoek aan een ongewoon openluchtrestaurant. Yotam bezoekt ook een joods restaurant dat Tunesische gerechten met een draai serveert. Daar maakt hij kipgehaktballetjes met mais, geserveerd met een pittige citroensalsa.
«
»
06:20 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk en Lekker.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Sarah Puozzo legt een heerlijk stukje vlees op het bord. Ze kiest voor Parmaham en combineert die met een krokant aardappeltje, wat groen en wat kaas. Enfin, een heel smakelijk plankje vol.
«
»
08:35 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden begint in Queensland's Granite Belt, bezoekt Twisted Gum Wines, en een lavendelboerderij.
«
»
09:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's reis begint met een bezoek aan een ongewoon openluchtrestaurant. Yotam bezoekt ook een joods restaurant dat Tunesische gerechten met een draai serveert. Daar maakt hij kipgehaktballetjes met mais, geserveerd met een pittige citroensalsa.
«
»
09:55 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van kaviaar.
«
»
10:25 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers is vandaag te gast bij Ben van De Pleynhoeve, een aspergeteler uit Herentals. Op het menu staan asperges met snijbonen en tempura van asperges. Daarna serveert Johan de asperges met morieljes, garnalen en kwarteleitjes.
«
»
11:05 Comfort Food
Gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief. De old time favorite van Jeroen de Pauws dochter is een stevig slaatje met enorm veel gesmolten kaas en eigengemaakte mikadostokjes.
«
»
11:20 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en bereidt zeevruchtenpasta op het strand, met vers gevangen tonijn. Ainsley proeft lokale delicatessen zoals gebakken calamares, gevulde sardines en het recept voor pesto van het eiland.
«
»
12:10 Het Weekmenu
Jan Buytaert maakt een weekmenu dat perfect is voorbereid. Hij bereidt steak fiorentina met ovenaardappeltjes, gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst en een gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes.
«
»
12:55 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag gaat Bart Desmidt voor een vissoepje in Madeira-wijn met allemaal lekkers uit de Noordzee. Een zekere Bart Desmidt zou zeggen: simpel, maar goed. En vooral: snel, makkelijk en lekker, want een vissoep hoeft niet altijd veel werk te zijn.
«
»
13:20 Hidden Gems
Ko Kae erfde een eeuwenoud recept voor geroosterd varkensvlees van zijn voorouders en Ko Tin leerde het geheim van oude kruidenmengsels. Samen streven ze om het geroosterde varkensvlees tot een van de beste Zuid-Thaise gerechten te maken.
«
»
14:05 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's reis begint met een bezoek aan een ongewoon openluchtrestaurant. Yotam bezoekt ook een joods restaurant dat Tunesische gerechten met een draai serveert. Daar maakt hij kipgehaktballetjes met mais, geserveerd met een pittige citroensalsa.
«
»
14:55 De Sterrenkaart
Chef Koen Somers werkt intussen al vele jaren in de keuken. In zijn restaurant Kristalijn serveert hij hedendaagse gerechten van hoog niveau. In 2013 kreeg het restaurant zijn eerste Michelinster.
«
»
15:25 Sarah's Sweet Table
Vandaag krijgt Sarah's Sweet Table een goudkleurig randje, want Sarah gaat aan de slag met abrikoos en citroen. Eerst maakt ze een luchtige chocolademousse met abrikoos klaar en daarna ook nog een overheerlijke citroencake met gouden glans.
«
»
15:50 Sarah's Sweet Table
Vandaag maakt Sarah haar topdessert klaar: verse bokkenpootjes. Ze laat zien hoe die in de patisseriezaak zo krokant én smeuïg gebakken worden. In het weekend zijn pannenkoeken haar go to, zoals haar kruidige versie van de klassieke Crêpe Suzette.
«
»
16:20 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
17:10 Comfort Food
Jeroen kan enorm genieten van een gezellig avondje met vrienden. Speciaal voor die avonden maakt hij heerlijke comfort food klaar. Eerst bereidt hij taco's met lamsburgers en vervolgens nog een heerlijke camembert met brochette van peperkoek.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst verwelkomt deze keer chef Jan Tournier. Een pasta met kalkoen en champignons staat op het menu.
«
»
18:05 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's reis begint met een bezoek aan een ongewoon openluchtrestaurant. Yotam bezoekt ook een joods restaurant dat Tunesische gerechten met een draai serveert. Daar maakt hij kipgehaktballetjes met mais, geserveerd met een pittige citroensalsa.
«
»
18:55 Sarah's Sweet Table
Vandaag krijgt Sarah's Sweet Table een goudkleurig randje, want Sarah gaat aan de slag met abrikoos en citroen. Eerst maakt ze een luchtige chocolademousse met abrikoos klaar en daarna ook nog een overheerlijke citroencake met gouden glans.
«
»
19:20 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van de St. Jacobsvrucht.
«
»
19:55 DIY
Er wordt houmous, chips, een coulis van rode vruchten en pommes duchesse gemaakt.
«
»
20:15 BBQ Vanavond?!
Chef Bart Desmidt heeft weer een aantal heerlijke recepten in petto. Vandaag bereidt hij gegrild spek met salsa van tomaat, een tongfilet op de grill en verloren brood met gegrilde appelen.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst ontvangt deze keer de bekende chef Steffi Vertriest in zijn keuken.
«
»
21:15 Toasted!
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Gorgeous Goddess, Holy Mackerel en Magic Musroom Toast.
«
»
21:45 Sarah's Sweet Table
Vandaag krijgt Sarah's Sweet Table een goudkleurig randje, want Sarah gaat aan de slag met abrikoos en citroen. Eerst maakt ze een luchtige chocolademousse met abrikoos klaar en daarna ook nog een overheerlijke citroencake met gouden glans.
«
»
22:10 Tot op de Graat
Johan Segers zorgt voor een toprecept met pijlinktvis. Deze octopus leeft vrij massaal in onze Noordzee en heeft het vermogen om van kleur te veranderen wanneer hij zich bedreigd voelt. Johan bereidt de vis op twee manieren.
«
»
22:30 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden begint in Queensland's Granite Belt, bezoekt Twisted Gum Wines, en een lavendelboerderij.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst deelt de keuken met chef Dave de Belder. De chef bereidt samen met Gert een kleurrijke risotto met rode bietensap en mierikswortel. Afgewerkt met stukjes rode biet en gerookte forel is dit een topgerecht.
«
»
23:35 Het Weekmenu
Dagný Rós Asmundsdottir bereidt IJslandse brandade, ribbetjes op Koreaanse wijze met zoete aardappel, gemarineerde aubergines met couscous en minestrone met gevuld brood.
«
»
00:20 Guillaume's Paris
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
00:50 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
01:25 De Sterrenkaart
De Sterrenkaart neemt vandaag een kijkje achter de schermen bij restaurant Bartholomeus in Heist. Bart Desmidt deelt zijn twee Michelinsterren-waardige keukengeheimen en vertelt over de weg naar de sterren met zijn driekoppig topteam.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Special Forces' (VTM)

Na de opdracht in de oceaan volgt een onverwachte uitdaging: de 'milling'. De rekruten moeten een zware drill ondergaan en vervolgens twee minuten boksen tegen een SF-instructeur. Het brengt heel wat emoties en agressie naar boven, maar één rekruut voelt zich op zijn gemak. Bij een krachtige waterval bekruipt hen opnieuw de angst voor water en moeten ze twintig meter omhoog klimmen langs een gladde rotswand.

'Special Forces', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers