TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Scott & Bailey
Op een paar dagen tijd worden op verschillende plaatsen twee verkoolde lichamen aangetroffen. De slachtoffers werden voor hun dood ook nog gemarteld.
«
»
03:05 Darby and Joan
De voorbereidingen voor Joans eerste Australische Kerstmis worden verstoord door een bijna fataal duikongeval. Joan en Jack ontdekken dat het duikincident het gevolg was van sabotage.
«
»
03:50 Silent Witness
Een privéjet stort neer in een bos net buiten Londen. Een van de inzittenden was de Amerikaanse ambassadeur Jonathan Kraft. Wanneer Thomas de schijnbare zelfmoord moet onderzoeken, twijfelt hij of het wel zelfmoord was.
«
»
04:45 Murdoch Mysteries
Wanneer Murdoch onderzoek doet naar sterfgevallen rond Egyptische antiquiteiten, is Crabtree ervan overtuigd dat de doden het gevolg zijn van een vloek.
«
»
05:35 Friday Night Dinner
Pa heeft een verjaardagsdepressie. Hij heeft uitgerekend wanneer hij zal overlijden, en dan komt tot overmaat van ramp grootmoeder ook nog onuitgenodigd langs. Jim wil met zijn goocheltrucs de boel opvrolijken.
«
»
06:00 Ghosts
Het is Kerst in Button House, en Mike is vastberaden om het perfect te krijgen voor zijn familie. Alison is vastberaden om de beste Kerst te leveren voor zowel de levenden als de doden, hoewel die laatsten niet vervuld zijn van feestgevoel.
«
»
06:30 London Kills
De vrouw van DI David Bradford wordt vermist. Wanneer de zoon van een parlementslid wordt vermoord, vinden de rechercheurs haar handtas in het huis van het slachtoffer. De vraag is hoe de tas daar is terecht gekomen.
«
»
07:20 Father Brown
Father Brown bezoekt Chummy's vakantiekamp samen met een paar andere genodigden. Het duurt niet lang voordat er iemand wordt vermoord. De tweede moord staat op het punt plaats te vinden als Father Brown niet waakzaam is.
«
»
08:10 Death in Paradise
Een man bekent dat hij zijn baas heeft vermoord, hoewel hij zich er niets van kan herinneren. Neville is ervan overtuigd dat de zaak niet zo simpel is als het lijkt en is vastbesloten de waarheid te achterhalen en de echte moordenaar te ontmaskeren.
«
»
09:05 Midsomer Murders
Op het jaarlijkse oogstfestival komt de eigenaar van een manege onder een paard terecht. Barnaby onderzoekt de zaak. Al snel blijkt dit geen ongeluk te zijn geweest.
«
»
09:55 Midsomer Murders
Op het jaarlijkse oogstfestival komt de eigenaar van een manege onder een paard terecht. Barnaby onderzoekt de zaak. Al snel blijkt dit geen ongeluk te zijn geweest.
«
»
10:40 Call the Midwife
Zuster Frances behandelt een aanstaande moeder die gebukt gaat onder een groot psychisch trauma. Ondertussen voelt Trixie zich genoodzaakt om zich openlijk uit te spreken over een belangrijke kwestie.
«
»
11:35 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Als Frank en Lu worden ingehuurd om een oude bingohal te sluiten, ontdekt Frank tot zijn verrassing dat er een oude aartsvijand aan het werk is.
«
»
12:25 Death in Paradise
Saint Marie rouwt wanneer radiolegende Dezzie Dixon live wordt vermoord. Jack moet een complex mysterie oplossen om de moordenaar te vinden.
«
»
13:20 Father Brown
Father Brown ligt overhoop met MI5 en Lady Felicia staat voor de keuze of ze geheimen uit haar eigen verleden prijsgeeft of een vriend verraadt.
«
»
14:05 Father Brown
Sir Raleighs nieuwe bruid staat erop zijn Egyptische mummy te zien. Daarna wordt ze dood gevonden in een kamer die op slot zit. Father Brown gaat op onderzoek uit.
«
»
15:00 Father Brown
Bunty is weer terug en ontdekt samen met Father Brown een duister geheim bij het plaatselijke opvoedingsgesticht voor meisjes.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Een slaapwandelende lerares begint te geloven dat ze de keel van mannen doorsnijdt in haar slaap. Bij het onderzoek komen Barnaby en Jones jaloerse rivalen, genadeloze sociale klimmers en een huis vol geheimen tegen.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Een slaapwandelende lerares begint te geloven dat ze de keel van mannen doorsnijdt in haar slaap. Bij het onderzoek komen Barnaby en Jones jaloerse rivalen, genadeloze sociale klimmers en een huis vol geheimen tegen.
«
»
18:00 Death in Paradise
Rond de kerstdagen wordt de rust op het mooie, zonovergoten eiland Saint Marie verstoord door een raadselachtige moord, en de lijst met verdachten is lang. Met gastrollen van bekende sterren.
«
»
19:00 London Kills
Nadat een vrouw in bed belandt met een man die dood blijkt te zijn, stuiten de inspecteurs op een zaak rond overspel, afpersing en verraad. Intussen houdt stagiaire Billie belangrijke informatie achter over de verdwenen handtas van Bradfords vrouw.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Naar aanleiding van een onderzoek naar een explosie infiltreert Murdoch in een anarchistische groepering die geleid wordt door activiste Emma Goldman.
«
»
21:00 Harry Wild
Een jonge vrouw vraagt Harry en Fergus om op zoek te gaan naar haar zus die in een oud plattelandsdorpje wordt vermist. Het duo ontdekt al snel dat in het dorp aan duivelsaanbidding wordt gedaan.
«
»
22:00 The Chelsea Detective
Een bewoonster van een luxe verzorgingstehuis overlijdt onder verdachte omstandigheden. Omdat haar echtgenoot een twijfelachtig verleden heeft en het verzorgingstehuis profiteert van de dood van bewoners, wordt er een moordonderzoek opgestart.
«
»
23:00 The Chelsea Detective
Een onvoltooide brief van Celia met de aanhef 'Liefste M' leidt tot een ruzie tussen haar dochters Maria en Marieke. Maria komt vervolgens met verontrustende informatie over de dood van haar moeder.
«
»
00:00 Murdoch Mysteries
Een rechercheur is vermoord en een Chinese man genaamd Fong Choy wordt als dader aangemerkt.
«
»
00:50 Devil's Peak
Benny heeft de leiding over de jacht op de moordenaar, maar zijn functie komt in gevaar als hij naar de drank grijpt. Thobela bezoekt een moeder die ook door het recht in de steek is gelaten en hem smeekt de kidnappers van haar zoon Jacob te vinden.
«
»
01:45 Vienna Blood
Wanneer een beroemde filmster tijdens de première van haar nieuwe film overlijdt, zijn Max en Oskar toevallig allebei aanwezig. Max onthult dat de filmster niet lang daarvoor met spoed was opgenomen in het ziekenhuis waar hij werkt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Aan de Australische kust wil een dief een supermarkt overvallen, maar net wanneer hij zijn wapen trekt, wordt het stadje overspoeld door een tsunami. Op de vlucht voor het stijgende water en de gewapende crimineel, moeten de klanten van de winkel ook zien te ontsnappen aan een negen meter lange, bloeddorstige witte haai.

'Bait', film uit 2012 met oa. Xavier Samuel, om 22.20 uur op VTM 4.

Dossiers