TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Grantchester
Lester Carmichael, eigenaar van een bedrijf in schoonmaakmiddelen, wordt dood aangetroffen. Zijn privéleven blijkt niet bepaald smetteloos te zijn. Ondertussen valt Will voor de gepassioneerde Maya.
«
»
03:20 Death in Paradise
Neville buigt zich over een mysterie uit het verleden dat meer duidelijkheid moet brengen over wie de concertpianist heeft vermoord en waarom. Gelukkig is hulp nabij met de terugkeer van een voormalige brigadier.
«
»
04:15 Silent Witness
Nikki wordt vernederd in de rechtszaal wanneer een advocaat meent dat ze een fout heeft gemaakt. Ondertussen doet het team onderzoek naar de dood van een medisch onderzoeker. Zijn lichaam heeft vreemde gaatjes.
«
»
05:10 Murdoch Mysteries
Murdoch reist naar de Yukon en ontmoet daar de progressieve schrijver Jack London.
«
»
06:00 Ghosts
Mike blijft voor het eerst een nacht alleen met de geesten, maar hij verzekert Alison dat ze gerust een avond kan uitgaan om zich helemaal uit te leven.
«
»
06:30 All Creatures Great and Small
Helen berust in de afwezigheid van James en besluit terug naar huis te gaan om haar familie te helpen. Mrs Hall staat in tweestrijd en moet een kant kiezen. Siegfried heeft moeite om Skeldale House bijeen te houden.
«
»
07:15 Father Brown
Father Brown bundelt zijn krachten met Flambeau om in een vijftiende-eeuws kasteel op zoek te gaan naar een verloren schat.
«
»
08:05 Death in Paradise
Neville buigt zich over een mysterie uit het verleden dat meer duidelijkheid moet brengen over wie de concertpianist heeft vermoord en waarom. Gelukkig is hulp nabij met de terugkeer van een voormalige brigadier.
«
»
09:00 Midsomer Murders
De opening van een nieuw beeldenpark in het pittoreske dorpje Angel Rise wordt verstoord door een moord. DCI Barnaby en DS Nelson onderzoeken de zaak.
«
»
09:50 Midsomer Murders
Bij het onderzoek naar de moord moeten DCI Barnaby en DS Nelson hun vindingrijkheid gebruiken voor het openbreken van een zaak, waarbij kunst de dood imiteert en alles een diepere betekenis heeft.
«
»
10:35 Call the Midwife
Het is juli 1966 en Engeland is in de greep van de wereldbekerkoorts. In Nonnatus House worden vier nieuwe leerling-vroedvrouwen ontvangen. Een van hen, Nancy Corrigan, maakt meteen indruk.
«
»
11:30 Agatha Raisin
Samen met haar oude vriend Sir Charles duikt Agatha in het verleden van Melissa. Ze stuiten op twee ex-echtgenoten, een boze zus en dubieuze relaties met motorrijders.
«
»
12:20 Death in Paradise
Een kleine visgemeenschap is geschokt wanneer hun festivalkoningin onder bizarre omstandigheden wordt vermoord.
«
»
13:15 McDonald and Dodds
McDonald en Dodds worden de wereld van Formule 1 ingezogen nadat een talentvolle coureur overlijdt.
«
»
14:55 Father Brown
Father Brown botst met een invloedrijke nieuwe pastoor en zijn positie als priester komt in gevaar.
«
»
15:55 Midsomer Murders
Als een slachtoffer vastgepind wordt aangetroffen in een modeldorp, wordt er een onderzoek gestart.
«
»
16:45 Midsomer Murders
Een slachtoffer wordt net als Gulliver in het modeldorp vastgepind en vastgebonden aangetroffen.
«
»
17:50 Death in Paradise
Een vrijgezellenfeest op een vissersboot loopt fataal af wanneer de gastheer doorboord met een harpoen op het strand wordt aangetroffen. De vraag is hoe een van de opvarenden het gedaan kan hebben terwijl de boot nooit van zijn plaats is geweest.
«
»
19:00 All Creatures Great and Small
Met de vrees voor een onheilspellende toekomst wil James zo snel mogelijk weer bij Helen zijn.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch maakt jacht op een katholieke man die verdacht wordt van een poging tot moord op de protestantse burgemeester van de stad.
«
»
21:00 DCI Banks
Annie Cabbot gaat met zwangerschapsverlof. Banks krijgt de koele maar efficiënte Helen Morton als vervangster toegewezen. Samen onderzoeken ze de moord op Jennifer Lewis.
«
»
22:00 DCI Banks
De detective bezoekt zijn ouderlijk huis om het nieuws te brengen over Roy's dood als het onderzoek verandert in een dubbel-moordonderzoek.
«
»
23:00 Grantchester
Lester Carmichael, eigenaar van een bedrijf in schoonmaakmiddelen, wordt dood aangetroffen. Zijn privéleven blijkt niet bepaald smetteloos te zijn. Ondertussen valt Will voor de gepassioneerde Maya.
«
»
00:00 Murdoch Mysteries
Murdoch krijgt een rivaal in de vorm van politieagent Jasper Linney, met wie hij samen aan dezelfde moordzaak werkt. De zaak voert hen naar Brits-Columbia, waar ze Murdochs vader tegenkomen. Murdoch blaast zijn relatie met Julia nieuw leven in.
«
»
00:55 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
Peregrine duikt in de wereld van een topgeheime wetenschappelijke faciliteit van de overheid. Ze onderzoekt de dood van Cecile Armand, een oude vriendin van Birdie, die doodgevroren in een verongelukte auto wordt gevonden.
«
»
01:40 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
Peregrine duikt in de wereld van een topgeheime wetenschappelijke faciliteit van de overheid. Ze onderzoekt de dood van Cecile Armand, een oude kameraad van Birdie, die doodgevroren in een verongelukte auto wordt gevonden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers