TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Klus heeft een spreekbuis geknutseld. Het ding wordt meteen getest. Hij en Lui gaan naar de keuken, terwijl Plop en Kwebbel in de herberg blijven. Nu zullen ze met elkaar praten door de spreekbuis.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Plop, Lui en Klus spelen met hun kabouterkaarten wanneer Kwebbel binnenkomt. Ze heeft een nieuwe sjaal die ze zelf heeft gebreid. Kwebbel leert haar vrienden hoe ze moeten breien.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Klus is parachutespringer geworden. Zijn vriendjes weten niet wat dat is en dus zal Klus een demonstratie geven. Hij doet de parachute om, klimt in een boom en laat zich vervolgens vallen.
«
»
06:15 Kabouter Plop
De deur van de melkherberg is stuk. Klus begint meteen met de reparatie en maakt er een ophaaldeur van, die Lui mag opendraaien.
«
»
06:16 Blinky Bill
Greenpatch wordt belaagd door Minmins, mysterieuze lichtjes die ervoor zorgen dat je verdwijnt wanneer je ze vangt. Blinky en Jacko gaan samen op onderzoek uit.
«
»
06:30 Heidi
Meneer Keller komt onder een boom terecht en mevrouw Keller gaat met hem naar het ziekenhuis. Heidi helpt Theresa in de winkel.
«
»
06:50 Nils Holgersson
Als Nils een aangespoelde schatkaart vindt, gaat hij er met Gorgo op uit om de schat te zoeken.
«
»
07:05 De Wereld Van K3
Het clubhuis van de dames ligt er nogal rommelig bij, dus besluiten Karen, Kristel en Josje om eens lekker te gaan poetsen. In het schoonheidssalon maakt Karen haar eigen juwelen.
«
»
07:20 VLOGLAB Mystery #Stories
De vloggers van de Vloglabband worden door hun dagelijkse obstakels gevolgd. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:10 Hallo K3
Karen vindt de optredens van K3 niet grappig genoeg en werkt aan een nieuwe show, met stand-upcomedy. Helaas vindt Kristel de grappen van Karen niet geslaagd. Josje krijgt van haar tante intussen een oude buffetpiano, en het K'tje ziet het groots.
«
»
08:35 Trolls: The Beat Goes On!
Poppy probeert vrienden met elkaar te matchen, maar haar inspanningen zorgen voor onenigheden. DJ Suki, Poppy en Guy Diamond vertellen avontuurlijke verhaaltjes aan de babytrollen.
«
»
08:55 Super Monsters
De kinderen leren over de verschillende plaatsen die mensen en dieren als huis gebruiken. Op het dak maken ze kennis met de waterspuwer Doyle, die al eeuwen in de school woont en het grootste deel van de tijd slaapt.
«
»
09:10 Super Monsters
Nadat Drac en Katya hebben vernomen dat Spike ervan droomt om te kunnen vliegen, besluiten ze hem te helpen door hem vliegles te geven. Maar eigenlijk zijn zijn vleugels daar te klein voor.
«
»
09:20 Jabaloe
Twinkly wil auditie doen voor een toneelstuk. Twinkly speelt in het stuk een cowboy die met zijn vriendin wil vertrekken uit Jabaloe Town. Door een misverstand denken Moe, Joe en Sheriff Jack dat Twinkly echt met zijn vriendin Bessy gaat verhuizen.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Wat is nu het ideale voorgerecht voor Kerstmis? Correct, een verrukkelijke garnaalcocktail.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een dronken chauffeur belandt met zijn auto in een haag. Koen en Lotte ontdekken dat er een verband bestaat tussen het ongeval en een interventie eerder op de dag. Boer Vermeulen komt de diefstal van zijn stier aangeven bij Obi en Patrick.
«
»
12:25 Milo
Otis en Victorine krijgen te horen dat Sofia definitief niet zal deelnemen aan de preselecties. Fran is ondertussen achterdochtig en denkt dat Liam iets heeft met Milo.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Rudi moet een hoge prijs betalen voor de inspanningen die hij de afgelopen tijd heeft geleverd. Marie speelt open kaart tegenover Cédric. Iris doet een belangrijke bestelling. Mieke probeert ondertussen meer over haar te weten te komen.
«
»
14:10 Wittekerke
Frank weet dat Sam een tehuis voor probleemjongeren wil oprichten en wil graag zijn schouders onder het project zetten. Max en Caro moeten een hond uit de kelder van een leegstaand pand bevrijden.
«
»
15:15 The Good Doctor
Andrews verzet zich tegen een behandeling die Shaun voorstelt voor een dakloze patiënt. Melendez voert een riskante hartoperatie uit om de reputatie van het ziekenhuis op te krikken.
«
»
16:10 Superstore
Amy vreest dat ze een rotdag op het werk tegemoetgaat wanneer ze hoort dat ze geen zwangerschapsverlof krijgt. Ondertussen zijn Jonah en Garrett druk met het werven van seizoenspersoneel.
«
»
16:40 Aspe
Roeland Pieters wordt doodgeschoten na zijn wekelijkse squash praktijk. Hij blijkt de minnaar van De Maegd's overleden vrouw Patricia te zijn. Zijn collega, Serge Bastijns, vertelt tegen de politie over een gevecht tussen Pieters en De Maegd.
«
»
17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Tante Maria vindt een koffertje vol besmeurd geld op haar pleintje. Koen en Lotte vermoeden dat het geld afkomstig is van een overval van eerder die dag. Om de daders te vatten kunnen ze rekenen op onverwachte hulp.
«
»
18:20 Milo
Milo zingt de preselecties voor Robyn vlekkeloos, op één foutje na. Robyn vreest voor problemen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Hanne is bloednerveus voor het gesprek met Niko. Brigitte wil dat Lars Stefanie ontslaat, maar hij komt voor haar op. Véronique komt met een voorstel. Ondertussen zoekt Benny een medestander in Alfons voor zijn protestactie.
«
»
20:40 Code van Coppens
Staf en Mathias gaan over de landsgrenzen heen, want ze laten niet alleen BV's hun kamers betreden. Ook BN'ers strijden elke week voor de eer in de 'Code van Coppens' op een Nederlandse zender. De vraag is wie er stoerder is.
«
»
21:45 Axel Gaat Binnen
In het grootste ziekenhuis van Limburg leeft Axel mee op de afdeling 'Moeder en Kind' van het ZOL Genk. Hij ontmoet er de ouders van Maxim, een te vroeg geboren baby die op de NIC-afdeling vecht voor zijn leven.
«
»
22:55 Chicago P.D.
Rechercheur Upton is na een verdachte gezinscontrole vastbesloten om de ouders en hun jonge dochter te vinden. Terwijl ze zich verder verdiept in de onrustige gezinsdynamiek, reflecteert ze op haar eigen jeugdtrauma.
«
»
23:50 Familie
Hanne is bloednerveus voor het gesprek met Niko. Brigitte wil dat Lars Stefanie ontslaat, maar hij komt voor haar op. Véronique komt met een voorstel. Ondertussen zoekt Benny een medestander in Alfons voor zijn protestactie.
«
»
00:25 The Good Doctor
Andrews verzet zich tegen een behandeling die Shaun voorstelt voor een dakloze patiënt. Melendez voert een riskante hartoperatie uit om de reputatie van het ziekenhuis op te krikken.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers